• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ofis işinde deneyimsiz ben ve beklediğim yardımlarınız

rudecute

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
3.571
2.543
333
Bugün işe başladım. 3 aylık bir projede evrak tarama, sisteme verileri girme ve eşleme yapılacak. Benim excel bilgim yok ve işim excel üzerinden olacak. Hiçbir şey bilmiyorum hep yapamayacakmışım gibi geliyor. Çok karışık her şey. Daha önce sadece mağazada çalışmışlığım var fakat ofis işinde hiç bilgim yok. Muhakkak sizlerde de benim gibi sıfırdan başlayanlarınız vardır. Nasıl üstesinden geldiniz yardımcı olun stresten tadım tuzum kaçtı.

Bugün işe başladım. 3 aylık bir projede evrak tarama, sisteme verileri girme ve eşleme yapılacak. Benim excel bilgim yok ve işim excel üzerinden olacak. Hiçbir şey bilmiyorum hep yapamayacakmışım gibi geliyor. Çok karışık her şey. Daha önce sadece mağazada çalışmışlığım var fakat ofis işinde hiç bilgim yok. Muhakkak sizlerde de benim gibi sıfırdan başlayanlarınız vardır. Nasıl üstesinden geldiniz yardımcı olun stresten tadım tuzum kaçtı.

Youtube'da videolar oluyor :)

Evde bilgisayar varsa sizi lazım olacak kadar excel'i internetten ya da yardımcı bir kitapla öğrenebilirsiniz.

Exceli en rahat karistirarak ogrenirsin.
Yapamadigin olursa yaz yardimci oluruz.

internetten bak sanayi içinde bi ofisse komsu çalısan kızlardan yardım al ....
bende sıfırdan basladım ama yanımda bırı daha vardı daha tecrubeli o öğretti sistemlerini nasıl isledıgını

Internette videolar var arkadaslarin dedigi gibi. Herhangi bir sorun olursa mesaj yazabilirsin bana. Elimden geldigince yardimci olurum. Bir kere mantigini anlarsan gerisi gelir zaten..

Video eğitimlere bak evde pc de kur kurcala boza boza öğrencen zaten

Exceli en rahat karistirarak ogrenirsin.
Yapamadigin olursa yaz yardimci oluruz.

Internette videolar var arkadaslarin dedigi gibi. Herhangi bir sorun olursa mesaj yazabilirsin bana. Elimden geldigince yardimci olurum. Bir kere mantigini anlarsan gerisi gelir zaten..

Geç cevapladığım için kusura bakmayın yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yardımlarını esirgemeyecek olan sizlere de teşekkür ederim. Bugün biraz daha öğrenebildim kısayolları, neleri nasıl yapacağımı. Artık zamanla oturur rahatlıkla kullanırım herhalde. Stresten gözüme uyku girmiyor ya üstesinden gelemezsem diye ama yardım edecek insanların olduğunu bilmek bana güven veriyor, iyi ki varsınız kadınlar :)

Excel çok kolay kız yaparsın hiiç merak etme

Back