Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine hüsran yine tem çizgi:-( artik deliricem şu taşıma kadar hiç kist lafı duymamıştım ne illet biseymi adet olamıyorum:-(((

evet canim ben daha simdiden düsünüyorum olursa kimyasalmi bosmu kalp atisino duyacakmiyim sorun olacakmi dogum filan ondan sonrada herzaman icin insan korkuyor birsey olacak cocuga diye.

benim esim herzaman yanimda degil yilda sadece 2-3 defa deneyebiliyoruz o yüzden dahada kötü. hep is yüzünden tam yumurtlama zamaninida denk getirmek gerekiyor yani denk getirebildigimiz yilda 2-3 defa oluyor. bu yil bi ocakta birde mayisda denk getirdik ocaktaki kimyasal oldu simdi daha belirsiz birdahaki kimbilir ya agustosda yada kasimda belki olur

cok sükür daha adet olmadim bakalim daha olmazsam cuma günü kan vercem

Amin canım bi adet olayım dr 2 yada 3.günü adetin gel dedi gebelik tedavisine başlanacak inşallah rabbim bütün bebiş istiyen bayanları boş cevirmesin

Hmm senin durum zormus ya o zaman canim zaten her ay gebe kalma şansımız %25 senin sans daha da düsuyo bu durumda

burayada sorayim kizlar belki biriniz tecrübe etmistir. benim yumurtam sag tarafimdaydi. yumurtanin catladigini hissetmedim ultrasondan bakildi catlamis. ama benim sol tarafimda o zamandan beri ara sra hafiften cekilmeler batmalar oluyor. yumurta sagdaysa yerlesmede sag tarafta bir yerlerde oluyordur diye düsünüyorum nasil oluyorsa solda oluyor o hafif batmalar anlamadim

kizlar yarin kan vermeye gidecegim cuma doktorum hastanede degilmis. benim icin dua edin yarin igneden sonraki 15. günüm olacak. sizde deger kac cikmisti kacinci günlerde kan testinde

Kist oluşmus olabilir solda hic yumurta yok muydu

kizlar yarin kan vermeye gidecegim cuma doktorum hastanede degilmis. benim icin dua edin yarin igneden sonraki 15. günüm olacak. sizde deger kac cikmisti kacinci günlerde kan testinde
Aşilamanin 14.günü 236 ama bende 2 kese var o yüzden belki yüksek çıkmıs olabilir hadi insallah guzel sonuclarla gelirsin

Kist oluşmus olabilir solda hic yumurta yok muydu
canim sag 5-6 soldada 5-6 tane yumurtalar vardi ama cok miniklerdi 1-2 mm filan dr onlar cok kücük gelismez dedi yani 1 tanesi gelisiyormus. catlatma ignesinden 2-2,5 gün sonra dr bakti solda yumurta görünmüyordu sag tarafta 20 lik yumurta vardi o yoktu 1 tane 9 mm lik yumurta vardi. dr o artik gelismez birdahaki adetle atilir dedi bana. kist farkli oluyordu sanki benim 6 yil kadar önce kist olmustu ama öyle agri filan olmadi sadece adet olmadim 3 ay kadar ondan sonra adet oldugumda daha cok agri olmustu ve normalde zaten cok kan oluyordu bu defa faha fazla olmustu korkmustum. birde kisti kendim hissetmistim elimle bastirdigimda suan öyle birsey farketmiyorum alt tarafi sertlesmis gibi sadece ama esit alt kismi komple

Aşilamanin 14.günü 236 ama bende 2 kese var o yüzden belki yüksek çıkmıs olabilir hadi insallah guzel sonuclarla gelirsin
amin canim insallah. sagol bakalim bende ne kadar cikacak. bence sanki 1 gibi yada 1 in altinda cikacakmis gibi hissediyorum.
asilama tam olarak ne oluyor ? doktor spermlerimi koyuyor rahime ? yoksa disarda döllenme oluyor ve hazirlanmis 4-5 günlük embriyo mu koyuyor ? cünkü embriyo konuluyorsa o zaman zaten hcg daha cok salgiliyordur diye tahmin ediyorum.

Anladim cunku bende de bi cok yumurta gelismis ama buyumemis asilamami yapan doktor sadece 3 tane var diyodu ama suan baska doktora gidiyorum bu doktor gebelige bakarken gordu kistler gitmemis hala dedi senin de gecmemis olabilir belkide diye dusundum hafif agri yapiyodu cunku cok degil ama ben kistleri hissedemiyorum benim suan soldaki kistim 10cm olmus onu bile hissetmiyorum :) bu bendeki kist gecmeyen cinsten digerleri gecer zamanla diye dusunuyorum

Yok senin o dedigin tüp bebek..aşilamada sadece ilac kullaniyosun yumurtalarin buyuyo doktor iliski gunleri soyluyo onlari uyguluyosun ayrica da catlatma ignesi oluyosun ondan yaklasik 1 bucuk gun sonra falan da gidiyosun eşinin spermleri yikanip sana gonderiliyo artik yumurtayla bulusabilirse dolleniyor yoksa zaten yine adet goruyosun

insallah hepsi gecer canim en azindan sorun yapmasin. bende sadece 1 defa olmustu. yarin dr a gidince ultrasonla bakar dr birde kan aldiririm sonuclar aksama kadar cikar herhalde buraya yazarim yine ögrendigimde.

ilaclarla yumurta büyütüldü benimde sonra catlatma ignesi oldum ve esimle normal yoldan denedik bizimkidemi asilama oluyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…