• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ilk mesajım bu acil yardım eder misiniz????

asligibidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
5
0
36
İstanbul
Merhabalar herkese:)

Benim sorum şu. Saçım dore bakıra boyalıydı. 3 hafta oldu aktı gitti tabi. Ve açık solgun bir tenim olduğu için o turunculuk beni çok daha solgun gösteriyor.
Buradan hareketle, Loreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakır ile Koyu Kumral Akaju (6.50) karıştırsam nasıl bir şey çıkar ortaya?

Saç rengimin ne açık ne koyu olmasını istiyorum, soft ve orta bir ton istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler:)

yardımcı olmak isterdim ama hiç anlamıyorum bende bi hata yaptım 4 gündür turuncu kafa ile dolaşıyorum burda yardım bekliyorum arkadaşlardan cvp geldi sanada gelir birazdan..

diğer rengi bilmiyorum ama koyu kumral akajuyu byamıştım her gören bakır sanıyodu yani turunculuktan kurtarmaz o renk cnm maalesef.üstelik ben de beyaz sarı tabir edilen solgun ten rengine sahip olduğum için hastaymışım gibi göstermişti o renk beni.tabi karıştırma miktarına bağlı olarak nasıl bir renk olur bilmiyorum canım ama birini kullandığım için bilgilendirmek istedim seni:34:

Sevgili Dryad yanıtın için çok teşekkür ederim.
Aslında benim bakırlık turunculuk vs ile ilgili bir sıkıntım yok fakat çok açık ve solgun bir renk daha da solguın gösteriyor. Daha canlı tonlar bilenler paylaşabilir mi?

açık tenliysen bakırın biraz daha koyu tonunu tercih et şu anki saç koyu kumral akaju olabilir mesela tabi ondan koyu da olabilir sonuç zemin rengine bağlı.

Back