- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
tamam canim sagol. bizimki o zaman normal deneme ilaclar yardimiyla.Hayir olmuyo asilamada tek fark eşden sperm alinip sana gonderiliyo
amin insallahHayırlısı olsun
Adet olmadığın sürece umut var kuzumbugün igneden sonraki 15. günüm
üstteki erken gebelik testi
ortadaki normal gebelik testi
alttaki ovulasyon testi.
hala bir umut varmi sizce ?
sagol canim benim evetde yinede artik olursa cok büyük bir mucize olur. cünkü hic belirti kalmadi birsey farketmiyorum. idrarda cikmasa ama kendimde belirti hissetsem umudum olurdu. o da yok. adet olmayi bekliyorum hemen olsunda yeni yumurtalar hemen büyüsünAdet olmadığın sürece umut var kuzum
erken gebelik testi mi fiyatı biraz fazla olan12. gün.
igne 1 mayis öglen 11:30 da yaptim bu testide sabah 7 de yaptim canim.
hepsinden denedim canim erken gebelin testi normal gebelik testi ovulasyon testi. simdi 15. gündeyim igneden sonra ama hala daha birsey yok negatiferken gebelik testi mi fiyatı biraz fazla olan
biraz yukarda bugün yaptigim testleri ekledimerken gebelik testi mi fiyatı biraz fazla olan
en sonkinde iki çizgi var amabiraz yukarda bugün yaptigim testleri ekledim
en sonki ovulasyon testi fotografin üstünde yazdim hangisinin hangi test oldugunuen sonkinde iki çizgi var ama
sagol canimKuzum ya üzme kendini elbet olur demekki bi vakti saati var ben de hâlâ adet olmayı bekliyorum
sanki az kalmis pik olmasina gibi canim yarin birdaha yapKızlar acil yorum lütfen pik olmuş mu
Sağol canımsanki az kalmis pik olmasina gibi canim yarin birdaha yap
bende öyle diyordum adet oldugu icin sevinenler vardi sasiriyordum anlayamiyordum ama simdi bende adet olsam diye bekliyorum olunca sevinecegim. herkez adet olamayinca kist olusuyor genelde acaba bendedemi kist oldu diye aklima geliyor. catlatma ignesinden sonraki 17,5 gün oldu hala adet yok belirtisi bile yokBende pazartesi kist için gidicem adet oldum sonunda buna bile sevinecegim aklima bile gelmezdi :-/
canim senin kac zamanda kücüldü kistin nasil oldu ? bende kanama artti kist vardi acaba gittimi nasil anlayacagim gittigini ? bende gebelik icin tedaviye baslayacagim ama kist varken yumurta büyüten ilaclardan alirsam kist büyür diye korkuyorumKistim küçülmüş 2 cm daha rahim duvarın çok kalındı oda incelmiş sabah gittim dr kan verdim şimdi yine gidiyoruz gebelik tedavisine başlanacak adet oldum ama 2 gun az az geldi kanamam anlamadım ki hiç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?