Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
1 yıllık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz bu aralar aşırı derecede yorgun hissediyorum, sıcak olmasına rağmen sabahları üşüyor akşamları sıcaktan yatamıyorum. Sabahları kalktığımda midem bulanıyor. Yarın adet günüm ama az önce hafif pembe bi lekelenmem oldu sildiğimde gördüm 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti yarın kan vereceğim bi yandan da korkuyorum. Sizce çıkar mı kanda?

Ogrenmek amacli soruyorum.
Tuzu idrarin icine atarsak erir demissiniz.eriyince hamilemi oluyor.birde bu ilk haftalarda cikiyormu
Sekerde durum nadil

Kanda çıkabilir ama idrar için çok erken canim adet gününden 1 hafta sonra bule cok silik çıkıyor idrarda hakkında hayırlısı olsun insallah

insallah cikar canim pembe lekelenmede yerlesme olabilir adet zamaninda oluyormus öyle. adet günün gelmis insallah cikar kanda yarin

Ogrenmek amacli soruyorum.
Tuzu idrarin icine atarsak erir demissiniz.eriyince hamilemi oluyor.birde bu ilk haftalarda cikiyormu
Sekerde durum nadil
ben denemistim tuz köpürüyor seker topak topak oluyor o zaman hamilesin anlaminda. idrarda hcg ne kadar yüksekse o kadar belirgin olur. ilk haftalarda nasil olur bilmiyorum ama ben yumurtlamadan 9-10 gün sonra filan yapmistim cikmisti hep. tesadüfmü gercekmi bilmiyorum ilk oldugu icinde birsey anlayamamistim o zamanlar

Kuzum benim kist 33 cm sol yumurtaliktaymis 1 ayda 5 cm küçülmüş kist ama hormon testi yapıldı kan aldılar kist iyi mi kötü mü onu anlayamadılar bir dahaki adetimde kistim geçip gelmediğine bakacaklar

Kist adet olduğunda kendini atıyormuş doktorum ilaç verir diye bekledim ama ilaç tedavisi uygulayamam kendini atacak dedi

Ben adetime 3 gün kala sabah test yapmıştım. Hemen ikinci çizgi belirmişti. Hiçbir belirti yaşamamıştım. Hamile değilken nasılsa bedenim aynı şekildeydi. Ne ağrı ne ağırlık ne başka bir şey. Zaten hamileyken de hiç hamile gibi değildim. Bazıları diyor kasığım ağrıyor, göğüslerim şişiyor falan. Yok anacım bende hiçbiri olmuyor. Bide belki benim de ağrıyordur da hissetmiyor olabilirim. Ağrı eşiğim yüksek olabilir. Bilemiyorum :)

ne güzel canim masallah insallah gebeligini böyle rahat tamamlarsin

Kuzum benim kist 33 cm sol yumurtaliktaymis 1 ayda 5 cm küçülmüş kist ama hormon testi yapıldı kan aldılar kist iyi mi kötü mü onu anlayamadılar bir dahaki adetimde kistim geçip gelmediğine bakacaklar
33 cm canim cok fazla büyükmüs eminmisin 33 cm mi 33 mm mi ? cünkü 33 cm le 6 aylik hamile gibi olman gerekir o büyüklükte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…