İlk sevgilisiyle evlenen şanslı kız ve biz patatesler

düşünceleriniz düşüncelerimdir güzel kaleme almışsınız tebrik ederim :)

karamsarlıktan ölmezsem iyi :)

peki bir şey sorucam bu kadar olumsuzluk içerisinde insan umudunu kaybetmeden pozitif enerji verebilir ki dünyaya. bazen olan biteni boşverebiliyorsun ama çoğu zaman öyle olmuyo malesef

bu düşüncelere sahip olabilmek için belli bi yaşa erişmek gerekiyo diye düşünüyorum 17 18 yaşında siz de bu şekilde düşünmüyo olabilirdiniz ben düşünmüyodum açıkcası. bu düşüncelere ulaşana kadar da iş işten geçmiş oluyo zaten

Yani şmdi belki gülüceksiniz ama bende konu sahibiyle aynı düşünüyorum.
hiç yorulmadan ilk sevgiliden doğruyu bulmak.
Büyük bi şans bence.
Bizden patates bile olmaz olsa olsa maydanoz olur

Yani şmdi belki gülüceksiniz ama bende konu sahibiyle aynı düşünüyorum.
hiç yorulmadan ilk sevgiliden doğruyu bulmak.
Büyük bi şans bence.
Bizden patates bile olmaz olsa olsa maydanoz olur
aşk olsun benim düşüncelerim komik mi insanlar gülecek :)
maydonoz iyi yine yeşil yapraklı, fotosentez falan yapıyodur :)

Şanssızım diyen insanların çoğu hayatta hep daha iyi örneklerle kendilerini kıyaslayanlar oluyor benim gördüğüm. Böyle bir eğilimleri oluyor ama verdikleri örnekler sadece yüzeysel bakıldığında şanslı oluyor. Yani ben şanssızım bak o ne kadar şanslı diye düşünen insanlar kendilerini o konumda görmek istiyorlar sanki içten içe. Hayatının olumlu yönlerini inanılmaz bir ısrarla görmezden geliyorlar. Bunun sonucunda da hem gerçekten bazı şanssızlıklar onları buluyor hem de kendileri şanssızlık diye yorumluyor bazı şeyleri işte o yüzden üzerlerinde ekstra bir talihsizlik varmış gibi görünüyor.

Ama bu durumu ben şanssızım diyen birine anlatmak inanılmaz zor. Ben şanslıyım diye kendinize söyleyin gibi öneriler de çok yersiz oluyor zaten bunu yapabilse yapacak. Her şeye rağmen en azından ne kadar şanssız olduğunuzu düşünmeyi bırakın. Yani optimist olun demiyorum realist olun yeter. Şans da şanssızlık da bakış açısına göre şekilleniyor. Bu kavramlar üzerine kafa yormamaya çalışırsanız belki zamanla aslında ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz.

Benim büyük ablam Allah'ın kendisi için musluğu açtığını ama sadece damla damla akacak şeklinde açtığını düşünür. Ne hikmetse kadın denizden su içmeye kalksa deniz kuruyor.
Lakin bazı insanlara baktığımızda da şansın kendilerine cidden hiç haberleri yokken g.tten vurduğunu görüyoruz.
Neyse Allah'ın hikmetinden sual olunmaz diyip sözlerimi noktalıyorum.

evet olumlu yönleri es geçtiğimin farkındayım .. :)

Bende bir patates olarak konuyu okuyunca derin düşüncelere daldım acaba ilk sevgilimle evlenmek istermiydim diye... şimdi nerde ne yaptığını biliyorum. oda evli bende. sevgililiğimiz bittikten sonra arkadaşlığımız devam etti tabiki hala devam etmiyor. güzel bi karısı var bebekleri olacak yakın zamanda Allah olarıda bizide ömür boyu mutlu etsin ama sanırım istezdim ilk sevgilimle evlenmek. Kocamı çok seviyorum. biraz şans meselesi bunlar. ilk sevgilisiyle evlenip mutlu olamayan bir çok insan vardır hayatta herşey nasip kısmet alın yazısı.
hee bu arada pataes olmaktan gurur duyuyorum

ilk sevgilim hatırlamıyorum ilk sevgilimle evlenemedim için patates olacaksam şimdiki esimm olsa olsa patatesin üstüne ketçap olur ben patatesi ketçapla sevdiğime göre iyi ki eşimle evliyim. işin güzel tarafı 3 yaşında çok tatlı bir mayonez imiz var yani mutluluk hayatın neresinden baktığına bağlı bence

Bugün bulunduğum noktadan yıllar öncesine bakıyorum. Prensesler patatese dönmüş, patatesler prenses olmuş. Yani gerçekten ne olduğunun anlaşılması aslında zamanla ortaya çıkıyor. Ama bu sadece evrene olumlu mesaj gönder gibi basit bir "secret zırvası" ile açıklanamaz bence. Elbette insanlardan ne istiyorsan önce sen yapacaksın. Gülümsiyeceksin ki, sana gülsünler. Aslolan elindekilerin değerini bilmek, daha iyisi için çalışmak, çabalamak ama hrslanıp, kıskanmamak. Sana nasip edileni hak etmeye çalışmak. Yani işin sırrı, yaparken acele edeceksin, sonucu beklerken sabırlı olacaksın. Bu sözlerim bana da gelsin.:)

hayatina soktugu ilk erkeler evlenen kadina üzülürüm ben
cok flörtüm oldu
ilk flörtüm ile evlenseydim Allah korusun hahaha :) :)
insan neyi sevdigini nelerden hoslandigini
nasil bir sevgi aradigini nasil bir aile kurmak istedigini
hepsini zamanla anlar
tabi bu zaman icinde kisiler girer cikar hayatina
yani siz dogru yoldasiniz

ilk sevgiliyle evlenenlere şanssızlar klubu derim ben
hayat bitmiş resmen.
gözünü açıp pat diye evlenmişsin.
iyi ki ben ilkiyle evlenmemişim. sahi benim ilkim kimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…