• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk mesajı atmalı mıyım

agliyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
2
0
16
23
Selamlar karasız kaldığım bi konu var. Dün gece kızlarla gittiğim gece klubündeki bi garson çok hoşuma gitti ve kendisiyle tanışmak istedim ama bunu nasıl yapacağımı bilemedim. Aslında bilememek değilde çekindim diyelim neyse işte gecenin sonunda amaan bi daha mı gelicem dünyaya sözünün verdiği deli cesaretiyle yanına gidip instagram kullanıcı adını sordum gülüp söyledi. Ben de takip isteği attım ve beni geri eklemesi konusunda tembihleyip ayrıldım yanından. Sabah beni geri ekledi ama mesaj falan atmadı ben de zaten instagram adresini istedim bi de üstüne mesajı ben atarsam çok mu ileri gitmiş olurum diye düşünüyorum ama bi yandan da konuşmak istiyorum. Ne yapsam bilemedim mesaj atmalı mıyım yoksa bi kaç gün daha beklemeli miyim siz olsanız ne yapardınız

benim tavsiyem size ilk mesaji vs atmayin cok isterik gibi görebilir kiymetin kalmaz gözünde begenirse erkek kosar bayanin pesinden kadinda begenirse öyle bir baslangic olur doganinda bir kanunu bu bence

Back