ilk seanstan sonra sonuç....

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlaaar... lazer yaptırdım genital ve yarım bacak... 2 hafta oldu ve genitalin sadece üst kısmında dökülme oldu. bacaklarımda iste çok küçük blgelerde var dökülme diğer bölümler jiletle aldığım için uzamaya devam ediyor. bu normal mi? daha dökülmez heralde dimi? tutuyorum elime de gelmiyor gayet sağlam kökleri var... öfff canım sıkıldı ya işe yaramayack mı?? acaba 2. seanstan sonra mı gözle görülür fark hissedeceğm? tecrübelerinizi paylaşır mısnız benmle?

ayy bende düşünüyorum genital bölgeye. ben sorularını cevaplayamıcam çünkü hiç bilgim yok ama araştırdıgım kadarıyla ilk seansta kıl köklerinin yalnızca bir kısmı yanıp dökülüyormuş. yani 2-3 seans sonra yok olmaya başlar hepsi tamamen.. bir de tutup çekme koparmaya yeltenme hiçbir şekilde. sadece jilet yapman gerekiyormuş bunu biliyorum. çünkü sen çektikçe kıl kökleri güçleniyormuş. canım bu arada genital bölge acıdı mı ? biraz bilgilendrsen..

genital bölge de cıglık attım resmen 3. seansta emla krem sürüp gitcem

bacak bilmiyorum ama genitalde ilk seans öyle olur sıkma canını. hem ilk seanstan tam bir dökülme bekleyemezsin. benim 3.seans oldu artık azar azar ve cok cansız kıllar cıkıyor.

acıdı mı die soran arkadaşm öncelkle söyliim bnmki çok acımadı bacak daha çok acıdı hatta.. ama kişiye göre değşyrmuş acı eşiğine göre.. içimi rahattnz kızlar vallla sağolun. baklm bi kaç kez daha gidelm nasıl olck.. bu arada koparmk derken elimle tuttunca geliyor zaten çekmyrm kiiiii :)

genital bölgesine bende yaptırdım gecenlerde çok acıdı kadının elini tuttum dur acıyo dıe :) kadın dereceyı dsureyım ıstersen dedı etkısı azalır ama dedı bn sonucu düşündüm tertemız olcak kurtulucam dıe dusununce o acıya katlandm düşürmeyın bıtsn dedm ağlıcaktım ama sadece ust kısmı döküldü içlerde dökülmedi.bi dahaki seansmda daha yuksek ısı yaptırcam nolcak bılmıyorm.

bende koltukaltına yaptırdım ilk seans ama dökülmedi acaip derecede inceldi ikinci seansa gıtcem bıkaç gün içinde inşallah o zaman sonuc alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…