Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
10 yaşında...:)hatta yazın annem camii e gnderiodu tam da o ay olmştum nasıl sevnmştm anlatamam

16 olmama 2 ay vardı, hatta bütün arkadaşlarım oldu ben niye olmadım halâ diye dertleniyordum. O mutluluğu unutamam :roflol:

orta bir de oldum okulda son ders ama fark etmedim öyle cokta gelmedi Allah'tan eve gidince fark ettim arkadaslarımı fln aramıştım anneme söyledim hemen.o aksam bize misafirler geliyodu annemlerin çok yakın arkadaşları iki aile geldi ikisininde oğulu vardı.yemek yerken hepberaber annem bı anda ayağa kalktı kadehinide alıp 'kızım bgn genc kız olduuuuu' diye ilan etti ben o an yerin bin metre altına girmeye çalıştım ama beceremedim tabi!!!!oyle kipkirmizi oturdum masada tabii daha sonra Abi'm sagolsun 'kızım bugün 13. Cuma(gercektende öyleydi)sen seçildin bu aksam oluceksin' seklinde baya bı dalga gecti,diğer cocuklarda öyle!!!berbat bı aksamdi anliycaginiz hala anneme söylerim rezil ettin beni diye cevap;onların sünnetini kutluyoruz ya bana kalsa parti yapardım diyo halaaaaaa cildirtiyor beni!!!

13 yasımda oldu mısafırlıkteydık. neyseki kımse görmeden yırttım :) evde hıssettım. basımdan kaynarsular ındı :)

13 yaşında..
Hazırlıklıydım, banyoya bile bilerek gitmiştim nedense.
Kuzenler annem teyzem falan gülmüş eğlenmiştik üstüne zemuszemus

11 yaşımda.ama çok erken yaa.çocuksun daha kendini bilmiyosun.şimdi 11 yaşındaki çocuklara bakıyorum kendime üzülüyorum

13 yaşındaydım orta 2 ye gidiyodum sömestr tatiliydi
salak gibi ağlamıştım annemler de dalga geçmişti klava:

Yaşımı hatırlamıyorum o kadar uzun oldukii..Tek bildiğim henüz orta 2ci sınıfa gidiyordum..
Annem hep bahsederdi hazırlıklı olmam konusunda..O gün kına gecesi vardı bizim evin orda o kadar oynadımki..Çok karnım ağrımıştı bende çok oynadım diye sandım..meğerse regli olmuşum farkına vardığımda çok heyecanlandım ama korkmadımsüprizzzzz

Son düzenleme:
yaşımı tam olarak hatırlamıyorum fakat orta 2.sınıftaydım genç kız oldum artık çok sevinmiştim zemuszemus

Malesef 9 yaşındaydım. Gerçekten talihsiz bir yaş.
:çok üzgünüm:

Reglin ne olduğunu bile bilmiyordum...
O zaman öğrenince de tiksinmiştim açıkçası.

:1no2:

orta ikiden üçe geçtiğim yaz! ıyy iğrenç bi yazdı çocukluğa veda ettim diye psikolojim bozulmustu

15 tam 15 yaşındaydım!

liseye gıdıyordum. bıraz daha olmasa ıntıhar ederdım herhalde. sınıftakı kızlar benımle dalga geçıyordu. şımdı 8 gün boyunca sürmesıne tepkı göstermemem bundandır :)

off kabus gibiydi regl olmayı sevıyorum kaydirigubbakcemile5

09.06.2003 'Tarihi bile tam olarak hatirliyorum benim öle bi takintim vardir herseyin tarihini aklimda tutarim sositososito ozamanlar 12 yaşındaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…