İlk lazer seansımdan sonra gelişmeler...

besskvl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
35
3
28
Herkese merhabalar... 12 Ocakta ilk seansıma gittim incirli esteth..ada yaptırıyorum. ( Kurum adı vermek yasak diye sansürledim ama anlaşılmıştır sanırım. :) ) Genital ve koltukaltı için gittim. Genitale kese uyguladım ve baktım tüyler elime geliyor dökülmesini beklemeden tutup çektim gelenleri hemen geldiler zaten gelmeyenler kaldı fakat toplasanız 20 30 tane vardır. Koltukaltım tamamen kendiliğinden döküldü ve hala çıkmadı. Cihaz alex. Sizce yanlış mı yapmışım gelenleri çekerek? ( Ve gittiğim yerde kontrol seansı yok 6 seans + 1 kontrol seansı olarak anlaştım. Yorumlarınızı bekliyorum.

yanlış bişey yapmamışsın çünkü sonuç aldıysan yaptıkların doğru şeyler

şimdi nasıl iyice dökülmüştür her banyoda kese yaparsanız sonuç daha iyi oluyor

Hemen hemen her yerde 1 seanstan sonra 1 kontrol oluyor yani bilemedim kampanyaları saçma geldi

Şu an tek bir bölgede var işte onlar etkilenmemiş belli ki 20 30 tane duruyor çekince de gelmiyor gerisi hâlâ pürüzsüz. Evet işte kontrol seansı yok o beni de biraz düşündürüyor.

konrol seransı olsaymış iyiymiş.u arada genitalde hangi bölgede alt tarafsa normal

normal oradaki kıllar daha önce jiletle alındığı için yada ormalde kıl kökleri ggüçlü zamaala geç de olsa gider

Cihazın açıklamasına alexandrite yazdılar candela mıydı bilmiyorum. Üçüncü seans sonunda baya yol almış olurum diye umuyorum.

merhaba, lazerinizi yaptırdıktan kaç gün sonra dökülmeye başladı tüyleriniz :) bende yaptıralı bir hafta oldu ama bazı yerlerde kese yapmayın diyorlardı yapsam mı bende şimdi acaba bilemedim

Merhaba, 5 gün sonra başladı. Keseyi 1.hafta sonunda yaptım. İkinci seansı erteleyeceğim büyük ihtimalle:)

Merhaba, 5 gün sonra başladı. Keseyi 1.hafta sonunda yaptım. İkinci seansı erteleyeceğim büyük ihtimalle:)
benimde daha yeni başladı dökülmelerim keseyi deneyim diyorum da senin kontrol seansın oldu mu ? seans ertelemek iyi olmuyormuş bildiğim kadarıyla :)

Canım kontrol seansı yok benim anlaştığım yerde malesef Yok tüylerim uzamadı o yüzden erteleyeceğim :))

Canım kontrol seansı yok benim anlaştığım yerde malesef Yok tüylerim uzamadı o yüzden erteleyeceğim :))
anladım canım tamam bakalım :) burda paylaşmaya devam edecek misin ? takipte olurum :)

Biri bir şey sorarsa paylaşırım canım onun dışında özel mesaj at istersen ordan da haberleşiriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…