Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah gelsin artik ya. birileriyle ayni bekleme sürecinde olunca ayni günde olunca bile hayaller kuruyorum ayni anda cocuklarimiz olur belki arkadas olurlar ilerde denk gelirler bir yerlerde belki besik kertigi gibi birsey olurlar 😂😂😂 insan böyle kücücük birseyden bile hayal kurmaya basliyor iste bebegiyle ilgili. allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis insallah artik vakti gelmistirde kavusuruz hayal ettigimiz bebeklerimize
Amin ins kuzum kun fe yekun ol der olur hayirli zamanda hayirli evladlarimiz olur ins kimbilir belki ayni anda kalir dogururuz yeterki birbirimize dualrimizi eksik etmeyelim mubarek ayda rabbim tum anne olmak isteyen burdaki kk herkese tez zamanda ikiz ikiz üçüz üçüz versin aminnnn❤😊

Amin ins kuzum kun fe yekun ol der olur hayirli zamanda hayirli evladlarimiz olur ins kimbilir belki ayni anda kalir dogururuz yeterki birbirimize dualrimizi eksik etmeyelim mubarek ayda rabbim tum anne olmak isteyen burdaki kk herkese tez zamanda ikiz ikiz üçüz üçüz versin aminnnn❤😊
aminn insallah. sadece bu sitede degil bürün dünyada bekleyenlerkn yüzünü güldürsün insallah. sonrada insallah bebeklerimizin gelisimlerini konusuruz

canim bende tarlusal kullandim hapi kullanmaya basladigindan itibaren 10-12 gün icinde oluyormussun bende 9-10 gün icinde olmustum. meraklni gidermek icin test yapabilirsin ama hayal kirikligina ugramamak icin bekle istersen. bende gelmeyince korktum artik adet bile olamiyorum diye ama oluyorsun canim. daha bugün annem anlatti biriyle tanismis kadinin 10 yil cocugu olmamis sonra ikizleri olmus hemen ardindan birdaha hamile kalmis üstelik kistide varmi ayni zamanda. simdi hem hamileymis hemde kisti kontrole geliyorlarmis hastaneye.
Yarın 7 gun olacak biraz daha bekleyeyim o zaman çok teşekkür ederim dr hamile kalamazsın dediğinde dünya başıma yikildi

Yarın 7 gun olacak biraz daha bekleyeyim o zaman çok teşekkür ederim dr hamile kalamazsın dediğinde dünya başıma yikildi
canim dr larin dedigini fazla takipda üzme kendini. ne mucizeler yasaniyor allahin ol demesi yeter. sen allaha güven ve dua et hep. vakti geldiginde sana nasip ettiyse olur insallah. cok kisiden duyuyoruz doktor imkansiz olmaz demis neler neler olmus allahim bizlerede nasip edecek insallah

bende birkac belirti daha olustu bugün ögleden sonra aksam üzeri vücut isisi cogaldi sanki atesim cikacakmis gibi ama daha tam cikmamis gibi. biraz basim dönüyor kafami cevirdigimde. gögüsler daha dolgunlasmis gibi uclarini bastirinca aciyor kasiklarda batma ve cekilme var hepsi cok hafiften. acaba gebelik belirtisimi adet belirtisimi bilmiyorum :(

bende birkac belirti daha olustu bugün ögleden sonra aksam üzeri vücut isisi cogaldi sanki atesim cikacakmis gibi ama daha tam cikmamis gibi. biraz basim dönüyor kafami cevirdigimde. gögüsler daha dolgunlasmis gibi uclarini bastirinca aciyor kasiklarda batma ve cekilme var hepsi cok hafiften. acaba gebelik belirtisimi adet belirtisimi bilmiyorum :KK43:
Aynisi bende de oluyor ama adet gibi değil bende lekelenme oldu bide adetim geçiktikten 2 gun sonra kahverengi bi akinti oldu sonra pembeye döndü

Aynisi bende de oluyor ama adet gibi değil bende lekelenme oldu bide adetim geçiktikten 2 gun sonra kahverengi bi akinti oldu sonra pembeye döndü
bende igneden sonra 9. gün aksam yani 9,5 gün sonra tek bir damla akintiyla karisik pembemsi kan vardi baska birdaha olmadi cok sükür. bir arkadasimin adet zamanlarinda lekelenme olmus hamileymis. kahverengi ve pembe ikiside olabilirmis yerlesmede. pembe kan direkt yeni kan kahverengide eski kan kanamis icinde kalmis sonradan cikmis oluyormus o yüzden ikiside olabilirmis insallah sendede öyledir. en iyisi kan vermek galiba cesareti toplayabilirsek.

Rabbim şu mübarek ayda herkesin gönlüne göre versin inşallah çok istiyorum anne olmayı 1 tane kürtaj geçirdim hâlâ onun korkusundayim yine aynı olayları yaşarsam diye
bende 1 tane kimyasal gecirdim bende onun korkusundayim cok üzülmüstüm allahim böyle acilar yasatmasin birdaha insallah

bende igneden sonra 9. gün aksam yani 9,5 gün sonra tek bir damla akintiyla karisik pembemsi kan vardi baska birdaha olmadi cok sükür. bir arkadasimin adet zamanlarinda lekelenme olmus hamileymis. kahverengi ve pembe ikiside olabilirmis yerlesmede. pembe kan direkt yeni kan kahverengide eski kan kanamis icinde kalmis sonradan cikmis oluyormus o yüzden ikiside olabilirmis insallah sendede öyledir. en iyisi kan vermek galiba cesareti toplayabilirsek.
Inşallah canım ya dr gittim ultrason dan baktı ama rahim duvarın kalın kistten yapmıştır dedi kafam allak bullak

evet canim öyle oluyor iyiki var burasi. olmasaydi ne yapardim hic bilmiyorum. bu siteyi kurandanda burda yardimci olmaya calisanlardanda allah razi olsun. insallah bende birgün birilerine yardimci olabilirim
Aminn.Tabii ki sende o günleri yaşıcaksın insallah ben inaniyorum yani ben bile hamile kalabiliyosam bu kiste ragmen herkes kalabilir bence er ya da geç

Aminn.Tabii ki sende o günleri yaşıcaksın insallah ben inaniyorum yani ben bile hamile kalabiliyosam bu kiste ragmen herkes kalabilir bence er ya da geç
insallah ama artik umutum bitiyor. az önce test yaptim hala daha birsey görünmüyor. bakalim daha aksama kadar silik bile olsa 2. cizgi cikmazsa sonra umudum kalmiyo :((

insallah ama artik umutum bitiyor. az önce test yaptim hala daha birsey görünmüyor. bakalim daha aksama kadar silik bile olsa 2. cizgi cikmazsa sonra umudum kalmiyo :KK43:(
Üzme kendini bi dahaki ay yeni umutlar bende çok yasadım her ay bi hüsran oldu ama vakti gelince bebek de geliyo bebek haberini almak da bi ayri dert simdi de ya kalp atisi olmazsa ya bos gebelikse onlar basliyo bu işin her aşaması zor yani bekle bakalım adet olana kadar sansın var

Back