İlk lazer deneyimim

MarilynDore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
79
10
31
Merhaba hanımlar,
Buraya 2010 yılında kayıtlı olmuştum ama uzunca bir süre aktif değildim. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum (Nedenini mesajımın sonunda yazacağım). Lazeri uzun zamandır düşünüyordum. Yeşil Yaşam diye bir yer var Küçükyalı'da oraya gittim. Orayla görüştüm ben tüm vücut lazer istiyordum ama tüylerime baktığında kollarımdaki tüyler sarı olduğu için orayı makinenin göremeyeceğini söyledi. Bacağımdaki tüylere baktı ve aralardaki sarıların yine makinenin alamayacağını ama siyahları alabileceğini söyledi. Bu konuşmanın sonucunda sadece alt bacak, genital ve koltukaltı diye anlaştık. Seansım yaklaşık iki hafta sonraydı ben de düzenli bir ağdacı olarak bu süre zarfında iki kere jiletle tüylerimi aldım kalınlaşsın kökleri diye. Seansım gelip çattığında (dün) ilk seansıma gittim. Uzmanın kendisi bana siyahları alabileceğini söyledi fakat kıl kökünün kızıl olduğu tüylerin de var onları makine göremeyecek ben siyahları alırsam sen diğerleri için ağda yapacaksın ve benim bütün seanslar sonucu bitirdiğim bu kıllarını ağda yapacağın için yeniden canlandıracaksın dedi. Yani sonuç olarak lazer yapılamayacak bana. Başımdan kaynar sular indi sadece bacak için değil genital için de aynı şeyi söyledi. Neden kaynar sular indi diyeceksiniz çünkü düzenli olarak ağda yaptırıyordum jileti bırakalı kaç sene oldu o acıyı yaşadığım için tövbe etmiştim jilet daha sürmem bir yerime diye. Uzman, belki diyot ile görülür ama ondan da umudum yok dedi. Ertesi gün bana geri dönüş yapıldı. Kendisine derdimin neden görüşme yapıldığında bana bunları söylemediniz idi. Kendisi ısrarla benim rahatsız olduğum durumun uzmanın söyledikleri olduğunu anlıyor, sürekli uzmanımız size normal bir şey söyledi uzmanımız dobra olduğu için onu bir kez daha takdir ettim deyip durdu. Benim rahatsız olduğum şey ise; kişinin görüşme yapıldığında lazerden sonra vücuda ağda yapılmaması gerektiğini söylemesi gerekiyordu ya da uzmanla direkt benim görüşme yapmam gerekiyordu. Bakılarak görülmüyor kıl kökleri o halde bir deneme yapılmalıydı bacağının bir kısmını al bir deneyelim denilebilirdi. Tamamen jilet yaparak gittim E sonuç olarak sadece sarıları görmez makine siyahları alır dendiği için, ben de haliyle lazerle siyahlar gider diğer yerleri de ağdayla alırım diye düşündüm. Sonuç olarak boşu boşuna tüylerimi jiletle aldım Benim size tavsiyem gerçekten iyi araştırın, işinde iyi ve bilgisi de iyi olan bir yere gidin. Ben araştırma yaptım yer hakkında fakat hiçbir bilgi bulamadım. Bu deneyimimi paylaşmak istedim çünkü gitmek isteyen olur ve gitmeden önce de araştırırsa yorum görebilsin. Bundan sonra burada oldukça aktif bir kullanıcı olacağım. Başımdan iyi, kötü geçen bütün deneyimlerimi yazacağım.
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler

Son düzenleme:
Bende lazere baslayacagim benim sari tüylerim yok esmer tenliyim zaten ama bende yasadiklarinin benzerini yasamaktan korkuyorum... Acikcasi sonuc vermezse gitmezse tuylerim diye.. Bilemiyorum cok kararsizim

Ben bu yaşadığımdan sonra bugün bir hastaneye gittim görüşmeye. Lazer seanslarımız bittikten sonra ağda yapabilirsin bir sorun olmaz dedi. Sonuçta doktor yani daha iyi biliyordur herhalde. Ablamın arkadaşı da orada olmuş ve bitmiş, o yüzden biraz daha güvenim var açıkçası. Tavsiyem bence hastanelerle görüş ve orada ol.

Şimdi öncelikle üzülmeyin durum o kadarda vahim değil.evet kızıl tüylerle sonuç alınan IPL dışında bir makine yok benim bildiğim.Size tavsiyem Lazer yaptırın hatta IPL yaptırın.Siyah tüyleriniz bittikten sonra kalan kızıllar için ya iğneli yaptırın yada ağda ile devam edin..

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Evet, durumum o kadar da vahim değilmiş. Aldığım bilgi eksikliğinden dolayı panik oldum ama yazdığınız gibi ağda yapmakta bir sorun olmadığını öğrendim. Alex ile siyahlara elveda. Kalan tüylere de ağda ile devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…