Gebeliğe Hazırlık ilk positifi ne zaman gördünüz (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ben 6. Gün yaptım çok netti 8. Günde belli ama çok silik 9 ve 10 da çizginin orada hayalet var gibiydi ama yarın sonraki testler durumu netlestirecek bakalim adet gelene kadar umit var canım
insallah canim insallah daha belirginlesir cizgilerin. bende daha birsey görünmüyor artik yavas yavas tükeniyor umudum. en azindan soneadan cikan silik 2. cizgiyi bari görseydim

bu sabah camasir suyuyla denedim ilk basta biraz daha cok köpürdü köpükler kenarlara gitti sonrada asagidan yukariya dogru baloncuklar geldi hep durmadi kücük kücük baloncuklar soda bardagina bakar gibi ama daha hizliydi yukariya gelen kabarciklar. gebelik olmasaydi acaba hicmi köpürmezdi ve baloncuklar gelmezdi acaba

Canım benim de aynı anlattigin gibi şuan 8. Pozitif di bugün 10. Gün ışığa tutunca belli belirsiz herhalde bende gebelik yok mu diye düşünmeye başladım ama şuan tabi umutla bekliyorum
Canım ben yanlis yazmisim ya sirasiyla catlatmanin 8.gunu 12.gunu ve 16.gunu test yaptim yani catlatma ignesi muhtemelen 12.gunde etkisini yitiriyor tabi herkesde ayni olcak diye bir sey yok belki de daha once etkisini yitirdi ve 12.gun artik zar zor hcg yi ölçebildi senin de 10.günde etkisini yitirmis buyuk ihtimal 3 4 gun bekle canim daha erken senin için

masallah cok güzel saglikla devam etsin gebeligin insallah kalp atislarini duyarsiniz ikisininde cok heycanli :))
Evet ya ikiz olunca 2 kat heyecan 2 kat stres ve belirsizlik var doktor bir kese sonradan kaybolabilir onu görcez ilerleyen haftalarda dedi bakalim insallah bebeklerim benimle kalir daha oncede bi düsugum oldugundan cok korkuyorum

Buda 11. Gün benim canım bakalım dediğin gibi 14. Güne kadar net bir şey söylemek zor

Eklentiler

• IMG_20190513_093207.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 278
  • IMG_20190513_093611.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 262
Buda 11. Gün benim canım bakalım dediğin gibi 14. Güne kadar net bir şey söylemek zor
Bu benim catlatmanin 12.gunu yaptigim test gibi zar zor gorunen bi cizgi var sanirim ben oyle goruyorum dogru mu ? Umutlandirmak istemem ama olabilir bi seyler 13. ya da 14.gun tekrar yap bakalim koyulasma olursa bilki gebesin :) hadi insallah

Bu benim catlatmanin 12.gunu yaptigim test gibi zar zor gorunen bi cizgi var sanirim ben oyle goruyorum dogru mu ? Umutlandirmak istemem ama olabilir bi seyler 13. ya da 14.gun tekrar yap bakalim koyulasma olursa bilki gebesin :) hadi insallah
Aynen öyle direk bakınca görülmüyor çok silik güvenemiyorum o yüzden 3 testim kaldı kalan 3 gün hergun yaparım yarın sabah 12-13-14 de koyulaşma olmazsa adet beklerim artık

Aynen öyle direk bakınca görülmüyor çok silik güvenemiyorum o yüzden 3 testim kaldı kalan 3 gün hergun yaparım yarın sabah 12-13-14 de koyulaşma olmazsa adet beklerim artık
Iyi testin varmis bende de 3 tane vardi gunlere yayarak yapmistim :) hadi insallah koyulasir mutlu haberini bekliyorum az kalmis

Canım senin 12. Gün testinin resmi var mı
Aslında sakliyodum ama muanede doktor keseyi goremeyip dis gebelik olabilir diyince sinirlendim attim :) ama baya silikti hatta kaset testti kaseti actim icindeki cubuga baktim oyle gordum kasetteyken cunku var mi yok mu tam arada birakmisti beni

Aslında sakliyodum ama muanede doktor keseyi goremeyip dis gebelik olabilir diyince sinirlendim attim :) ama baya silikti hatta kaset testti kaseti actim icindeki cubuga baktim oyle gordum kasetteyken cunku var mi yok mu tam arada birakmisti beni
Yani bende şuan öyle zorla görmeye çalışıyorum ya kendimi mı kandiriyorum diyorum senin 12. Gün mü böyleydi yani şuan ne var ne yok demek çok zor ya beklemek Allah bebek isteyen herkese sabır versin

Yani bende şuan öyle zorla görmeye çalışıyorum ya kendimi mı kandiriyorum diyorum senin 12. Gün mü böyleydi yani şuan ne var ne yok demek çok zor ya beklemek Allah bebek isteyen herkese sabır versin
12.gun boyleydi canım bende kendimi cok kaptirmak istemedim senin gibi erkendir diye dusundum 4 gun zor gecti zaman bi de 15.gun ovulasyon testi yaptim gebeligi bosa harcamayim diye ovulasyonda da 2.cizgi cikti cok cok koyu degil ama ilk cizgiye yakindi rengi keşke atmasaydim ya bende burda hep bi kendime umut arardim olsa hemen koyardim simdi

Evet ya ikiz olunca 2 kat heyecan 2 kat stres ve belirsizlik var doktor bir kese sonradan kaybolabilir onu görcez ilerleyen haftalarda dedi bakalim insallah bebeklerim benimle kalir daha oncede bi düsugum oldugundan cok korkuyorum
allah sana insallah 2 evladinida bagislasin ve kötü günleri unittursun

Neyse canım hayırlısı bakalım bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…