Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar hamilelik yasamis olanlar ilk defa gebelik testinde ikinci cizgiyi ne zaman gördünüz ?

catlatma ignesinden sonra kacinci gün ikinci cizgi tamamen yok oldu ve sonra tekrar kacinci gün ikinci cizgi görünmeye basladi ?

kanda kacinci günlerde baktirdiniz ? kacinci günde deger kacti ne zaman negatifti kacinci günde positife döndü ?

erken gebelik testinde ne zaman negatifti ve kacinci günde ikinci cizgi cok azda olsa görünmeye basladi ?

bu ikinci cizginin belli olmaya basladigi gün kacinci gündü ve biliyorsaniz cinsiyeti ne oldu ?

elinizde fotograflariniz varsa ve burda paylasirsaniz benim gibi bekleyenler icin umut olursunuz.

hamile oldugunuzu daha ögrenmeden önce hangi gebelik belirtileri yasadiniz kacinci günde neler farkettiniz ?

istediginiz kadar yazabilirsiniz ne kadar cok olursa o kadar cok sevinirim ne kadar uzun olsada severek okurum yazdiklarinizi. bekleyenler icin yazdiginiz tek kelime bile cok kiymetli.
Adete 2 gun kala yani bugun idrarda silik cizgiyle ogrendim😊 hic bi belirtim olmadi hala da yok yumurtlama 13 mayista oldu

Eklentiler

• 20190525_144954.jpg
    20190525_144954.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 137
Back