- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
- Konu Sahibi leylimley33
38 yaşındayım ve 8 yasinda bir oğlumuz var çok şükür.ogluma kardeş düşünmüştük.bebek çalışmalarına başladık ve 2.ayimda hamile kaldım.hemen dr gitmek istemedim.hem kese hem kalp atışını duymak icin hemen gitmedim.sonra benden kahverengi lekeker gelince dr gittim hemen.dr kan testi istedi.sonuca göre hamilesiniz dedi.ama kese gözükmüyordu.leke için progestan verdi.onu kullaninca lekem hemen durdu.sonra diger gidisimde kese gözüktü.15 gun sonraya gun verdi fakat 15 gün dolmadan regl gibi kanamam oldu.acile gittik.ordaki icapci dr bakti.ultasona yonlendirdi ve kürtaj dedi.kalp atışını hic duymadım ben.ama icapci dr kalbi atiyor dedi ama tekrar alamadım dedi.bile miyorum ya ilk kez o an atti ve durdu.neyse özel hadtaneye gittim.bayan dr cok iyi ilgilendi.o da bakti.kese kanlanmis dedi kürtaj gerekiyor dedi.9 subatta kürtaj oldum.31.gun ilk adetimi gördüm.bugunde yani 2kez 26.gün oldum.dr.bana 2 ay korunun dedi.9 nisanda tam iki ay doluyor.korunmayı birakayim diyorum ama kararsızım yine aynı şeyleri yasamaktan cok korkuyorum.birde bana doktorum rahminde perde var dedi.sikinti yapma sorun yok dedi.sadece bilgin olsun dedi.oglumda sağlıklı bir hamilelik gecirdim.bu gebeligim kürtajla sonuçlandı sebebinide tam anlayamadim.test filan istemediler.sizletin kürtaj sonrası gebelikleriniz nasıl gecti?biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın.teşekkürler