Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
16 yaşımda olmuştum ben de
günü gününe nasıl hatırlıyorsunuz takdir ettim valla
:1::1:

Genetik olarak anneanneden anneye anneden kıza 12 yasımda oldum :):)

6. sınıfın başlarıydı . Ardından hızlıca büyüdüm çocukluğum sonlandı :14:
O zamana göre çok utanmıştım, kimseye söyleyememiştim.

13 olmalı tam yaşımı hatırlamıyorum 7. sınıftaydım çok önemsememiştim ben nedense :D

13 yaşımda, 8. sınıfı bitirdiğim yaz olmuştum :17:

4.sınıfa geçerken, yaşım 9'du, yaşıtlarıma göre hem fiziksel hem ruhsal hep farklıydım, daha olgundum, bu yüzden bütün erkek arkadaşlarım kız arkadaşlarım ve sevgililerim benden büyüktü, sınıfta çok yalnızlık çekerdim, sınıf arkadaşlarım hep benimle takılmak isterdi ama bana yetmezlerdi, liseye kadar her sene sınıf başkanı okul temsilcisi gibi görevlerde hep ben seçildim, popülerdim :34::34: büyümenin küçük yaşta durması ve 1.62 boya rağmen iyi yönleri de olmadı değil hani :9::9: okul zamanlarım çok cool geçti :9:

14 yasinda oldum.

aa tam hatırlamıyorum ya

ama 7. sınıf ya da 8. sınıf ortaokuldaydım çünkü 6. sınıf da değildi ya 7 ya 8

12 veya 13 yaş :)

sabah uyandığımda bir çığlık ''anneeeeeeeeee'' :52:

Ama annem daha önce benimle konuşmuştu yani hazırlıklıydım =)

odamda da gerekli malzeme vardı :)

sonra annem nedense tüm sülaleye haber vermiş o zaman utanmıştım (dişi olanlara tabi) :17:

Son düzenleme:
15 yaşında oldum.az daha annem doktora götüecekmişt. ama öyle kötüydü ki korkunç günler geçirirdim.her ay günlerce böbrek taşı düşürmekten beterdi.öylw çok kanamam olurdu ki.sonra lise sonda hemoglobinin 5.1 dustu.ne oldugunu anlayamadık.2 yıl baş agrısı korkunc çarpıntılar bayılmalar.neler beler.kazayra ogrendik nedeninin kansızlık oldugunu.hem de universite sınavına 1 hafta kala.doktorlar bile yaşadıgıma şaşırdı.

sonra neler oldu.ben depresyona girdim.bu kadar kolaydı bunun tedavsi nden bunu çektim diye.kurtulmam universite 2. yi buldu.

agrılar azalmadı hiç.kardesim damardan ilaç veriyordu.sonra başka sorunlar ve tüp bebekle anne olmak.

12 yaşında ve okuldayken olmuştum. Allahtan öğretmenimiz kadındı, beni eve yolladı.Ama yine de çok utanmistim.

14 yaşında olmuştum! :D hiç unutmam 8. sınıfın 2.dönemiydi :)) zaten eskisi gibi değil hiçbirşey biliyorsunuz yani beklerdik ne zaman regl olucaz diye :)) annem anlatırdı bize hiçbişey söylenmezdi korkardık adet olduğumuzda diye :D ama çok garip bi duygu daha önce böyle birşey yaşamadığı için insana garip geliyor.. :)

Back