İlk kv konum hadi hayırlı olsun

Arada insana oluyo öyle küçük şeylere takılmak. Kadın da anlayışlıymış ki hemen anlayıp mesaj atmış. Bu durumu suistimal de edebilirdi öyle kv çok. Bu güzel insanları kırmayın bence.
Haklısınız sanırım bu aralar ki dengesiz ruh halime bağlıyorum

Bebisim her gun kayinvalide burunun dibinde olsun ister mi insan
Geçiçi bir durum ama. Yeni işyeri açmışlar destek olmaya çalışıyorlar akıllarınca.. Ne diyecek gelemeyin mi diyecek? Bir de iyi anlaşıyoruz diyor o yüzden kalp kırmaması daha iyi

Yaklaşık 2 senedir eşimin ailesinin olduğu şehirde yaşıyorum, 6 aydır kendi ailemi görmedim. Kayinvalidem görümcem, ben çalıştığımız için hep yemeğe çağırır yorulmayayım diye, sağolsunlar. Her seferine onların olduğu şehirdeyim diye kendimi şanslı hissederim. Asla kendi aileme gidemiyorum, onların yanında neden duruyorum fikirleri geçmiyor aklımdan.

Bence siz hala kocanızla aile olamamışsınız. İçinizdeki kötülüğü atın lütfen, iyi insanları üzmeyin. Anacığınızdan ayrı kalamayacaksanız da evlenmeyin lütfen, yazıktır..

Konu sahibinin ikinci uyeligi gibi onu savunacagim

cunku bende ayni durumu yasadjm ..ben ailemin yaninda degilim diye ..

Onlarda her gun burnumun dibinde bitmek zorunda degil bence
Ama sen KV ile anlaşamıyorsun ben şimdi konu sahibi yerinde olsam KV kalbini kıramam ya üzemem kadını. Hele ki sorunum yoksa aramız iyiyse sırf bu yüzden ne diyeyim

Ben de ailemden uzaktayım, 1,5 senedir görmedim kendi ailemi. Eşimin ailesi ile haftada 1-2 kez görüşüyoruz. Annem torunlarını 1,5 yıldır görmedi, kv bir hafta olsun özledim diyor. Ne yapayım göstermeyeyim mi? İş yerinde siz oyalayıp çalışmanıza engel oluyorlarsa uyarın her gün gelmesinler.

Geçiçi bir durum ama. Yeni işyeri açmışlar destek olmaya çalışıyorlar akıllarınca.. Ne diyecek gelemeyin mi diyecek? Bir de iyi anlaşıyoruz diyor o yüzden kalp kırmaması daha iyi
Yeni işyeri değil aslında 4 yıldır olan bir ofis. 4 yıldır bu durum aynı şekilde devam ediyordu ben gidip gelmiyordum şimdi bende dahil olunca böyle hissettim açıkçası

Ben sizinle hem aynı durumdayım, hemde değilim . Ama sizi çok iyi anlıyorum. Bende ailemden uzaktayım kv yakınım. Kayinvalidemle ben bizzat anlaşamıyorum hatta nefret ediyorum. Ama böyle olmasını istemezdim. Sizin kayınvalideniz gibi anlayışlı olsaydı mutlu olurdum ve tavrım değişirdi herhalde.

Anlayışlı ama fazla ilgili bazen boğuluyorum. Canımın sıkkın olduğunu görse arar ne olduğunu sürekli hergün sorar, eşimle bir yolculuğa çıksak vardık mı ettik mi naptık sürekli arar. Böyle nasıl anlatayım bazı şeyleri çok aşırı herşeyi tadında bıraksa çok güzel olur da işte neyse belki de ben nankörümdür bilmiyorum

evlılık kurumunda en azından ınsanların daha olgun olmasını beklerım
esınızın aılesıyle aynı sehırde yasaması onun sucu mu hanımefendı ?
sızde hergun esınızın yanındasınız ? ıs ogrenmeye calısıyorum dıyorsunuz henuz ama calısanı degılsınız netıcede
gelıp tum gun cay kahve ıcıp oturmasınlar tabııkı herkesın ısı gucu var ama hergun gorusuyorlar benımkıler uzak haksızlık bu dıyorsunuz o cok absurt

1 bucuk aydır aılenızı gormuyormussunuz altı ustu 1 bucuk ay nedır kı uzak sehır ıcın ?

Ben eşimin ya da ailesinin suçu diye birşey demedim, ailemi özlediğim için böyle şeyler hissettiğimi belirttim yanlışsa bana yardım edin dedim.

Yeni işyeri değil aslında 4 yıldır olan bir ofis. 4 yıldır bu durum aynı şekilde devam ediyordu ben gidip gelmiyordum şimdi bende dahil olunca böyle hissettim açıkçası
ha kendı ofısı bırde esınızın rahat ortam
e anlasıyormussunuz da... gelsın kahve ıcsınler gorussunler allah allah alemsınız ya

Ben eşimin ya da ailesinin suçu diye birşey demedim, ailemi özlediğim için böyle şeyler hissettiğimi belirttim yanlışsa bana yardım edin dedim.
bızım bu konuda sıze yardımımız dokunamaz kı olsa gercekten ederdım
sız kendınızı esınızın yerıne koysanız aslında ? cok basıt degıl mı

Her gün gelmeleri gereksiz bence, orası bir iş yeri sonuçta. Ama kötü niyetleri olduğunu da sanmıyorum. Destek olduklarını düşünüyorlardır.
Durduk yerde kalplerini kırmaya gerek yok. Ailenizi görememeniz ayrı bir konu. Bunun öfkesini bu konuyla hiç alakası olmayan insanlardan çıkarmayın.

Bence sadece son derece insani bi şekilde eşinizi kıskanıyorsunuz çünkü onun ailesi yanında yakınında, sizin kendi ailenizi görmeniz için ekstra bi çaba gerekiyor, oysaki eşinizinki dibinizde hem de her fırsatta. Sizi çok iyi anlıyorum ama bununla başa çıkmayı öğrenmeniz ve kendinizi telkin etmeniz lazım, bi fırsatını bulup ailenize gidin en azından iki günlüğüne, o zaman daha rahat tolere edersiniz biçok şeyi.

Çok saçma değil mi bu düşünceniz Şimdi benim annem 1 saat mesafede, kv 7 saat. Size göre ben anneme, gidebilirsem, yılda 1 defa gitmeliyim. Yada kv gelince evimde kalmamalı, annem yatılı gelemiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…