Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
suyu biberonla mı vereyim. mama ile suyun farkını bilir mi acaba? mama diye 1-2 ölçek içip karnını suyla doldururmaz mı? bir de daha önce su verdim pek beğenmedi tadını. ben de günde bir kez mamasınının üzerine birkaç yemek kaşığı su ilave ediyordum sıcaklar başladığından beri... sade su vermedim yani yanlış mı yapıyorum?
Benim tosun paşada suyu sevmiyor napcam bilmem.. Kaşıkla veriyorum olmuyor,biberonla veriyorum olmuyor. ıçmiyor.. Memeyle karşılıyor su ihtiyacını herhalde.. Sehercim bebeğin zaten ihtiyacı kadarını içer ver sen ne kadar içerse.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. akşam sade su verdim almadı. ben de 1,5 ölçek suya 1 ölçek mama yaparak verdim. gün boyu da denedim suyu biberonu mama diye çekiyor su tadını alınca yüzünü ekşitip diliyle dışarı itiyor. :sinifsinif: