• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kullanışda mutfak robotum bozuldu

A-BH

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
1.433
1.056
133
Öncelikle merhaba,bu gün internetden siparişle mutfak robotu aldım.Et öğütücüyü kahve öğütücü sanıp içinde bir bitki kabuğu öğütürken öğütütücünün bıçak kurulu yeri eridi.Motor bölgesinde açma-kapama düğmesinin işığı yanıyor,amma diğer parçaları taksam da çalışmıyorlar.Servis bunu tamir edermi,ya da değiştirirmi?Servisi akşam eşim eve gelip arayacak.Moralim çok bozuk.Bura yazıp fikir almak istedim.İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.Başına böyle şey gelen varmı?İlk kullanımdan robotun bozulması normal değil bence.

iyi bir markaysa sıfırıyla değiştirirler. sıkma canını
olmadı tüketici haklarına şikayet edersin

Yeni aldığınız birşey ise, garantisi devam ediyordur.
O şekilde sorununuzu çözerler sanırım.

Öncelikle merhaba,bu gün internetden siparişle mutfak robotu aldım.Et öğütücüyü kahve öğütücü sanıp içinde bir bitki kabuğu öğütürken öğütütücünün bıçak kurulu yeri eridi.Motor bölgesinde açma-kapama düğmesinin işığı yanıyor,amma diğer parçaları taksam da çalışmıyorlar.Servis bunu tamir edermi,ya da değiştirirmi?Servisi akşam eşim eve gelip arayacak.Moralim çok bozuk.Bura yazıp fikir almak istedim.İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.Başına böyle şey gelen varmı?İlk kullanımdan robotun bozulması normal değil bence.
Yanlis kullanirsaniz bozulur tabiki ve kullanici hatasi garantiye girmez ucretli tamir olur.

Kullanıcı hatası olduğu için değişim olmaz, servis de ücret talep eder

Kullanıcı hatası olduğu için geri değiştirmezler ve ücretli olur.

Kullanıcı hatası var bunda et öğütücüymüş, gitmiş bitki kabuğu öğütmüşsünüz o yüzden yenisiyle değiştirmezler. Servis yaparsa da parasını ödersiniz. Bir daha elektronik ürün aldığınızda cihazın özelliklerini iyice okuyun, geçmiş olsun.

Tamir ederler yada o parçanın ücretli değişimini yaparlar.Kullanıcı hatası olduğu için sıfırıyla değişim yapmıyorlar.

1 yıl garantisi var,iri kabuk değil,küçük kabuklardı ve 2 yemek kaşığıydı.Tamir etsinler,o kadar para verdim,ziyan olmasın.Yenisi almayayım.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

benim rondodan havuç rendelerken aynısı oldu

ben götürmedim bile sen bunda başka şey geçirip de zorlamışsın derler diye

siz de kendiniz diyorsunuz yanlışmış diye burada hata üründe değil ki sizde

Kullanıcı hatası var bunda et öğütücüymüş, gitmiş bitki kabuğu öğütmüşsünüz o yüzden yenisiyle değiştirmezler. Servis yaparsa da parasını ödersiniz. Bir daha elektronik ürün aldığınızda cihazın özelliklerini iyice okuyun, geçmiş olsun.
Hatalı olduğumu biliyorum.Ama bilmeden yaptım bunu.ona çok üzülüyorum.Yenisi istemiyorum,ama bunu da daha bu gün aldığım için yenisi vere bilirlermi diye sordum.Klavuzu ingilizce,ben okulda fransızca öğretim gördüğüm için ingilizcem sıfır.

Hatalı olduğumu biliyorum.Ama bilmeden yaptım bunu.ona çok üzülüyorum.Yenisi istemiyorum,ama bunu da daha bu gün aldığım için yenisi vere bilirlermi diye sordum.Klavuzu ingilizce,ben okulda fransızca öğretim gördüğüm için ingilizcem sıfır.

İşte muhtemelen kullanıcı hatası diye vermeyecekler. :/ Okuyup okumamanıza bakmazlar yani. Yine de kabuk öğüttüğünüzü söylemeden ne olduğunu anlamadık falan diye verin, belki o şekilde yenisiyle değiştirebilirler içindeki kabuk parçalarını falan temizleyin iyice.

B
benim rondodan havuç rendelerken aynısı oldu

ben götürmedim bile sen bunda başka şey geçirip de zorlamışsın derler diye

siz de kendiniz diyorsunuz yanlışmış diye burada hata üründe değil ki sizde
Peki ne yaptınız yenisinimi aldınız?

İşte muhtemelen kullanıcı hatası diye vermeyecekler. :/ Okuyup okumamanıza bakmazlar yani. Yine de kabuk öğüttüğünüzü söylemeden ne olduğunu anlamadık falan diye verin, belki o şekilde yenisiyle değiştirebilirler içindeki kabuk parçalarını falan temizleyin iyice.
Ama tamir edecekler dimi?Yenisini vermeseler de olur.Tamir olsun da.Elimde kalmasın.

Ama tamir edecekler dimi?Yenisini vermeseler de olur.Tamir olsun da.Elimde kalmasın.

ederler muhtemelen bir kere bizim bir aleti etmişlerdi öyle tamir ama kaça ederler bir konuşun

yenisinden pahalıya gelmesin

yıllar önce babam saç kurutma makinesini tamire götürmüş yanında da bir arkadaşı varmış

işte usta şu paraya yaparım demiş yanındaki adam da yeni makine almışmış iki gün önce yenisi daha ucuz deyip eskiyi yaptırmayıp babama yeni makine aldırmış

Bende internetten blendır seti almıştım sadece çorba çekmek için içine soktum ve bozuldu. Servisini aradım kullanıcı hatası dendi ve ücret karşılığında yaptılar.

Back
X