ilk kez pozitif çıktı?

Geçmiyo zaten:KK66: senin İlk denemede oldu mu belirti hİssettn mi Öğrenmeden önce :)
5 aylık evliyim ilk kez bu ay düzenli ilişki oldu :KK70: hep sehir dışinda misafirliklerdeydik 4 ay. Belirtiler göğüs ağrısı ateş idrar koyulaşması sancı falan.

Canim hayirli olsun:)
Kac haftalikken keseyi gordun acaba
Sağol canım 4+5 yani yaklaşık 5 haftalık buğun gördük keseyi çok şükür :) iki hafta sonra kalp atışları için gidecez :)

5 aylık evliyim ilk kez bu ay düzenli ilişki oldu :KK70: hep sehir dışinda misafirliklerdeydik 4 ay. Belirtiler göğüs ağrısı ateş idrar koyulaşması sancı falan.

Sağol canım 4+5 yani yaklaşık 5 haftalık buğun gördük keseyi çok şükür :) iki hafta sonra kalp atışları için gidecez :)
Canm benm bugün iğne vurulalı 14. Gün sabah dayanamayıp test yaptm cok heyecanladm silik çizgi var ama tam sevınemıorm ya deilse die ayy cok heyecanlandım ya sence durum ne
xenforo-smilies-kk13.gif

Eklentiler

• DSC_0441.JPG
    DSC_0441.JPG
    98,5 KB · Görüntüleme: 185
Canm benm bugün iğne vurulalı 14. Gün sabah dayanamayıp test yaptm cok heyecanladm silik çizgi var ama tam sevınemıorm ya deilse die ayy cok heyecanlandım ya sence durum ne
xenforo-smilies-kk13.gif
Doktorum silik de olsa çizgi varsa pkolular için % 90 digerlerinde ise % 99 gebelik vardır demisti.
büyük ihtimal hayırlı olsun :)

Canım pkolu deilim ben aslnda kasık batması dısında cok bi belirtim yok zaten bu ay pek kendimi dinlemedm ateslendim cok hasta olmstm aklmdan cıkmstı bugün anneler günü belki sürpriz olur diye yapmstm cıkıverdi inşallah dediğin gibidr canm yarn tahlile gidicem :KK66:

Benim de adete bi hafta kala ateşim yükselmişti. :)
Yarin güzel haberlerini bekliyoruz o zaman. Anneler günü hediyesi olur sana da inşallah. :)

X