İlk muayene :(

Cok geçmiş olsun oncelikle yapılan gerçekten terbiyesizlik. Bolge hastanelerini cok öövüyorlar bu konuda bende birkere gittim bolgeye icerde asistan oluyor ama kapi kilitli sana yardimci oluyor asistan gittiğim doktorda cok iyi ve anlayisliydi. Senin sanssizligina öyle denk gelmis canım buradan yorum alarak gitmeni tavsiye ederim

geçmiş olsun , doktorların hastayı azarlama lüksü yoktur, her hastanede hasta hakları bölümü vardır eğerki yoksa başhekime çıkar derdini anlatırsın. bir şikayet dilekçesi doldurabilirsin. bulunduğun şehiri söylersen sana doğru düzgün doktor önerisinde bulunacak bir çok arkadaşımız var. hele hamile kalmak istiyorsan sürekli takip yaptırman ve çoğu zamanda vajinal muayene yaptırman gerekiyor. güvenebileceğin huzurlu olabileceğin bir doktor bulabilmeni dilerim.

seni gayet iyi anlıyorum aslında bende buna benzer bi deneyim geçirdim ağlaya ağlaya eve döndüğümü çok iyi hatırlıyorum. Allah anlayışlı ve ukala olmayan doktorlarla karşılaştırsın bizi diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…