İlk kez cinsel ilişki yaşadım kanamam oldu ve ertesi gün kahverengi akıntı gelmeye başladı kızlar hamileligin en erken belirtisi yazıyordu🙄

Yarenti1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
4
-4
1
25
Bakireyim ve ilk kez ilişkiye girdim daha önceleri sevgilim iç çamaşırıma boşalırdı ve vajinama ıslaklık gelirdi bende silerdim kenarına boşalırdı hiçbir şekilde hap veya başka bişey kullanmadım korunmasızdık ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu ve ertesi gün kahverengi akıntı gelmeye başladı adet olmama 13 gün var ve 2-3 gündür kahverengi akıntı devam ediyor kızlar neden olabilir araştırdığımda hamilelik belirtisinin ilk zamanları yazıyordu fakat test falan yapmadım bu durumda olan varmı yumurtlama döneminden 2 gün önce ilişki yaşadık

iliskinin ertesi gününden mi kanama oldu

ciddi bi sekilde ertesi gün hamile olacaginizi ve kanama oldugunu mu dusundunz ben mi yanlis anladim
Hayır daha önceleri sürtünme yoluyla boşalmıştı yani O gün olma ihtimali yok diye düşündüm korunmasızdık fakat önceden böyle bir ihtimal oldu da akıntı ilişkiden sonrayami denk geldi

Çok üzücü bir durum evlenmeden bunun olması. Ne kadar normalleştirildik üzülüyorum.

İlk kez birleşme olduysa kanamanın olması normal değil mi?

İlk ilişki sonrası kimi kişilerde bir kaç gün devam edebiliyor normal bir durum

Kanamanin devami gibi dusunun..
Asil kanamadan sonra arar ara lekelenme gibi kahverengi kanamalar olabiliyo,benim 1 hafta kadar surmustu esimle iliskiden sonra.herkesin zar yapisi farkli olur

Şaka mısınız? bir de 2-3 gündür devam ediyor diyorsunuz. 2-3 gün bekleyeceğinize ertesi gün hapı vb alsaydınız ya da korunsaydınız. Hamilelik ertesi gün akıntıyla falan belli olmaz. Bence siz hemen zaman kaybetmeden bir doktora gidin. Korunmasız ilişkiye girmişsiniz, adetinize 13 gün var ve evli değilsiniz, istenmeyen bir gebelik riskiniz yüksek. Ertesi gün hapı için de geç kaldınız. Hemen bir jinekoloğa gidin.
Ayrıca lütfen korunun. Ertesi gün hapı ancak acil durumlarda kullanılan bir şey ve sakıncalı bir hap zırt pırt da alınmaz. Siz lütfen düzgün bir korunma yöntemi kullanın.

Birşeyi merak ediyorum hamili kalırsan ne yapacaksın? .. "Arkadeşlar hamileyim çocuktan nasıl kurtulurum?" mu diyeceksin.. Allah aşkına rica ediyorum korunun.. Korunun ki o minicik kalbi durdurmayın..

Cinselliğe giriş konusunda neden kendinizi eğitmiyorsunuz? Korunma yollarına neden dikkat edilmiyor? Bir kadın doğum doktoruna randevu alıp hemen bunları öğrenin hem de mevcut durumu kontrol ettirin.

Kanama devam etmesi normal . Hamilelik hemen oluşmaz bunun aşamaları var. Bugün ilişki oldu yarın hamileyim diye birşey yok.

Herşeyden önemlisi korunmasız ilşki adam da hastalıkta olabilir bu daha önemli daha bilinçli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…