saçlarım kumral gözlerim yeşil kaşlarım kalın saçlarımı hiç boyatmadım genel olarak herkes beğeniyor saçlarımı hatta herkes benım rengime boyatmak isitiyor ama sıkıldım 19 yaşındayım hep aynıyım değişiklık iyidr diye düşünüyorum :) acaba hem şöyle dip boyasını belli etmiycek hemde açık bi ton bilen var mı biraz doğal dursun yeter
canım bende seninle aynı özelliklere sahibim hemen hemen saçlarımı karamel rengine boyattım ben hem çok yakıştı hemde herkes çok beğendi tabi tercih senin :)
Aslında düşünüyorum ama işte korkuyorum kaşlarım kalın ve uzun :)
kaşlarım derken saçlarım mı demek istedin yoksa ne alaka kaş :S
kaş ve saç rengi uyuşmazsa demek istedim çok siyak kalır çünkü kaşlarımı boyatmak istemiyorum
o zaman kaş kalemi kullanırsın sende :) illa boyatmana gerek yok ki :)
bence ombre yap :) çok güzel duruyo dip derdin de olmaz kaş derdin de Como fazer as Mechas Californianas em casa (Passo a Passo) - YouTube
21yaşındayım senin gibi değişiklik olsun diyip boyattım şimdi uğraş dur
ay yok dibi geldi yok rengi aktı
şimdiki aklım olsa hiç boyatmazdım bende kumralım zaten herkesin doğal saç rengi güzeldir adı üstünde doğal
yırtınsanda tutmaz insanın kendi saç tonu
ben şimdi kendi saçlarım gelene kadar beklemek bidaha boyamamak istiyorum ama diplerim gözüme batıyor karamel rengi boyadığım için çok çirkin duruyor gerçekten mesela sarı bi boya olsa dipler çıkınca öyle çok cins durmuyor ama kumralın açık tonları karamal bal rengi fındık kabuğunda falan bildiğin 2 renk kafayla dolaşırsın
benim sana tavsiyem git bi kuaföre
kendi saç rengine hiç dokundurmadan birkaç paket balyaj attır kendi saç renginin birkaç ton açığı
yani ışıltı gibi olsun öyle kendini çok belli etmeyen birşey
zaten sarı falan attırırsan yaşınada gitmez çok olgun gösteriyor öyle
saçlarım için bir sürü para harcadım ya offf off bir kere boyayacaksın bır daha hep öyle olsa keşke
o değilde saçlarım artık beyazlamayada başladı çok kötü çok mu yaşlandım ya off daha 33
ama yenı bır urun keşfettim denıyorum şimdi eğer dedikleri gibiyse hem ucuz hem kendım boyuyorum saç boyama şampuanı zaten
şuanlık ıyı gözukuyor önemlı olan ne kadar gideceği zaten
bana başka bir fikir sunacak var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?