Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
hatırlaığım kadarıyla 12 yaşımda olmalıyım çünkü orta ikiye gidiyordum sanırım onuda oturduğumuz yere göre hesapladım adet olduğumu gördüğüm ev orta ikiye giderken oturduğumuz evdi çünkü.
amma unutkanmışım yaww:)))

13 yaşında oldum sokakta ip atlarken kaydirigubbakcemile3

11 yaşında orta bire başlamadan önce olmuştum

12 yasimda 31 ocakta olmustum.

12 yasimda ve 21 subat saat 23 dogru
abimle kavga etmistik belime vurmustu ondan oldu sanmistim korktum ablama söyledim aramizda kalsin dedim.oda yememis icmemis annemlere söylemis delü:)
ben saniyorum kimse bilmiyor babama bile anlatmis annem. cok kötü birsey aslinda bizim orda kizin kiz oldu diye babalara söylerler sacmaliktan birsey degil insan cok utaniyor.

ben 13 yaşındaydım. Ablamla aramızda çok yaş farkı yok ondan biliyordum olacakları. hiç şaşırmadım bekliyordum o zamanlar...

bende 13 yaşındaydım ama bu anket ah erkekler yerine cinsellik bölümüne açılsaydı sanki

bende 13 yaşındaydım ama bu anket ah erkekler yerine cinsellik bölümüne açılsaydı sanki

özel anket bölümü bu kısımda olduğu için anket burda canım..moderatörlere soruldu yani..cinsellikle ne alakası var regl yaşının? yeri gayet iyi:delphin:

13 yaşında olmuştum hatta 19 mayısta gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

11 yaşında .....................hiç unutmuyorum o günü...banyoya girmiştim halama gidecektik...hatta o gün çok sevdiğim bahçıvan pantolonum vardı onu giymiştim ağlaya ağlayasenağlama ay çocuktum daha yaaaa:teselli:

11 yaşında .....................hiç unutmuyorum o günü...banyoya girmiştim halama gidecektik...hatta o gün çok sevdiğim bahçıvan pantolonum vardı onu giymiştim ağlaya ağlayasenağlama ay çocuktum daha yaaaa:teselli:

erken olmuş şekerim ya şakkıdı

Back