- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
Ogrenmek amacli soruyorum.Tuz idrarda erir, şeker olduğu gibi kalır idrarda hatta şeker daha güvenilir, kanda da bunla bakıyorlar. Diş macunuyla da denedin mi? Beyaz diş macunu, az idrar karıştır köpürmeye bak sen ovvvv. Hamileysen tabii.
Kanda çıkabilir ama idrar için çok erken canim adet gününden 1 hafta sonra bule cok silik çıkıyor idrarda hakkında hayırlısı olsun insallahKızlar merhaba
1 yıllık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz bu aralar aşırı derecede yorgun hissediyorum, sıcak olmasına rağmen sabahları üşüyor akşamları sıcaktan yatamıyorum. Sabahları kalktığımda midem bulanıyor. Yarın adet günüm ama az önce hafif pembe bi lekelenmem oldu sildiğimde gördüm 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti yarın ka bi yandan da korkuyorum. Sizce çıkar mı kanda?
insallah cikar canim pembe lekelenmede yerlesme olabilir adet zamaninda oluyormus öyle. adet günün gelmis insallah cikar kanda yarinKızlar merhaba
1 yıllık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz bu aralar aşırı derecede yorgun hissediyorum, sıcak olmasına rağmen sabahları üşüyor akşamları sıcaktan yatamıyorum. Sabahları kalktığımda midem bulanıyor. Yarın adet günüm ama az önce hafif pembe bi lekelenmem oldu sildiğimde gördüm 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti yarın kan vereceğim bi yandan da korkuyorum. Sizce çıkar mı kanda?
ben denemistim tuz köpürüyor seker topak topak oluyor o zaman hamilesin anlaminda. idrarda hcg ne kadar yüksekse o kadar belirgin olur. ilk haftalarda nasil olur bilmiyorum ama ben yumurtlamadan 9-10 gün sonra filan yapmistim cikmisti hep. tesadüfmü gercekmi bilmiyorum ilk oldugu icinde birsey anlayamamistim o zamanlarOgrenmek amacli soruyorum.
Tuzu idrarin icine atarsak erir demissiniz.eriyince hamilemi oluyor.birde bu ilk haftalarda cikiyormu
Sekerde durum nadil
Baktırdım da yokmuş bende eşimle gidip bi de onun test yaptırmasını istedim. Çok şükür onda da bir problem yok artık gerisi Allah’taninsallah cikar canim pembe lekelenmede yerlesme olabilir adet zamaninda oluyormus öyle. adet günün gelmis insallah cikar kanda yarin
cok sükür canim. insallah allahim versin en yakin zamandaBaktırdım da yokmuş bende eşimle gidip bi de onun test yaptırmasını istedim. Çok şükür onda da bir problem yok artık gerisi Allah’tan
ne güzel canim masallah insallah gebeligini böyle rahat tamamlarsinBen adetime 3 gün kala sabah test yapmıştım. Hemen ikinci çizgi belirmişti. Hiçbir belirti yaşamamıştım. Hamile değilken nasılsa bedenim aynı şekildeydi. Ne ağrı ne ağırlık ne başka bir şey. Zaten hamileyken de hiç hamile gibi değildim. Bazıları diyor kasığım ağrıyor, göğüslerim şişiyor falan. Yok anacım bende hiçbiri olmuyor. Bide belki benim de ağrıyordur da hissetmiyor olabilirim. Ağrı eşiğim yüksek olabilir. Bilemiyorum :)
33 cm canim cok fazla büyükmüs eminmisin 33 cm mi 33 mm mi ? cünkü 33 cm le 6 aylik hamile gibi olman gerekir o büyüklükteKuzum benim kist 33 cm sol yumurtaliktaymis 1 ayda 5 cm küçülmüş kist ama hormon testi yapıldı kan aldılar kist iyi mi kötü mü onu anlayamadılar bir dahaki adetimde kistim geçip gelmediğine bakacaklar
Tamamladım kuzum çok şükür, oğlum şuanda 4 buçuk yaşındane güzel canim masallah insallah gebeligini böyle rahat tamamlarsin ❤
Aminnn amiinn canım benim Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahcok sükür canim. insallah allahim versin en yakin zamanda
cok iyi insallah ikinciside rahat gecer allahim banada saglikli bir ogul nasip etsin insallahTamamladım kuzum çok şükür, oğlum şuanda 4 buçuk yaşındaİkinci bebiş için uğraşıyorum 6 aydır. Nasip ne zamana bilmiyorum. Bekliyoruz bakalım
cok aminnnnAminnn amiinn canım benim Rabbim hepimize kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ❤
o iyi canim benimkide 30x24 dü gider kendisi insallah kücükmüs böylePardon canım doğru 33 mm
gözün aydin saglikla kucagina al bebegini insallahreglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?