Saç Rengi ve Saç Boyama İlk saç boya deneyimim olcak fikirlerinize ihtiyacım var

verda01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
32
0
36
Adana
26 yaşındayım bu yaşa kadarda saçımı hiç boyamadım beyazlar arada tek tük vardı ama bu sene bi coştular nedense hepte üstte görüncek yerlerde
kendi saç rengim kahve ama koyu degil boyayacıgım renkte yine aynı tonlarda olsun istiyorum bugday tenliyim sanki bana başka renk yakışmaz gibi geliyor ..

şimdi gelelim sorularıma :)

-saç boyası saçı beyazlatıyomu?? ( hep bu boyayanlara sordum karmakarışık cvplar verdiler..)

-hangi marka en iyisi ?? fiyat sorun degil yeterki kaliteli bişey olsun saçıı kötü yapmasın

-çikolata kahvelerde çok koyu durmayan renk ve nosu ve kaç dakka bekletmem lazım ?

-saçlarım kısa 1 kutu yetermi?

Biraz karışık oldu sorularım ama cevap verirsiniz diye düşünüyorum:)

merhaba. ilk önce sana şunu söylemek isterim. saçlarını pudra acıcılar ve 40 vol oksidanlarla yakma kim ne derse desin!
beyazlama kişiye göre değişir bazılarında beyazlar evet ama bende beyazlamadı mesela.
profesyonel boyalar kullan. markette satılan boyalar geçici güzel renk vere bilir ama saçlarını mahv eder.
ilk deneyimi kendin yapma kuaföre git. ve dediğim gibi acıcı kullanmasına hiçbi şekilde izin verme! onlar işin kolayına kaçarlar.
saçların zaten koyu, çikolata kahve saçına hiçbi farklılık vermicek sadece biraz parlatıcak zamanla da turunculaşıcak.
kısaysa 1 kutu yeter.
saygılar.

aman arkadaşım sakın kuaföre gitme saçı mahvediyolar al kutu boyanı gözün göre göre boya evde mis gibii..ben bi dönem kuaförde çalıştım biliyorum az çokk en ucuz en adi boyaları tercih ediyolar fazla para vermemek içinn sadece para tuzağı emın ol..sana tavsiyem palette,benım saçım uzun ve gür oldugu ıcın 3 kutu yetiyo o yüzden pahalıya kaçamıyorumm nevacolor alıyorum ama benım saçıma herhangi bi zararı olmadı yanii eğer nevacolor alırım dersen kapiçino rengini tavsiye ederim albümümde var saç rengimm..saç beyazlaması genetiktir boyalarla alakası yok yanii.ne kadar bekleteceğin boyanın üstünde yazıyo ama sen gözlemle kendimden örnek verırsem saçlarım boyayı bi türlü yutmuyoo 1 saat falan bekletmek zorunda kalıyorum alacalı kalmasın diyee...

canım saol ilgilenip yazdıgın için senin albümüne nasıl bakabilirim ? bide dedigin nevacolorun kapiçino rengine netten baktım çok tatli bi renk bunu düşüncem ama palettede hangi rengi tavsiye edersin bide onu söylersen sevinirim. senin saçlara 3 tanemi gidiyor gerçekten masraflıymış ama maşallah diyelim keşke benimkide öyle olsa hem seyrek hem kısa

rengini hiç açtırmayı düşünmedim zaten canm radikal bi degişim olmicagı için tek derdim fışkıran beyazlarımı kamufle etmek :)

palette altın pırıltılı mocco yu öneririm zaten kapiçino rengine benzıyo

bende ilk boyamamı bu sene 30 yaşıma girince yaptım :) koleston küllü açık kumrala boyadım.dün de 6.boyamamı gerçekleştirdim ve çok memnunum rengimden zaten saçlarım öyle koyu değildi rahat rahat evimde boyadım asla kuaförlere güvenmiyorum !!! yılda bir kez gider uçlarını aldırırım sadece,çok ketumum bu konuda:) bence de açıcı kullanma sabırla aynı renge boyayarak saçına boyayı oturt.ilk boyamam da 4 kutu boya ile boyadım,bol bol sürdüm:) saç pigment kaybedince beyazlar boya ile ne alakası var bilemedim:) sana bol şans ve boya yaparken sakin ol telaş yapma ve yanında bi kişi yardım için bulunsun.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…