İlk Regli ve etkisi

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
Selamların en güzeli ile...
Kızlar İlk Reglinizi doğumdan ne kadar süre sonra oldunuz ve etkisi oldumu ne bileyim karın şişkinliğiniz gittimi kilolarınızı daha kolay vermenize etkisi oldumu ?

ben dogumdan 5,5ay sonra oldum sadece 2kilo vermisim epidural sezaryan oldum karnim henuz adetle bile inmedi ama aksamlari haftada 3kez spor salonuna basliyorum diyet yapamiyorum emzirdigim icin bari bolgesel olarak gobegimi kalcami eriteyim ek gidalara tamamiyla baslayinca diyetisyene gidicem 15kiloya yakin fazlam var ama suna emin ol adete umut baglanmiyor ben cok kilo verecegimi sandim ama hayal kirikligi yasadim 6kilo verenleri falan duyunca

bu durum bünyeden bünyeye değişiyor. doğum yapalı 6 ay oldu doğumdan 4 ay sonra adet gördüm .ilk 2 ay kanamam çok yoğun olmuştu. sezeryanla doğum yaptım .. müthiş bir karnım vardı sanki içimde 1 bebek daha var gibi duruyordu. şu an 4 kilo fazlam var onlar da kalsın istiyorum . halimden memnunum. sonuçta bütün eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.. ve göbeğimde fazlaca indi zaten eski haline gelmesi bence mümkün değil , o kadar şişen yırtılan bir karın nasıl eski haline döner ki ..

kızlar ben de doğum yapalı 58 gün oldu ve dün doktora kontrole gittim...bana reglimin ne zaman geleceği hakkında birşey söyleyemeyeceğini söyledi...kiloları hiç sormayın...sadece gebe kalmadan önce giydiğim kıyafetlerimin karşısına geçip,birgün onları tekrar giyebileceğimi hayal ediyorum uzun uzun...napalım Rabbim sağlık versin de...inş...günün birinde bu kilolar da gider...

kızlar ben de doğum yapalı 58 gün oldu ve dün doktora kontrole gittim...bana reglimin ne zaman geleceği hakkında birşey söyleyemeyeceğini söyledi...kiloları hiç sormayın...sadece gebe kalmadan önce giydiğim kıyafetlerimin karşısına geçip,birgün onları tekrar giyebileceğimi hayal ediyorum uzun uzun...napalım Rabbim sağlık versin de...inş...günün birinde bu kilolar da gider...:Saruboceq:

6 ayın dolduğu gün oldum ben de ama bence karın adete pek bağlı olmayabilir ben de öyleydi en azından. sezeryan oldum ve 2 ay dolmadan tamamen eski halime dönmüştüm ve 6 ay adet olmadım. biraz bünyeyle alakalı heralde ama eninde sonunda eski hale dönülüyor sanırım

ben dogumdan ıkı ay sonra oldum ılk adetımı.fakat ne karnım ındı nede kılo verdım.kesınlıkle kıloyla adetın alakası yok.kılo vermek tamamen bunye ısı

Arkadaşlar bende 4 gün önce oldum. Kaç gün sürüyor?? çok saçma oldu bünyeden bünyeye değişir ama ben çeşme gibiyim. Elim ayağım kesiliyor..

ben 5 gün önce oldum.pek bi değişiklik yok.göbek aynı göbek kilo aynı kilo:çok üzgünüm: inşallah en yakın zamanda giderler...kötükedihüso

ben sezeryan oldum 3 ay önce. henüz adet olmadım ama kilomda doğum öncesindeki kilomdan sadece 3 kilo fazla.ama biraz göbeğim var. onun içinde doktorum doğumdan 3 ay sonra karın egzersizlerine başlayabilirsin demişti. bakalım işte 3 ayımda yeni doldu. başlayayım bi nooolucak sonuç.

kızlar yogun bir kanamamı oluyor işte falan olursa birde çantamdada ped yok eve gidince koyuyum bari

kızlar yogun bir kanamamı oluyor işte falan olursa birde çantamdada ped yok eve gidince koyuyum bari

canım o kişiden kişiye değişir.benim hiç bir zaman yoğun olmamıştır.doğumdan öncede sonrada aynıydı.ama sen tedbiri elden bırakma tabiki.
ilk adetimi doğumdan 35 gün sonra oldum gram zayıflamadım.

Ben kırkım çıktıktan hemen sonra regl oldum ogünden beride 27 günde bir düzenli bir şekilde oluyorum. Kilolarıma gelince 15 kilo almıştım doğumdan bir hafta sonra 10 kilosu gitmişti zaten ama evdeyken hiç veremedim. İşe başladıktan sonra kalan 3 kiloda gitti şuan 57'yim. Elde var 2 inşallah en kısa zamanda onuda sepetlerim. Göbeğe gelince 6 ay sonra azalmaya başladı ama henüz tamamen gittiğini söyleyemem.
Bence o biraz yapı ilede ilgili ben çok zayıf olduğum zamanlarda bile ufakda olsa göbeğim hep oldu.

ben 40ım bitti 4 gün sonra falan oldum ve artık düzenli bi şekilde olmaya devam ediyor kiloyla hiç alakası yok fazlalıklar aynen duruyor dert etmeyin boşver bebişlerle mutlu ollım yeter herşeyin başı sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…