Saç Rengi ve Saç Boyama İlk kez saçımı boyayacağım yardımcı olur musunuz?

zaleza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
2
0
Merhaba arkadaşlar ben saçımı boyamak istiyorum ve bu güne kadar hiç boyamadım. Alttaki fotoğraflara kanmayın rengi belli olsun diye düz fönlü halini koydum ama kendi şekli dalgalı ve çok gür. Uzun da olduğu için kuaförlerde boyatmak çok pahalıya mal olucak ayrıca açtırmak isteyebilirler saçı. Sorularıma elinizden geldiğince yarımcı olursanız çok sevinirim.
Öncelikle saç rengim resimlerdeki gibi
Bu ortam ışığında
DSC_0094 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
Bu da güneşte
DSC_0132 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr

1.Saçımı 1-2 ton açığa boyamak istiyorum evde boyasam saçım rengi tutar mı? Kuaförler açalım derler diye korkuyorum bu renge 1-2 ton açık renk tutar mı? Sizin tavsiyeniz ne olur? 1-2 ton açık renk boyaları hangi numaralar olur fikriniz var mı?
2.Ola ki boyadım ve memnun kalmadım veya diplerden bıktım ilerde kendi saç rengime dönmek istesem benim saç rengim nedir acaba hangi renge boyayarak bu rengi elde ederim?

Kahve tonlarına özeniyorum ama forumda gördüğüm kadarıyla çikolata kahve falan boyayanlar siyaha yakın renk elde etmişler. :KK43:

saçını evde 1-2 ton açabilirsin doğal renginde olduğu için ayrıca saçların 6-7 numara arası gibi geldi kumral yani ama kutu boyalarla boyandığında 6 numara genellikle koyu tutar eğer kendi rengine dönmek istersen 7 numarayı tercih edebilirsin. çikolata kahve ve diğer kahve tonları ilk boyandığında koyu tutar ama aktıkça oturan bir renktir palettenin çok güzel kahveleri var 7 tonlarında onlarada bakabilirsin sanırım koyu sarı tarzı bir renk elde etmek istiyorsun evde 1-2 ton açarken bile ilk boyamanı küllü tonlarda boyamanı tavsiye ederim eğer bakırlık oluşmasını istemiyorsan tabi bana göre 10.1 ya da 9.1 i kullanabilirsin.

X