• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Lumea Seansım Az Evvel Bitti :)

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
43
35
2007 model hepsiburadada 500 tl indirimle 1000 tlye aldım iki güne geldi ama deneyememiştim sesi çok çıkar evde millet var diye..
Az evvel yaptım ilk izlenim güzeldi..sessiz çalışıyor..traş yapıp hemen arkasından yaptım..sanırım o sebeple ne acı ne kıl yanık kokusu gelmedi..yapmadan önce bi tırstım acaba komplikasyon olur mu diye ama olmadı
hatta çok zevkli geldi basıp silah gibi ateş etmek :KK70:
4te yaptım sadece bi saniyelik sıcak bişey değmiş gibi oluyo o kadar..
tabi ilk olması sebebiyle atladığım yerler olmuştur.. ama bence çizmeye de gerek yok bastırınca iki saniye iz çıkıyo onu takip edersiniz
tabi en önemlisi koltukaltına 6 atış 15 saniye :)
kısacası şuanlık çok sevdim..umarım verim alırım onları da yazarım ilerleyen günlerde..
tabi bikini ve genitale de yapıcam onu da yazarım iki gün sonra..
bikiniye traş bıçağından başka bişey kullanmadım 26 yaşındayım :)) özellikle merak ediyorum biraz yumuşasalar bana yeter..

Son düzenleme:
Konunun takipcisiyim şunuda eklemek istiyorum ne olursa olsun diğer bütün yöntemlerden çok daha iyi olucaktır tamamen bitmesede kıllarının çıkması bi kaç ay sürer buda çok güzel bir şey ve çok silik tüyler olucaktır ;)

Konunun takipcisiyim şunuda eklemek istiyorum ne olursa olsun diğer bütün yöntemlerden çok daha iyi olucaktır tamamen bitmesede kıllarının çıkması bi kaç ay sürer buda çok güzel bir şey ve çok silik tüyler olucaktır :KK66:

evet zaten amacım o normal insan kılı haline gelsin yeter diyorum :) ben koltukaltına bile traş bıçağından başka bişey kullanmamış biriyim 26 yaşına kadar :S
bakalım bikini ne olacak..üşenmesem hemen yapmak istiyorum ama..

Evet az evvel de bikiniye yaptım yine sıfır acı bu acıyo diyenler bence traşın arkasından hemen yapmayanlar..siz alırsanız önce hiç tüy kalmayacak şekilde traş edin.. Kolumun bi kısmına yaptım bi kısmı duruyor orayı da iki hafta sonra uzayınca göstericem..

Lavobodan ötürü kusura bakmayın orda ışık netti..Bugünkü hali bu..cuma traş bıçağı vurulup ilk kez yapılmış hali..bence başarılı..çünkü yarısı çıkmadı..en verim aldığım yer bikini şuan..örnek veriyorum önceden üç yüz kıl varsa baş veren 50 tane yok..ilk defa yumuşak görüyorum bu kadar :KK46:
En verimsiz yer koltukaltı gibi tabi ilerleyen günlerde göriciz

Bu kolum bu arada :))) deneme için böyle yapıldı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 249
Hayırlı olsun. Bende ılk seansımı senden bır gun önce yaptım ve ben de aynı yerden satın aldım. seanslarımızı bırlıkte yapacagız desene. Bende 34 yasındayım ve bende özel bölgeye hıc agda yapmamıs biriyim. En cok orası bıtsın ıstıyorum. Dedıgın gıbı sıfır acı. En güzelı bu. Fakat bende hıc dökülme olmadı. Uzuyor suanda sanki aleti hıc kullanmamıs gıbıyım. Bıraz ona takılıyorum. Dökülür inşallah. Bır yerde okudum ılk Seanstan bısey beklemeyın dıyor ama ne kadar dogru bılmıyorum

Hayırlı olsun. Bende ılk seansımı senden bır gun önce yaptım ve ben de aynı yerden satın aldım. seanslarımızı bırlıkte yapacagız desene. Bende 34 yasındayım ve bende özel bölgeye hıc agda yapmamıs biriyim. En cok orası bıtsın ıstıyorum. Dedıgın gıbı sıfır acı. En güzelı bu. Fakat bende hıc dökülme olmadı. Uzuyor suanda sanki aleti hıc kullanmamıs gıbıyım. Bıraz ona takılıyorum. Dökülür inşallah. Bır yerde okudum ılk Seanstan bısey beklemeyın dıyor ama ne kadar dogru bılmıyorum

Evet uzuyor ama moralimi bozmadım çünkü hemen etki etmeyeceğini biliyorum ama yumuşadılar çünkü çıkmayanlar var ben baya azalma farkediyorum koltukaltı hariç ilk sefere göre..bence faydası olacak beraber izleyelim bakalım :) bikini de on on beş tane bile azalsa farkediliyor

Kolumu traşlayalı 1 hafta oldu bugün durum bu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 231
Hımm evet sende baya fark olmuş. Ben de suan bu şekilde bir fark yok malesef. Neyse ikinci seansı bu Persembe yapacagım ben. Bu sefer bacaklarımı beyaz kalemle cizmeyi dusunuyorum. Cunku ılkınde cok atıs kaçırdım. Hatta bazı yerlere iki kere atış yaptım. Gelişmeleri takip edeceğim bende. İkimizdeki gelişme bakalım nasıl olacak

Ikıncı seansımı dun gece yaptım. Bugün aslında da ama bu akşam işim var o yuzden dun yaptım. Bu sefer beyaz kalemle cızdım. Buna ragmen yıne atladıgım yerler olabilir dıye dusunuyorum. Yıne de herseye ragmen super bır alet. Acısız sızısız kurtuluyorsun tuylerden. Daha önce nıye almadım dıyorum suan. Ömür boyu kullancak olsam da yapış yapış agdadan yada acılı epilasyon aletınden bın kat ıyıdır dıye dusunuyorum. Insallah guzel sonuclar alırım

Ikıncı seansımı dun gece yaptım. Bugün aslında da ama bu akşam işim var o yuzden dun yaptım. Bu sefer beyaz kalemle cızdım. Buna ragmen yıne atladıgım yerler olabilir dıye dusunuyorum. Yıne de herseye ragmen super bır alet. Acısız sızısız kurtuluyorsun tuylerden. Daha önce nıye almadım dıyorum suan. Ömür boyu kullancak olsam da yapış yapış agdadan yada acılı epilasyon aletınden bın kat ıyıdır dıye dusunuyorum. Insallah guzel sonuclar alırım

Ben de yarın yapıcam ikinciyi ama benlerim çok benim vücudumda bu konuda fikri olan var mı onların üstüne yapamıyorum ne olacak :/

Ooo ben konusunda benimle yarısamazsın sanırım. Her sene dermatolojiye gidip dermatoskopa giriyorum. Sadece ust bacagımda belkı 50 tane var. Ben hepsının uzerını beyaz göz kalemi ile kapatıyorum. Cok buyuk olanların uzerıne hıc atıs yapmıyorum ama kucuklerın uzerine o sekılde atıs yapıyorum. Yakında doktora gıdıcem bu konuyu sorcam

Kullanma klavuzunda benlerin üstüne yapılmaz diye bir şey yazdığını hatırlamıyorum.

2. Seanstan 1 hafta sonra bacak durumum.. Gayet iyi gidiyor bence..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 179
Back