Geçmiş olsun bir an önce doktora gitmenizi tavsiye ederim. İhmal etmeyin. Normalde bu şekilde ağriniz ve kanamanız olmuyorsa bir sıkıntı olabilir. Bakire olduğunuzdan yerleşme kanaması ya da ağrısı da değil belli ki.Merhaba kızlar. Henüz âdet olmadim 22 haziranda kahverengi akintim geldi ic camasirimi kaplayacak kadar sonra kesildi 2 3 saat sonra pembemsi bir akinti geldi azcik bel diz bas ve kasik agrim vardi o kahve akintidan 1 2 gun once basladi agrilarim ondan sonra pembe akintida kesildi daha sonra akinti rengi normale dondu eskiden beyaz sarimsi bir renkti hala kasiklarim yumurtaliklarim agriyor sanki idrar tutmusumda birisi bastiriyor gibi daha sonraki gunler agrilarim biraz daha azaldi ama hala var ozellikle rahmim ve yumurtaliklarim. Bide yaklasik 1 2 ay once basit kist bulundu yumurtaliklarimda en buyugude 1 cm idi. Sizce âdet olacagim vucut hazirlaniyor mu az daha bekleyeyim mi yoksa doktora gideyim mi
Yani ilk regl değil midir ?Geçmiş olsun bir an önce doktora gitmenizi tavsiye ederim. İhmal etmeyin. Normalde bu şekilde ağriniz ve kanamanız olmuyorsa bir sıkıntı olabilir. Bakire olduğunuzdan yerleşme kanaması ya da ağrısı da değil belli ki.
Haklısıniz bende oyle dusundum ama sorun kesilmesi geldi ve kesildi 1 hafta oldu hala olmadim anlayamadim yaniBen de ilk regl olduğumda kahverengi akıntı gelmişti, kan mı başka bir şey mi anlayamamıştım :) Yine de en iyisini doktorlarımız bilir, sağlık ihmale gelmez.
Ben de oyle bir ağrı olmamisti. Ya da hatirlamiyorum. 20 yıldan fazla gecince üzerindenYani ilk regl değil midir ?
İlk defa olacagim daha önce hiç olmadımDaha ilk reglse düzenli bir kanama olmaz zaten. Böylr lekelenme olması gayet normal
İlk defa olacagim daha önce hiç olmadım
Anladim yani ben daha hic olmadim hani ay olarak demiyorum o yuzden bu konularida bilmiyorum o zaman ben bekleyeyim biraz daha olur diyosunuz oyle mi cunku kanamam olmadi sadece kahve rengi birsey geldi birkere ve hemen kesildi kirmizilik yoktu o yuzden sey oldum birazZamanla düzene biner canım. Ben ilk regl olmaya başladığımda 2-3 ay arayla oluyordum ve 3 gün sürüyordu sonra düzene girince 5 oldu evlendikten sonra 7 oldu
Anladim yani ben daha hic olmadim hani ay olarak demiyorum o yuzden bu konularida bilmiyorum o zaman ben bekleyeyim biraz daha olur diyosunuz oyle mi cunku kanamam olmadi sadece kahve rengi birsey geldi birkere ve hemen kesildi kirmizilik yoktu o yuzden sey oldum biraz
Kistum tedavi edilecek bir sey degilmis doktor o kendiliginden gecer dedi zaten genc kizlarda cok goruluyormus zararli birsey degilmis yani tedaviside yokmus vucut eritiyormus peki bir sey daha soracagim izninizle sizce ne zamana olurum yani gün olarakBirşey olmaz tamamen normal. Ama o kadar korkuyorsan bi doktora görünebilirsin hem kistlerinide tedavi ettirirsin
Kistum tedavi edilecek bir sey degilmis doktor o kendiliginden gecer dedi zaten genc kizlarda cok goruluyormus zararli birsey degilmis yani tedaviside yokmus vucut eritiyormus peki bir sey daha soracagim izninizle sizce ne zamana olurum yani gün olarak
Düzeni yok diye biraz şeyim yani hiç âdet olmadım olursam ilk olacak belirtilere göre kaç gün olur demek istiyorumO kişiden kişiye değişen bir durum bir dahaki ayda olabilir 20 gün sonrada olabilir. Düzene girmesi ilk adetten sonra 1 seneyi buluyor
Birde normalde akıntım daha böyle sarı gibiydi ama 2 gündür renksiz sıvı gibi iç camasirim islaniyor yani birazda saydam sümüksü bir şey geliyor bu nedendir acabaO kişiden kişiye değişen bir durum bir dahaki ayda olabilir 20 gün sonrada olabilir. Düzene girmesi ilk adetten sonra 1 seneyi buluyor
Düzeni yok diye biraz şeyim yani hiç âdet olmadım olursam ilk olacak belirtilere göre kaç gün olur demek istiyorum
Arastirdim zaten sorunuma cevap alamadigim icin size soruyorum deneyimli oldugunuz icin! Tesekkur ederim cevap verdiginiz icinDoktormuyum arkadaşım ? Okullarda fen dersi kaldırıldımı ? Altı üstü bir regl olacaksın ne kadar abarttın ya. Kaç yaşındasın Allah aşkına yeni ergenlik yaşına gelmişsin. Şu interneti birazda yararlı şeyler için kullanın. Kadınlar kulübünde soracağına doktor sitelerinde araştır yada direkt doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?