Evetiliskinin ertesi gününden mi kanama oldu
ciddi bi sekilde ertesi gün hamile olacaginizi ve kanama oldugunu mu dusundunz ben mi yanlis anladimE
Evet
Hayır daha önceleri sürtünme yoluyla boşalmıştı yani O gün olma ihtimali yok diye düşündüm korunmasızdık fakat önceden böyle bir ihtimal oldu da akıntı ilişkiden sonrayami denk geldiciddi bi sekilde ertesi gün hamile olacaginizi ve kanama oldugunu mu dusundunz ben mi yanlis anladim
Çok üzücü bir durum evlenmeden bunun olması. Ne kadar normalleştirildik üzülüyorum.Bakireyim ve ilk kez ilişkiye girdim daha önceleri sevgilim iç çamaşırıma boşalırdı ve vajinama ıslaklık gelirdi bende silerdim kenarına boşalırdı hiçbir şekilde hap veya başka bişey kullanmadım korunmasızdık ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu ve ertesi gün kahverengi akıntı gelmeye başladı adet olmama 13 gün var ve 2-3 gündür kahverengi akıntı devam ediyor kızlar neden olabilir araştırdığımda hamilelik belirtisinin ilk zamanları yazıyordu fakat test falan yapmadım bu durumda olan varmı yumurtlama döneminden 2 gün önce ilişki yaşadık
İlk kez birleşme olduysa kanamanın olması normal değil mi?Bakireyim ve ilk kez ilişkiye girdim daha önceleri sevgilim iç çamaşırıma boşalırdı ve vajinama ıslaklık gelirdi bende silerdim kenarına boşalırdı hiçbir şekilde hap veya başka bişey kullanmadım korunmasızdık ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu ve ertesi gün kahverengi akıntı gelmeye başladı adet olmama 13 gün var ve 2-3 gündür kahverengi akıntı devam ediyor kızlar neden olabilir araştırdığımda hamilelik belirtisinin ilk zamanları yazıyordu fakat test falan yapmadım bu durumda olan varmı yumurtlama döneminden 2 gün önce ilişki yaşadık
Kanamadan bahsetmiyorum akıntıdan bahsediyorumİlk kez birleşme olduysa kanamanın olması normal değil mi?
Bakireyim ve ilk kez ilişkiye girdim daha önceleri sevgilim iç çamaşırıma boşalırdı ve vajinama ıslaklık gelirdi bende silerdim kenarına boşalırdı hiçbir şekilde hap veya başka bişey kullanmadım korunmasızdık ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu ve ertesi gün kahverengi akıntı gelmeye başladı adet olmama 13 gün var ve 2-3 gündür kahverengi akıntı devam ediyor kızlar neden olabilir araştırdığımda hamilelik belirtisinin ilk zamanları yazıyordu fakat test falan yapmadım bu durumda olan varmı yumurtlama döneminden 2 gün önce ilişki yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?