- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
-
- Konu Sahibi bayanharika
Ben 28.5im oleyim o zaman demek istiyorum.
Nerde okuz varsa gidip arayip zorla bulmusum simdi fark ettim.Yeni aska diyip yeni okuze yelken acmisim meger
Ilk sevgiliyle evlenenleri tam tersi sanssiz goruyorum cunku ilk sevgilimi yillar sonra gorup AYYYY BU GERIZEKALININ NEYINE ASIK OLMUSUM ACABA YOKSA BEN DE MI BIR GERIZEKALIYDIM dedim once adami sonra kendimi falan sorguladim :dGeçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acabaondan mı bütün bu olanlar
Patates miGeçen gün bir arkadaşım dünya evine girdi güzel kız maşallah kıskanmadım amma ve lakin çok imrendim. Kendisi hayatına soktuğu ilk erkekle evleniyordu çünkü. Bir de kendime baktım bir sürü deneyişler aldanışlar .. (bir erkeği sevgiliyken tanıma taraftarıyım tanışma aşamasında gerçek yüzlerini pek göstermiyolar çünkü) Kendimi çok şanssız hissettim, ne mutlu edebildim ne mutlu olabildim diye. Hala da öyle hissediyorum hayatımın her aşamasında şanssız olduğunu düşünen biri oldum zaten (bugün otobusümün beni bekletmeden çabucak gelmesi dışında) Bir de diyolar ya evrene olumlu mesajlar verin falan konu açılmışken sorıyım o ne kadar doğru acabaondan mı bütün bu olanlar
Ya şaka bir yana 16-17 yaşlarımdaykenki rezalet bir karakteri olan, süzme salak bir benin seçtiği bir herifle evlenmek istemezdim. O kafayla seçtiğim bir adam beni bir ömür rezil ederdi ya da boşanırdım bundan eminim.
Bir kere cidden çok saftiriktim, çok kolay inanır güvenirdim, hataya o kadar müsaittim ki bu günlere nasıl gelebildim tek parça cidden hala şaşırıyorum. E hal böyle iken bu kızın seçtiği adam nasıl olurdu bir hayal ediverin? İyi ihtimalle 18'i doldurunca evlenirdim, sonra hemen ertesi seneye hamile kalırdım, bilinç yok bir şey yok tabi 9 ay ayı gibi yerdim. Doğuma 150 kiloyla girer iyi ihtimalle lohusalıkta 90-100 kiloyla kalırdım. Sonra kaynanam yi gızım bebeye süd olucuk diyip diyip yedirirdi ve doğum kiloları üzerime yapışırdı bir iyi. Sonra gelsin uykusuz geceler, kıçını devirip yatan çocuğuna sadece günde 10 dk agu gugu yapan bir herifle kalakalırdım. Sonra hayatımın komplesi bebek olurdu, kendimi unuturdum. Maddi sıkıntılar, geçim kaygısı, yıpranmış bir beden, amaçsız bir hayat hoşgeldin.
Valla o zamanlarki sevgililerimden ancak böyle bir hayat çıkardı. 23 yaşındayım şimdi, ben böyle iyiyim anam. Tek parça, tek tabanca, sorumsuzluğum, bencilliğim, duygusuzluğum falan çok mutluyuzŞimdi aklım başıma oturdu artık, silah dayasan kolay kolay şu geleneksel evlilik tiplerine evet demem. Görümce, elti, kaynana falan aboovvv, kocayı bitirip bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmak kabus gibi be! Buna mı özeneceğim, tııhhh
Bosver kiz , kurban olsunlar o prensesler bizim gibi patitizlereBizim de vazgeçilmezimiz orası ayrı da konu başlığı değiştirebiliyo muyuuuz acabaaa