Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
11 yaşındaydım okadar ürkmüştüm ve okadar şaşkındım ki hala o günü hatırladığımda tüylerim ürperir...çektiğim sancılar miğde bulantıları da cabası 1 hafta yataktan kalkamamıştım zeytinden de ozaman tiksinmiştim hala yiyemem :sinifsinif:

13 yaşımda olmuştum ve ilk reglim 11 gün sürmüştüü evde ped kalmamıştı yetiştiremiyodum aboooakannehir

8.sınıfa başladığımda yani 14 oluyor sanırım..

14 yasinda oldum butun arkadaslarim regl omustu benim hala olmadigim biliyodular ve herkez baska bi gole bakiyodu cok kotu bi duyguydu

12 yaşımdaydım çok ağlamıştım :kedi:

13 yasındaydım

5. sınıftaydım 10 yaşımdaydım yani, herkes çocuktu hala, çok zorluk yaşadım herkesten uzundum, göğüslerim büyümüştü; mavi okul önlüğü çok komik duruyodu üstümde, herkes boyumdan dolayı zürafa diye alay ediyodu:) ondan sonra boyum da çok uzamadı zaten hala 1.63 boyundayım...

yedinci sınıfın yazında olmuştum:))tüm arkadaşlar konuşurduk aramızda sen oldun mu ben neden olmadım fln die ayyy ne günlermiş beee:dsırnaşık şeysırnaşık şey

7.sınıfta oldumm.
butun arkadslarım benden once olmuştu hep üzülüyodum ben niye olamadım diyeee
olmaz olaydımmmkaydirigubbakcemile3

11 yaşımda oluştum.Hiç unutmam gününü..Nasıl unutayım?9 Mayıs anneler günüydü sempatiksalakcinni
O yüzden biraz güdük kaldım zaten kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…