Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi anladim cok tesekkur ederimŞuan pik değil ama değerlendirin bugünüpik olduğu zaman T kısmı C kısmından daha koyu veya aynı koyulukta oluyor o zaman pik diyoruz
![]()
Regl bittiği gibi mi başladınız veya bugün regl birinci gününden hesaplayın kaçıncı gününüz?Hanimlar merhabalar ilk kez ovulasyon testi yaptim gorseli birakacagim yaptigim an pozitif gosterdi daha once burda pik noktasi vs biseyler okumustum bu durumda benimki pik noktaya mi ulasmis oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
Bugun 15. gunum bugun ilk defa yaptim ovulasyon testiniRegl bittiği gibi mi başladınız veya bugün regl birinci gününden hesaplayın kaçıncı gününüz?
Genelde regl biter bitmez mi test yapmaya baslamak gerekiyorBiraz daha erken başlamakta fayda var çünkü herkesin yumurtlama günü bir değil siz ovulasyon testine devam edin ve 3 gün daha değerlendirin belki de bugün Çatlama günüdür net değil çünkü işinizi şansa bırakmayın
Benim de kullandigim adet takibi uygulamasi dun yumurtlama gunum oldugunu gosteriyordu bugun bi test alip bakmak istedimBen şahsen regl bittikten 3 gün sonra başladım ve kontrol ettim koyulaşıp silikleştiğini net öğrendim
Tesekkur ederim bir dahaki sefere o testlerden alirim insallah, ovulasyon testleri gebeligide gosteriyormus dogru muSize tavsiyem kağıt şeklinde olan yumurtlama testlerini kullanın açıkçası ben bunlardan pek bir şey anlamadım onu alıp takip edin 3. 4. Günden başlayın yumurtlama ve silikleşmeyi görene kadar değerlendirin zaten eşinizin de problemi yoksa olur inşallahnasip diyelim
sizce pik olması yakın mı?Ben pek güvenemedim çünkü sonuç itibariyle yumurtlama testi dir. O yüzden sadece ovulasyon döneminde kullanılması makul olur. Bat günü yani regl günü gelince de erken gebelik testi yapılması daha iyi sonuç verir
Evet tahmin ediyorum ki bugün yarın ve sonraki günler pik olan günler muhakkak değerlendirinsizce pik olması yakın mı?