Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inş. boş kucaklarınız dolar anneliği tadarsınız :)

sabah yaptigim teste tekrar baktim sanki 2. cizginin yeri belli gibi ama teste o kadar cok bakinca hayal görüyorda olabilirim birde siz bakarmisiniz ?

Eklentiler

• 70FDA61E-B209-4281-8324-68E6DA18EF62.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 167
  • 2865DA3A-8AEF-48C5-9A10-0A040E5D9821.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 163
  • 6292D308-A6BD-4936-AA5A-C99D2D932C63.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 165
  • 7CD09F61-3BBE-4541-806D-7CB17AA66369.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 164
Canım Ocak ayında ben de çatlatma iğnesi olmustum 12. Gün benim testte iki çizgi belliydi ama kanda negatif çıktı erken daha belli olmaz ki dediler ama benim testler bi koyulaşıyor bi silikleşiyordu kimyasal oldu inşallah güzel haberler alırsın negatif görüp 14. Gün pozitif olanda çok kişi var inşallah öyle olur

Ben cok net goremedim ama belli ki sen goruyosun benim de boyleydi fotoda belli degildi ama ben goruyodum benim de catlatmanin 12.gunuydu
yaptigin testleri fotograflari varmi canim ? 12. gün cok az görünüyordu ondan sonra birdaha ne zaman kac gün sonra daha belirginlesti ? ben bugünde yaptim hala ayni daha birsey görünmüyor cok cok dikkatli bakarsan isiga tutupda o zaman birazcik yeri belli ama o da zar zor yani

insallah canim ya. benim kimyasal oldugunda cok hafiften görünüyordu cok silikti sonra yavas yavas koyulasti ama sonra koyulasma devam etmedi insallah bu defa olmustr bu mübarek ayda

Testleri atmıştim canim 12.gunden sonra bi de catlatmanin 16.gunu yaptim silik cizgi cikmisti umarim koyulasir seninki de

insallah canim ya. benim kimyasal oldugunda cok hafiften görünüyordu cok silikti sonra yavas yavas koyulasti ama sonra koyulasma devam etmedi insallah bu defa olmustr bu mübarek ayda
İnşallah kuzum benim koyulaşma bi silikleşme tekrar koyulaşma oldu ama bu mübarek günlerde Rabbim en kısa zamanda bize de nasip etsin

Testte zaten cumaya kadar çıkar eger varsa canim
insallah canim ya. hafiftende olsa görsem cizgiyi gidip kan vericem hemen. bazilarinda adet geciktikten sonra bile silik cizgi cikmamis daha 10 gün sonra hafif silik görenler olmus. idrar ile yapilan testlerin pek fazla bir güvenirliligi yok da oyalaniyoruz iste. en garantisi kan test birkacgün arayla 2-3 defa verildimo nerlesir. korkuyorumda bi taraftan. böyle en azindan umutlanabiliyorum.

ilk choriomon ignesinden sonra 18. günde adet olmustum ikincisi ovitrelle igneyle kimyasal gebelik gecirmistim igneden sonra 21. gün adet olmustum. igneden sonraki günden itibaren saydim. simdi yine ovitrelle oldu igneden sonraki 13. gün. allahim insallah yarin sabahki testte silik cizgiyi görmek nasip olur yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…