Bir şeyler biriktirmeye çalışcam inşallah. Teşekkür ederim.Ben 2013 Eylül atamasıyım.9 eylülde atandım.11 eylülde hesap açtım başlama işlemlerini yaptım.20 is gibi yattı.
En geç şu tarihte öğretmenler yerlerinde olsun deniyor.Sanırım biraz para biriktirmeniz mantıklı
çift maaş dediğin olay yukarıda anlattığım olay canım, yatan ayın+çalıştığın kısmın maaşı. ilk atamada yol harcırahı olmaz, tayinde olur.Hocam ablam atandıığı için biliyorum. Tarihten emin değilim ama ona ilk gittiğinde çift maaş yattı. Bir de kırtasiye adı altında 900 tl gibi bir para veriyorlar. Çok sıkıntı yaşamazsınız gibi geliyor ama ekimde gidince onu verirler mi bilmiyorum. Bu arada ben de 2017 mağduruyum ama sizin kadar puanım iyi değil ne yazık ki.İnşallah çok iyi olur sizin için ama kafanıza çok takmayın bence ha bir de devlet yol parası da veriyor gibi bir şey hatırlıyorum çok emin olmamakla birlikte :) (belki çift maaş ondandır )
aa o yüzden mi olmuşş :) doğru diyorsunuz tayin istediğinde verdiler yol parasını. Tabi bilmediğim için kulaktan dolma yorumlamış olmuşum, inşallah sizin gibi olursak öğreniriz :)çift maaş dediğin olay yukarıda anlattığım olay canım, yatan ayın+çalıştığın kısmın maaşı. ilk atamada yol harcırahı olmaz, tayinde olur.
gönlünüzce olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?