Anket İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk reglinizi kaç yaşında oldunuz?

• 9 yaşında

OY: 4 2,6%
  • 10-12 yaşları arası

OY: 61 39,1%
  • 12-15 yaşları arası

OY: 91 58,3%

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ben 16 yaşımdaydım ama boyumda fazla uzamadı, yani ergenlik çağı gibi olmadı. Çok ilginç.

ben 13 yaşındaydım.. korkmadım ama kendımı zavallı gıbı hıssetmıstım anneme falan soyleyınce. Sanırım 1 yıl boyunca o travma gecmedı kendımı hep bı zavallı gıbı hıssettm cocukluktan cktgm ıcım duygularm altüst oldu ama sonra alıstım mecburen :)

14 yaşındaaaaaaaaa

bendeeee :44::44::44rtaikideydimm büyük ihtimalleee 13 yasındaydımmm

13 yaşındaydım.. Hatta boy uzamam yavaşlayacak diye çok üzülmüştüm..

bnde 13 yaşımda oldum.hep özenirdim regl olan arkadaşlarıma.şimdide kendi kendime diyorum niye özeniyomuşum ki böyle bişeye :):)

Tam 11 yil once bu gunlerde olmustum.
13cu dogum gunume 1 hafta kala.
Keske daha gec olsaydimda daha cok uzasaydim

oks vardı ozamanlar liseye geçiş sınavı tam sınav sabahı olmuştum halimi düşünün 15 yaşındaydım :)

10 yaşınaydım anneme soyledıgımde bı de tokat yemıstım.yanaklarım al al olsun dıyeymıs:)bırde o vakıtler bu kadar ped yoktu heralde.annem hemsıreydı bana ısyerınden gazlı peze sardıgı pamuk getırırdı onu kullanırdım nefret ederdım olmaktan.takı orta 2 de okulda ped dagıtılana kadar:))

13 14 yasımdaydım 1 ay sakladım anmden
butun atletlerımı kılotlarımı pet yaptım elımde yıkadım
sonrakı ay mecbur soyledım

o ılk gordgm an of lanet olsun demıstım

11-12 yaşında falan oldum.annemdende 1 hafta sakladım utandım kendi kendime hallettim tüm işimi.hiçte sasırmadım sanki yıllardır oluyor gibi simdi bile oldugumda daha cok sasırıyorum

cumartesi günü sabah uyandığımda olmuştum,haziranın başıydı,sbs ye az kalmıstıı 12 yaşındaydım

ayy 31 ocak tı kardesım 15 gunluktü annemler kardesımı yıkıyorlardı annemı cagırdım gelmedio gun okula oyle gıtmıstımakam geldıgımde anneme soyledım tokat attı adetmiş13 yasındaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…