Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 14 yaşındaydım.nedense adet olmamıycam diye çok korkuyodum.orta 3 ü bitirmiştim.tam zamanı bence adet olmanın :) bazıları çok küçük yaşta oluyor.onlara çok üzülüyorum.örneğin kuzenim 5.sınıfa giderken olmuştu.çok zorluk çekti o zamanlar
21 nisan 1999 da oldum.okuldaydım 23 nisan programı vardı.anlayamamıştım ne olduğunu altıma yaptım zannetmiştim ama sonradan anladım:)anneme 2-3 ay söylememiştim olayı büyütmesinler diye
Bende 11 yada 12 yaşında olmuştum
Tuvalete koşmuştum hemen ama iç çamaşırıma damlamıştı annem orda farkettmişti beyazları yıkarken utanır utanır anlatamazdım ben
bende 13 yaşındaydım aylardan ekimdi ve sabah beni annem kaldırırken annem farketti ve hayatımda hiç bukadar annemden utandığımı hatırkamıyorum o peşimden dolandı bana ne yapmam gerektiğini bense deligi annemden kaçmıştım ...
Valla o benimle ilgili değil canım..ben özel anket bölümne açmıştım konuyu..ama şimdi hem ah erkeklerde anket olarak var hemde extra özel anket bölümünde..