- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
-
- Konu Sahibi bayanharika
ahaha çok hoştu bu :) kalite kontrollere devam tabi de hep çürük gelmese iyi olacak :)Ilk sevgili ile evlenen mutlu olur diye bir kaide yok ki.
Sen tecrube kazandin
Cesitli patates cinslerini gordun degerlendirdin
Bence sen kendi patatesini secerken daha kaliteli olani alacaksin.
Ilk tezgahtakini alana bu is pahaliya patlamis olabilir.
Umarim anladin beni.
Evrene olumlu enerji gondermeye devam. Tabi dua da onemli.
İşte 12'den vurmak şans işi, ben böyle bir kızdım ilk flörtlerimde, e karşıma çıkanlar da prens değildi. Ki çoğumuzun ilk anıları da bu yöndedir. Tamam destansı aşk yaşayanlar yok mu evet vardır ama şanslılar işte sadece.hahahah özenilen bu betimlemedeki bir hayat değil tabiki dee :)) ben de evlilik pek düşünen biri değilim ama arada bir hoşuma gitmiyo değil varlığı bir dert yokluğu yara cinsinden :)
Allahım bana dışı güzel, içi sarı, tadı şeker gibi, çabuk pişen, ateşe direnmeyen hayırlı bi patates gönder yarabbim
Ben kendi adıma söylüyorum ilişkimde bir sorun yaşadığımda bunu düşünürdüm açıkçası :)ya şuan sevmediğimiz için böyle düşünüyoruz bence aşık olup öyle yıllar geçseydi böyle düşünülmezdi gibime geliyo
Karışık kızartma üstüne sarımsaklı domates sosumu o? Yoksa gözlerim beni yanıltıyor mu matmazel? Çok ayıp ettin bak şimdi M matmazeldepresif
Amiiin amiiin amiin
Tam bu mesajı okudum bolkonda bir gürültü oldu, üst katta mangal yapmışlar balkonun kenarından kapak benim balkona düştüHayırlısı canım benim, her tencereye uyan bir kapak vardır. Allah tan hayırlısını dile, gerisi gelir
Tam bu mesajı okudum bolkonda bir gürültü oldu, üst katta mangal yapmışlar balkonun kenarından kapak benim balkona düştüşimdi bunu nasıl yorumlasam bilemedim
Hemen dene belki senin kapaktır, kaçırma,Tam bu mesajı okudum bolkonda bir gürültü oldu, üst katta mangal yapmışlar balkonun kenarından kapak benim balkona düştüşimdi bunu nasıl yorumlasam bilemedim
Mangal beni çağırıyorCakralarin mangali cekiyor
Mangaldan aldıklarını koydukları tencerinin kapağı :))) kısmetime anca bu düşer zaten :))) tencere düşeydi daha iyiydi sankiHemen dene belki senin kapaktır, kaçırma,