- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
insallah canim insallah daha belirginlesir cizgilerin. bende daha birsey görünmüyor artik yavas yavas tükeniyor umudum. en azindan soneadan cikan silik 2. cizgiyi bari görseydimEvet canım ben 6. Gün yaptım çok netti 8. Günde belli ama çok silik 9 ve 10 da çizginin orada hayalet var gibiydi ama yarın sonraki testler durumu netlestirecek bakalim adet gelene kadar umit var canım
Ben 4 buçuk aylıkken öğrendim, o da tesadüfen
Hamile olduğumu sol tarafıma yatınca duvarlar falan sanki üzerime doğru geliyormuş gibi oldu. Baş dönmesi yaşadım. Ihtimal veremiyordum, adetim düzenli olarak geliyordu. Derken evde limon, çamaşır suyu, tuz, şeker testi yapayım dedim. Tuttu. Hamilelik testi aldım emin olmak için, pozitif. Hooop hastameye. Zaten o zaman da cinsiyetini öğrenmiştim. Değişik duyguydu :)
Canım ben yanlis yazmisim ya sirasiyla catlatmanin 8.gunu 12.gunu ve 16.gunu test yaptim yani catlatma ignesi muhtemelen 12.gunde etkisini yitiriyor tabi herkesde ayni olcak diye bir sey yok belki de daha once etkisini yitirdi ve 12.gun artik zar zor hcg yi ölçebildi senin de 10.günde etkisini yitirmis buyuk ihtimal 3 4 gun bekle canim daha erken senin içinCanım benim de aynı anlattigin gibi şuan 8. Pozitif di bugün 10. Gün ışığa tutunca belli belirsiz herhalde bende gebelik yok mu diye düşünmeye başladımama şuan tabi umutla bekliyorum
Evet ya ikiz olunca 2 kat heyecan 2 kat stres ve belirsizlik var doktor bir kese sonradan kaybolabilir onu görcez ilerleyen haftalarda dedi bakalim insallah bebeklerim benimle kalir daha oncede bi düsugum oldugundan cok korkuyorummasallah cok güzel saglikla devam etsin gebeligin insallah kalp atislarini duyarsiniz ikisininde cok heycanli :))
Buda 11. Gün benim canım bakalım dediğin gibi 14. Güne kadar net bir şey söylemek zorCanım ben yanlis yazmisim ya sirasiyla catlatmanin 8.gunu 12.gunu ve 16.gunu test yaptim yani catlatma ignesi muhtemelen 12.gunde etkisini yitiriyor tabi herkesde ayni olcak diye bir sey yok belki de daha once etkisini yitirdi ve 12.gun artik zar zor hcg yi ölçebildi senin de 10.günde etkisini yitirmis buyuk ihtimal 3 4 gun bekle canim daha erken senin için
Bu benim catlatmanin 12.gunu yaptigim test gibi zar zor gorunen bi cizgi var sanirim ben oyle goruyorum dogru mu ? Umutlandirmak istemem ama olabilir bi seyler 13. ya da 14.gun tekrar yap bakalim koyulasma olursa bilki gebesin :) hadi insallahBuda 11. Gün benim canım bakalım dediğin gibi 14. Güne kadar net bir şey söylemek zor
Aynen öyle direk bakınca görülmüyor çok silik güvenemiyorum o yüzden 3 testim kaldı kalan 3 gün hergun yaparım yarın sabah 12-13-14 de koyulaşma olmazsa adet beklerim artıkBu benim catlatmanin 12.gunu yaptigim test gibi zar zor gorunen bi cizgi var sanirim ben oyle goruyorum dogru mu ? Umutlandirmak istemem ama olabilir bi seyler 13. ya da 14.gun tekrar yap bakalim koyulasma olursa bilki gebesin :) hadi insallah
Iyi testin varmis bende de 3 tane vardi gunlere yayarak yapmistim :) hadi insallah koyulasir mutlu haberini bekliyorum az kalmisAynen öyle direk bakınca görülmüyor çok silik güvenemiyorum o yüzden 3 testim kaldı kalan 3 gün hergun yaparım yarın sabah 12-13-14 de koyulaşma olmazsa adet beklerim artık
İnşallah canım ya sen hamilesin dua et inşallah hayırlısı olsunIyi testin varmis bende de 3 tane vardi gunlere yayarak yapmistim :) hadi insallah koyulasir mutlu haberini bekliyorum az kalmis
Canım senin 12. Gün testinin resmi var mıIyi testin varmis bende de 3 tane vardi gunlere yayarak yapmistim :) hadi insallah koyulasir mutlu haberini bekliyorum az kalmis
Ettim canim rabbim bekletmeden kavustursun bizleriİnşallah canım ya sen hamilesin dua et inşallah hayırlısı olsun ❤
Aslında sakliyodum ama muanede doktor keseyi goremeyip dis gebelik olabilir diyince sinirlendim attim :) ama baya silikti hatta kaset testti kaseti actim icindeki cubuga baktim oyle gordum kasetteyken cunku var mi yok mu tam arada birakmisti beniCanım senin 12. Gün testinin resmi var mı
Amin canım inşallahEttim canim rabbim bekletmeden kavustursun bizleri
Yani bende şuan öyle zorla görmeye çalışıyorum ya kendimi mı kandiriyorum diyorum senin 12. Gün mü böyleydi yani şuan ne var ne yok demek çok zor ya beklemekAslında sakliyodum ama muanede doktor keseyi goremeyip dis gebelik olabilir diyince sinirlendim attim :) ama baya silikti hatta kaset testti kaseti actim icindeki cubuga baktim oyle gordum kasetteyken cunku var mi yok mu tam arada birakmisti beni
12.gun boyleydi canım bende kendimi cok kaptirmak istemedim senin gibi erkendir diye dusundum 4 gun zor gecti zaman bi de 15.gun ovulasyon testi yaptim gebeligi bosa harcamayim diye ovulasyonda da 2.cizgi cikti cok cok koyu degil ama ilk cizgiye yakindi rengi keşke atmasaydim ya bende burda hep bi kendime umut arardim olsa hemen koyardim simdiYani bende şuan öyle zorla görmeye çalışıyorum ya kendimi mı kandiriyorum diyorum senin 12. Gün mü böyleydi yani şuan ne var ne yok demek çok zor ya beklemekAllah bebek isteyen herkese sabır versin ❤
allah sana insallah 2 evladinida bagislasin ve kötü günleri unittursunEvet ya ikiz olunca 2 kat heyecan 2 kat stres ve belirsizlik var doktor bir kese sonradan kaybolabilir onu görcez ilerleyen haftalarda dedi bakalim insallah bebeklerim benimle kalir daha oncede bi düsugum oldugundan cok korkuyorum
Neyse canım hayırlısı bakalım bekleyelim12.gun boyleydi canım bende kendimi cok kaptirmak istemedim senin gibi erkendir diye dusundum 4 gun zor gecti zaman bi de 15.gun ovulasyon testi yaptim gebeligi bosa harcamayim diye ovulasyonda da 2.cizgi cikti cok cok koyu degil ama ilk cizgiye yakindi rengi keşke atmasaydim ya bende burda hep bi kendime umut arardim olsa hemen koyardim simdi
ininci cizgi cok cok ince görünüyor insallah daha koyulassin canimBuda 11. Gün benim canım bakalım dediğin gibi 14. Güne kadar net bir şey söylemek zor
Amin canım inşallahininci cizgi cok cok ince görünüyor insallah daha koyulassin canim
Aynen canım az kaldı zaten :)Neyse canım hayırlısı bakalım bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?