Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim ya. hafiftende olsa görsem cizgiyi gidip kan vericem hemen. bazilarinda adet geciktikten sonra bile silik cizgi cikmamis daha 10 gün sonra hafif silik görenler olmus. idrar ile yapilan testlerin pek fazla bir güvenirliligi yok da oyalaniyoruz iste. en garantisi kan test birkacgün arayla 2-3 defa verildimo nerlesir. korkuyorumda bi taraftan. böyle en azindan umutlanabiliyorum.

ilk choriomon ignesinden sonra 18. günde adet olmustum ikincisi ovitrelle igneyle kimyasal gebelik gecirmistim igneden sonra 21. gün adet olmustum. igneden sonraki günden itibaren saydim. simdi yine ovitrelle oldu igneden sonraki 13. gün. allahim insallah yarin sabahki testte silik cizgiyi görmek nasip olur yarabbim
Aslında idrar testlerinin guvenirligi cok fazla ama bizim bunye ne kadar hcg salgiliyo ona bakmak lazim hcg belli bi duzeye gelince ölçebiliyo doğal olarak testler iste ben bekledim 16.gune kadar artik varsa cikar dedim eger varsa senin de 16.gun kesin cikmasi lazim bence ama istisnalar olabilir tabi senin de dedigin gibi

Aslında idrar testlerinin guvenirligi cok fazla ama bizim bunye ne kadar hcg salgiliyo ona bakmak lazim hcg belli bi duzeye gelince ölçebiliyo doğal olarak testler iste ben bekledim 16.gune kadar artik varsa cikar dedim eger varsa senin de 16.gun kesin cikmasi lazim bence ama istisnalar olabilir tabi senin de dedigin gibi
insallah artik görürüm ikinci cizgiyi kendi yaptigim testlerde. kan verdigimdede yüksek bir degee cikar insallah. bir srkadas adetine 3 gün kala baktirmis 3000 den fazla cikmis degeri saglik bir oglu var simdi 2 yasini gecti

insallah artik görürüm ikinci cizgiyi kendi yaptigim testlerde. kan verdigimdede yüksek bir degee cikar insallah. bir srkadas adetine 3 gün kala baktirmis 3000 den fazla cikmis degeri saglik bir oglu var simdi 2 yasini gecti
Canım aslında herkesde durum farkli oluyo birbirimizle kiyaslamak bazen yanlis olabiliyo mesela benden de doktor dis gebelikten suphelendi burda bir suru arastirma yaptim herkesin degeri 1500 gecince kesesi mutlaka gorunmus benim 1637 ydi gorunmedi hicbi sekilde vajinal ultrasonla bile ama 2 gun sonra gittik bu sefer karindan gorundu cok rahat yani anladim ki herkesde durum farkli ilerleyebiliyo

ne güzel canim direkt cinsiyetiyle birlikte ögrenmissin masallah :) camasir suyu ve seker testini bende denemistim kimyasal oldugumda catlatma ignesinden 20 gün filan sonraydi. ama limon ve tuz testini bilmiyorum onlar nasil oluyor ? acaba ne zamandan itibaren birsey belli olur bu testlerle ?
Camasir aiyu seker testi nasil okuyo kizlar

Canım aslında herkesde durum farkli oluyo birbirimizle kiyaslamak bazen yanlis olabiliyo mesela benden de doktor dis gebelikten suphelendi burda bir suru arastirma yaptim herkesin degeri 1500 gecince kesesi mutlaka gorunmus benim 1637 ydi gorunmedi hicbi sekilde vajinal ultrasonla bile ama 2 gun sonra gittik bu sefer karindan gorundu cok rahat yani anladim ki herkesde durum farkli ilerleyebiliyo
evet öyle. yinede böyle diger arkadaslarin tecrübelerini okumak iyi geliyor insana. birbirimizi en iyi biz anlariz. diger arkadaslar aile hatta es bile anlamiyor insani

Camasir aiyu seker testi nasil okuyo kizlar
canim sabah idrari seffaf bir kaba koyuyorsun üzerine camasir suyu koyuyorsun sonra köpürürse ve asagidan yukariya dogru baloncuklsr cikarsa hamilesi. anlamindaymis

yine bir kaba idrar yapiyorsun üzerine tuz ekliyorsun tuz köpürürse hamilesin demek 5 dakika filan bekliyosun

sekerlede ayni seker ekliyorsun bekletiyorsun seker icinde erimezse topak kalirsa hamilesin demek
bir diger cesitide var o da karistiriyorsun sekeri ve ilk basta köpürürse hamilesin demek.

dis macunuylada oluyomus köpürmesi gerekiyor hamileysen

karahindiba yapragiylada oluyo renk degistiriyo

karalahana testi var

ocakta idrari kaynatma var

böyle birsürü cesitleri var internette cok yaziyor.

tabi bunlarin hicbirinin bilimsel bir kaniti dogrulugu yok

ben öylesine oyalanmak icin birazda eglencesine yapiyorum beklemek cok zor geliyor :))

kimyasal gebelik oldugunda daha emin degilken camasir suyu ve seker testini yapmistim dogru cikmisti hamile oldugumu söylüyordu daha testlerde cikmadan.

internette vidyolar filanda var nasil yapildigina dair

Kızlar benim durumumda olan varsa lütfen bana yardımcı olsun kafayı yiyecegim en son adetim 9 nisan dr gittim kist var ondan adet göremiyorsun dedi tarlusal verdi dr gitmeden önce kahverengi lekelemem oldu sonra pembeye döndü tarlusal kullandım ama hâlâ adet olmadım sizce test yapmalımiyim yoksa çok mu erken kararsız kaldım kafamda deli sorular :-(

canim sabah idrari seffaf bir kaba koyuyorsun üzerine camasir suyu koyuyorsun sonra köpürürse ve asagidan yukariya dogru baloncuklsr cikarsa hamilesi. anlamindaymis

yine bir kaba idrar yapiyorsun üzerine tuz ekliyorsun tuz köpürürse hamilesin demek 5 dakika filan bekliyosun

sekerlede ayni seker ekliyorsun bekletiyorsun seker icinde erimezse topak kalirsa hamilesin demek
bir diger cesitide var o da karistiriyorsun sekeri ve ilk basta köpürürse hamilesin demek.

dis macunuylada oluyomus köpürmesi gerekiyor hamileysen

karahindiba yapragiylada oluyo renk degistiriyo

karalahana testi var

ocakta idrari kaynatma var

böyle birsürü cesitleri var internette cok yaziyor.

tabi bunlarin hicbirinin bilimsel bir kaniti dogrulugu yok

ben öylesine oyalanmak icin birazda eglencesine yapiyorum beklemek cok zor geliyor :))

kimyasal gebelik oldugunda daha emin degilken camasir suyu ve seker testini yapmistim dogru cikmisti hamile oldugumu söylüyordu daha testlerde cikmadan.

internette vidyolar filanda var nasil yapildigina dair
Sabah ilk isim hepsini tek tek denemek olacak canim😀

Sabah ilk isim hepsini tek tek denemek olacak canim😀
dene canim ama fazla umur baglama böyle seylere sonra hayal kirikligkna ugramani istemem

birsey daha var onuda simdi hatirladim. elini vaginaya dogru ilerletiyorsun orta parmagini. eline rahmin gelirse böyle sert birsey, adet olacaksin anlaminda rahim asagiya inmis oluyormus. rahim gelmiyorsa elin bosluktayda bu da hamilesin anlamina geliyormus ben bunuda denemistim bu da tutmustu

dene canim ama fazla umur baglama böyle seylere sonra hayal kirikligkna ugramani istemem

birsey daha var onuda simdi hatirladim. elini vaginaya dogru ilerletiyorsun orta parmagini. eline rahmin gelirse böyle sert birsey, adet olacaksin anlaminda rahim asagiya inmis oluyormus. rahim gelmiyorsa elin bosluktayda bu da hamilesin anlamina geliyormus ben bunuda denemistim bu da tutmustu
Ay canim ya isde bunu yapamam yani rahim falan deger elime korkarim🤣

Ben 2. aşılamamda hamile kalmıştım. Aşılamanın 12. günü çatlatma iğnesinin 14. günü çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. 14.gün kanda hcg 63 çıkmıştı. Maalesef düşük yaptım. Şu an yumurtlamanın 14. günü 12.günde test tek çizgiydi. Bu sabah çift çizgi çıktı. Kan verdim beklemedeyim.

Ay canim ya isde bunu yapamam yani rahim falan deger elime korkarim🤣
😂😂😂😂😂 canim benim korkacak birsey yok farketmiyorsun zaten tam nasil oldugunu sadece sert birsey geliyor eline :)) sen bilirsin yinede kuzum. evlat ugruna nelere katlaniyoruz neler neler yapiyoruz. allahim emeklerimi ümitlerimizi beklentilerimizi en cokda dualarimizi bosa cikarmasin insallah

😂😂😂😂😂 canim benim korkacak birsey yok farketmiyorsun zaten tam nasil oldugunu sadece sert birsey geliyor eline :)) sen bilirsin yinede kuzum. evlat ugruna nelere katlaniyoruz neler neler yapiyoruz. allahim emeklerimi ümitlerimizi beklentilerimizi en cokda dualarimizi bosa cikarmasin insallah
Amin ins canim benim cok cok amin 2 senedir deniyoruz ama olmadi gerekirse onuda yaparim artik yeterki meleklerimiz gelsin ❤😀

evet öyle. yinede böyle diger arkadaslarin tecrübelerini okumak iyi geliyor insana. birbirimizi en iyi biz anlariz. diger arkadaslar aile hatta es bile anlamiyor insani
Tabi canim aynen oyle benim de boyle dedigime bakma yarin merak ettigim bi sey olur yine burda alirim soluğu ben cok guzel bilgiler de ogrendim burdaki arkadaslardan birbirimize destek de oluyoruz umut da oluyoruz hepsi sagolsun ortak dertleri ve sevincleri olan insanlarla konusmak hem umut oluyo hem de yalniz degilmişim ben diyosun

Amin ins canim benim cok cok amin 2 senedir deniyoruz ama olmadi gerekirse onuda yaparim artik yeterki meleklerimiz gelsin ❤😀
insallah gelsin artik ya. birileriyle ayni bekleme sürecinde olunca ayni günde olunca bile hayaller kuruyorum ayni anda cocuklarimiz olur belki arkadas olurlar ilerde denk gelirler bir yerlerde belki besik kertigi gibi birsey olurlar 😂😂😂 insan böyle kücücük birseyden bile hayal kurmaya basliyor iste bebegiyle ilgili. allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis insallah artik vakti gelmistirde kavusuruz hayal ettigimiz bebeklerimize

Tabi canim aynen oyle benim de boyle dedigime bakma yarin merak ettigim bi sey olur yine burda alirim soluğu ben cok guzel bilgiler de ogrendim burdaki arkadaslardan birbirimize destek de oluyoruz umut da oluyoruz hepsi sagolsun ortak dertleri ve sevincleri olan insanlarla konusmak hem umut oluyo hem de yalniz degilmişim ben diyosun
evet canim öyle oluyor iyiki var burasi. olmasaydi ne yapardim hic bilmiyorum. bu siteyi kurandanda burda yardimci olmaya calisanlardanda allah razi olsun. insallah bende birgün birilerine yardimci olabilirim

Arkadaşlar bende kist var yumurtalarımda dr hamile kalamazsın dedi tarlusal verdi ilaç bitti hâlâ adet olmadım en son adetim 9 nisan sizce test yapmalımiyim yoksa beklemelimiyim lütfen bana akıl verin kafam çok karisti

Arkadaşlar bende kist var yumurtalarımda dr hamile kalamazsın dedi tarlusal verdi ilaç bitti hâlâ adet olmadım en son adetim 9 nisan sizce test yapmalımiyim yoksa beklemelimiyim lütfen bana akıl verin kafam çok karisti
canim bende tarlusal kullandim hapi kullanmaya basladigindan itibaren 10-12 gün icinde oluyormussun bende 9-10 gün icinde olmustum. meraklni gidermek icin test yapabilirsin ama hayal kirikligina ugramamak icin bekle istersen. bende gelmeyince korktum artik adet bile olamiyorum diye ama oluyorsun canim. daha bugün annem anlatti biriyle tanismis kadinin 10 yil cocugu olmamis sonra ikizleri olmus hemen ardindan birdaha hamile kalmis üstelik kistide varmi ayni zamanda. simdi hem hamileymis hemde kisti kontrole geliyorlarmis hastaneye.

Back