- 15 Aralık 2023
- 28
- 2
- 26
- Konu Sahibi dilek avcI
Kızlar devlet hastanesinde ilk muaneye gebelik için geldim 5 haftalık hamileyim ultrasona babanın girmesi yasak mı yasal olarak eşim de kalp atışlarını dinlemek istiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşumun eşini içeri almamışlar emin olmak istedim devlet hastaneleri almıyormuş yasakmışhayır değil neden olsun ki hem de yasal olarak?
Almadılar maalesefWalla ben alıyolar diye biliyorum almayanlar varsa tamamen saçmalık bu çocuk tek başına olmadı ya .. babanın da hakkı var görmeye duymaya önceden güzel dille sorup rica etseniz bilgi alabilirsiniz bence
Bende çok şaşırdım ve üzüldüm yani illa özele mi gidilmesi gerekir yaniNe kadar saçma bir uygulama ya şaşırdım
Özelde girebiliyorlar da devlet hastanesi ile ilgili bir fikrim yok Bunun yasal veya yasak ile alakası yok. Telefonla arayıp sorabilirsiniz kadın doğumun danışmanına bağlarlar diye düşünüyorum. Yahut da tek seferlik özel hastaneye gidebilirsinizKızlar devlet hastanesinde ilk muaneye gebelik için geldim 5 haftalık hamileyim ultrasona babanın girmesi yasak mı yasal olarak eşim de kalp atışlarını dinlemek istiyor.
Şuanlık gidemiyoruz inşallah ileriki zamanlarda olur zaten imkan olsa kimse devlete gitmez berbat hizmet yaÖzelde girebiliyorlar da devlet hastanesi ile ilgili bir fikrim yok Bunun yasal veya yasak ile alakası yok. Telefonla arayıp sorabilirsiniz kadın doğumun danışmanına bağlarlar diye düşünüyorum. Yahut da tek seferlik özel hastaneye gidebilirsiniz
Çok şaşırdım nedeni ne peki mantıklı açıklamaları da var mı ? Ben olsam doktoru değiştirirdim bu güzel anlar herzaman yaşanmıyor bari bir sonraki kontrole gelebilsin adamcağız yazıkAlmadılar maalesef
Normalde koridora bile alamıyoruz kadın doğuma erkek giremez falan hepsi aynı yani maalesef devlet hastanesi böyle özele gitme imkanı olsa hiç düşünmem giderim yaniÇok şaşırdım nedeni ne peki mantıklı açıklamaları da var mı ? Ben olsam doktoru değiştirirdim bu güzel anlar herzaman yaşanmıyor bari bir sonraki kontrole gelebilsin adamcağız yazık
Ben bu işin mantığını anlamadım dine bağlasam ayrı bağlamasam ayrı hiç mantıklı bir yanı yok çevremde okadar insan gitti hepsini aldılar çok şaşkınım hani bu yüzden baya sorguluyorum sizi değil tabi hani sebebi nedir diye düşünmekten alıkoyamıyorum çocuk ikinizin ve doktor sadece kendi işini yapmakla hükümlü gerisine ne diye karışıyor 3. Şahıs üzüldüm açıkçası bende bir anne adayı olarak ilerde anne olursam buna baya üzülürüm başıma gelseNormalde koridora bile alamıyoruz kadın doğuma erkek giremez falan hepsi aynı yani maalesef devlet hastanesi böyle özele gitme imkanı olsa hiç düşünmem giderim yani