İlk kez öpüştüm midem bulandı

dery__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
17
18
20
Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi

Doğru kişiyle öpüşmüş olsaydın değil iğrenmek ısırmak yutmak isterdin. 😂 İğrendiysen zorlama, ben ilk kez 23 veya 24 yaşımda öpüştüm. Ağız hijyeni tam değildir muhtemelen. Neden kendini zorlayasın? Ya söyle dikkat etsin özen göstersin ya da dediğin gibi uyumunuz yoktur.

Yani hani aslında herkesin bardağından bir şey içerim öyle hijyen takıntısı olan bir şey değilim öpüşmekten de bulanmamam gerekiyordu ama hani çok zevk vermedi.Ağzının tadı çok kötüydü hani tokken de öpüştük açken de koku falan değilde agız tadı çok kötüydü dişlerini de fırçalayın biri sanırım ama tensel uyum mu olmadı bilmiyorum.Bütün gün öpüştüm ne bileyim o da opusemedi zaten bence dudaklarımı cekistiriyor falan dilini sokuyor ama midem bulanıyor ya belli etmedim sonra penisine mastürbasyon yaptırdı elimi çaktırmadan yıkayacak yer aradım bı günde bunlar bana mı fazla geldim çünkü ilk kez bı erkeğin elini falan tuttum kafam karışık.Öpüşmesek sarılsak her şey okeydi
Ten cekiminiz yok bence ona karşı, etkilenmeyince "arınmak" ihtiyacı duymuşsunuz.

Doğru kişi değildir muhtemelen hem de daha birinin elini tutmadan ileriye gitmişsiniz belki de hazır değildin.

Ilk adım için kendinizi çok zorlamışsınız bence.

Zamanla aşılan bir şey bu ama.

Ben de ilk öpüşmemde tiksinmiştim. Kendimi kötü hissetmiştim. Cinselliğimizden utandirildigimiz icin oluyor biraz da.

Ilk adım için kendinizi çok zorlamışsınız bence.

Zamanla aşılan bir şey bu ama.

Ben de ilk öpüşmemde tiksinmiştim. Kendimi kötü hissetmiştim. Cinselliğimizden utandirildigimiz icin oluyor biraz da.
Hayır cinsellikten utandirilmakla ilgisi yoktu belki ilktendir bilemem

X