• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk önce negatif sonra pozitif oldu mu?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba canlar

Pazartesi transferin 9.günüydü kan testi yaptırdım 2.38 çıkmış
Progesteron değeri 58 cikmis

2 tane 3.gun embriyo transferi ettirmiştik. Test günüm yarın, yani kan verme tarihimle arada gun var.
Hiç başına gelen var mı sonradan pozitif olan var mi?

Çok şiddetli adet ağrım var. Eğer başınıza geldiyse ve yine negatif ise yarın kan tahliline gitmeyeyim boşuna

Merhaba canlar

2 tane 3.gun embriyo transferi ettirmiştik. Test günüm yarın, yani kan verme tarihimle arada gun var.

Çok şiddetli adet ağrım var. Eğer başınıza geldiyse ve yine negatif ise yarın kan tahliline gitmeyeyim boşuna
Boşuna olur mu, gidin tabi ki biz burdan ne söylesek olmaz. Duruma göre ilaçlara devam edecek veya keseceksiniz, kafanıza göre olmaz ki. Bir de biraz sakin olmaya çalışın bence, çok başlık açtığınızı görüyorum :)

Boşuna olur mu, gidin tabi ki biz burdan ne söylesek olmaz. Duruma göre ilaçlara devam edecek veya keseceksiniz, kafanıza göre olmaz ki. Bir de biraz sakin olmaya çalışın bence, çok başlık açtığınızı görüyorum :)
Siz tüp bebek denediniz mi? Zira tekrar tekrar denemeden anlatmanız mümkün değil ☺️

Siz tüp bebek denediniz mi?
Evet :)
Yanlış anlamayın, haklısınız gergin bir süreç. Kendinizi daha fazla strese sokmayın demek istiyorum. Size ne daha iyi geliyorsa onu yapın elbette ama evde uğraşabileceğiniz ve kafanızı dağıtacak bir hobiyle ilgilenseniz, dizi/film izleseniz vs. vakit daha kolay geçebilir

Merhaba canlar

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Back