• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk lazer ve sonrası

seda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
682
213
648
37
kızlar bende geçen cumartesi trabzonda koltuk altı ve genital yaptırdım. alet alex di soğuk hava veriyordu ama biraz acılı yinede. ikisi150 tl verdim. bacakta yaptırırsam hepsi 500 e anlaştık aslında yaptıracam tam çıkmadığı için bacağı cumartesi yaptıramadım 15 gün sonra falan gidecektim ama sanki bana çok yüzeysel yaptı gibi geldi 4-5 gün kadar oldu ama hala dökülmelerim yok jilet yaptığım tüyler yeniden semsert çıktı çekince acıyo hiç dökülecek gibi değiller sanki seansı uzatmak için yarısını falan yaktı galiba pek tatmin olamadım yani gerçi ilk ama yinede söylendiği gibi dökülmeler yok hala beklemedeyim değişiklik olursa yine paylaşırım

şimdi benim de öyle olmuştu, yalnızca birkaç tane tüy dökülmüştü ilk seanstan sonra onlar da iki haftada ancak düştüler.
yaptırdığım merkeze gidip şikayet edince, bazı ciltlerde öyle olur demişlerdi. ikinci seanstan sonra biraz daha dökülme olmuştu, ama sonuçlar beni tatmin etmeyince 4 seanstan sonra bıraktım. bir seans daha bekle istersen, bacağını da yaptımak için acele etme derim ben sana.

benım de ılk baslarda dokulmedı,10. gun dokuldu,hepsi dokulmedı ama cogu dokuldu. kontrol seansı yoktu malesef. ilk seansımdı benım. bakalım 2. seansta ne olacak...

benim de şuan 10. gün falan oldu elimle çekince geliyolar normali nasıl acaba kendiliğinden hepsi mi dökülüyo ki yoksa arada bir iki tane şeklinde mi benim de elim durmuyo sürekli bir bir alıyorum off

benim de şuan 10. gün falan oldu elimle çekince geliyolar normali nasıl acaba kendiliğinden hepsi mi dökülüyo ki yoksa arada bir iki tane şeklinde mi benim de elim durmuyo sürekli bir bir alıyorum off

Benım bır kısmı kendılıgınden dokuldu, bır kısmı da hemen elıme gelıyordu ben cektım, cok az bir kısmı da dökulmeden kaldı. kkda birisi sormus lazercıye, cok zorlanmadan cekınce elınize gelen tuylerı cekebılırsınız demısler.

benim de çoğu döküldü henüz 2. seansa gitmedim.bazıları inatla hiç çıkmıyor elimle baktıgım zaman bazılrıysa hemen düşüyor.neyle alakalı bilemedim ama.

benim de çoğu döküldü henüz 2. seansa gitmedim.bazıları inatla hiç çıkmıyor elimle baktıgım zaman bazılrıysa hemen düşüyor.neyle alakalı bilemedim ama.

Bende de oyle olmuştu canım. Sanırım lazerın gormedıgı tüyler o elle çekılemeyen ve kendılıgınden de dokulmeyenler... Kontrol seansı olsa o dokulmeyenlere yapıyorlarmış lazer işte, benım gıttıgım yerde yok malesef:(

Back