İlk Öpücük

bebekpatigi

~...Küçük Kadın..~
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
278
0
26
32
Ankara
İlk öpücük benim içinde daha doğrusu bütün kızlar için hayatı boyunca unutulmayacak en özel anlardan birisidir..Kalbinizin fırlayacak gibi atmasına sebep olan ve bir daha hiç bir seferinde aynı tadı bulamayacağınız bir andır.

İlk öptüğü erkekle evlenen bayanlar varmı?:132:

Ya da o an neler hissetiniz anlatın bakalım:109:

vhalla bn unuttum galiba ...yha kimdi ki ilk öptüğüm..? yok vhalla bnm aklımda kalmamış...:26:

O ilk öpücük...
En beklemediğim anda gelmişti,hala gülümseyerek hatırlarım.
Arabayı manzaralı bir yere çekmişti,yanağımı okşayıp "Ne kadar bebeksi bir tenin var,kalbin yüzüne yansıyor senin.
Masumsun en az yeni doğmuş bir bebek kadar hem de."demişti.Eli yanağımda öpmeye çalışmıştı,sadece dudağımla yanağımın
arasında bir yeri öpmüştü.Sonra "Yapamadım ben,o kadar masumsun ki.Hem dayanamadım hem de yapamadım."demişti.

yaaa sonra nolduuu

Kastettiğiniz dudaktan öpücük ise ilk öpücüğümü yaşadığım erkekle tanışalı 3yıl 8 ay oluyor

mahrem denen şeyler vardır canım oldu olacak ilk sevişmede neler hissettiğimizi de yazalım bari cıkcık özel özel kalmalı genele yaymamak lazım

Son düzenleme:
çok alemsin kız

ama yani ben iki kişinin yaşadıklarının özel olduğunu ve kimseyle paylaşmamalarını savunurum hep o benim özelim kimsnein bilmesine gerk yok bu aramızda konuştuklarımız paylaştıklarımızda dahil biz ve diğerleri diye ayrım yapıyorum yani:)

Maalesef ilk öpücüğümü 20 yaşındayken keman hocamdan aldım (söz konusu olan öpücük bir tacizdi ve dersleri hemen bıraktım). İsteğimle olan ilk öpücük ise bu olaydan 1 yıl sonra arkadaşımın evinde tanıştığım benden bir kaç yaş küçük bir çocukla oldu, balkonda el ele tutuşup öpüşmüştük sadece, sonra da hiç karşılaşmadım onunla, çocukça bir şeydi.

Tabii ki bazı şeyler mahremdir, ama isimlerin gizlendiği bir sitede rahat rahat anlatılabilir de, sizi bilmem ama ben bu siteyi biraz da deşarj olmak için kullanıyorum. Neyse bu ayrı konu...Benim asıl söyleyeceğim şey şu; yorumlarda üstü açık veya kapalı bir şey dikkatimi çekti: İlk öpüşme, ilk sevişme gibi olaylara çok büyük anlamlar yüklenmesi ve bunların bir rituel olarak yaşanacağı beklentisi. Arkadaşlar, bana katılmamakta özgürsünüz ama bir insanın hayatında hiçbir şey bir defa yaşanmak zorunda değildir, insan deneye deneye öğrenir.

Dikkat ettiyseniz bu sitede normalden fazla hymenoplasti ve vajinismus konuşuluyor. Bu iki kavram kadınların baskı altında tutulduğu toplumlarda çok sık karşılaşılan şeylerdir. Vajinismus sizin de bildiğiniz gibi cinselliğin yaşanmasıyla masumiyetin ve namusun kaybedileceği baskısı altında yetiştirilen kızlar tarafından yaşanmakta olan bir şeydir. Tedavi ile çözülse bile sonraki yıllarda bu kadınların bırakın doyuma ulaşmayı ilişkiden zevk alma oranı çok düşüktür. Öyleyse kimse kız çocuklarının bu düşüncenin bilinçaltına kazınmasıyla yetiştirilmesini doğru bulduğunu söyleyemez.

Hymenoplasti ise bazen tamamen mecburiyetten, bazense yine yukarıdaki sebeplere benzer şekilde kadının hymeni diktirerek yeniden masumiyet ve namusuna kavuşacağı sanrısıyla yaptırılıyor. Her iki sebebin de sorumlusu veya suçlusu bunu yaptıran kızcağız değil ona bunu dayatan aile ve toplumdur.

Özet olarak söyleyeceğim şey şu, yine de ölçüleri kendi aile yapınız ve düşünceleriniz belirleyecektir ama, lütfen aydın kadınlar olarak bu konudaki totem ve tabuların yok olmasına yardımcı olalım. Bu görev bir toplumun kadınlarına aittir. Kızlarımızı ve oğullarımızı daha sağlıklı yaklaşımlarla yetiştirelim, sağlıklı cinsel bilinçleri olsun. Eğer biz bunun için çaba harcarsak, inanın toplumumuz bu zavallılıktan kurtulur, kadınlara bakış değişir, sokaktaki küfürler bile değişir. Sevgilerimle...

aman canlar takmayın tabuları olan örümcekleşmiş kafalrı ne var yani ilk öpücüğü masumca anlatan kuzulardan ben mesela eşimle sevgiliyken bi gece buluşmamızda çok romantik bi ortamda ... hiç unutamam ama sonra o küçük öpücüğğün masumiyeti kayboldu tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…