- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 35
- Konu Sahibi Loresima89
2007 model hepsiburadada 500 tl indirimle 1000 tlye aldım iki güne geldi ama deneyememiştim sesi çok çıkar evde millet var diye..
Az evvel yaptım ilk izlenim güzeldi..sessiz çalışıyor..traş yapıp hemen arkasından yaptım..sanırım o sebeple ne acı ne kıl yanık kokusu gelmedi..yapmadan önce bi tırstım acaba komplikasyon olur mu diye ama olmadı
hatta çok zevkli geldi basıp silah gibi ateş etmek
4te yaptım sadece bi saniyelik sıcak bişey değmiş gibi oluyo o kadar..
tabi ilk olması sebebiyle atladığım yerler olmuştur.. ama bence çizmeye de gerek yok bastırınca iki saniye iz çıkıyo onu takip edersiniz
tabi en önemlisi koltukaltına 6 atış 15 saniye :)
kısacası şuanlık çok sevdim..umarım verim alırım onları da yazarım ilerleyen günlerde..
tabi bikini ve genitale de yapıcam onu da yazarım iki gün sonra..
bikiniye traş bıçağından başka bişey kullanmadım 26 yaşındayım :)) özellikle merak ediyorum biraz yumuşasalar bana yeter..
Az evvel yaptım ilk izlenim güzeldi..sessiz çalışıyor..traş yapıp hemen arkasından yaptım..sanırım o sebeple ne acı ne kıl yanık kokusu gelmedi..yapmadan önce bi tırstım acaba komplikasyon olur mu diye ama olmadı
hatta çok zevkli geldi basıp silah gibi ateş etmek
4te yaptım sadece bi saniyelik sıcak bişey değmiş gibi oluyo o kadar..
tabi ilk olması sebebiyle atladığım yerler olmuştur.. ama bence çizmeye de gerek yok bastırınca iki saniye iz çıkıyo onu takip edersiniz
tabi en önemlisi koltukaltına 6 atış 15 saniye :)
kısacası şuanlık çok sevdim..umarım verim alırım onları da yazarım ilerleyen günlerde..
tabi bikini ve genitale de yapıcam onu da yazarım iki gün sonra..
bikiniye traş bıçağından başka bişey kullanmadım 26 yaşındayım :)) özellikle merak ediyorum biraz yumuşasalar bana yeter..
Son düzenleme: