Kızlar merhaba hepinize öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insaAllah mübarek günler hürmetine bizleri çocuksuz bırakmasın tez zamanda bebislerimiz olur insaAllah.. yorumların çoğunu okudum hikayeler hep ayni sanırım bu zamanın hastalığı da bu bence ortada birşey yok ama bebiş de yok.. neyse ben temmuz da tam 3 yıllık evli olucam ve ben sadece 4 ay korundum oda ilaç falan değil eşim korundu.. sonra çocuk denemesine başladık sonuç her ay hüsran.. Ben ilk 6 7 ay boyunca gitmedim doktora sonra gitmeye başladım 3 doktordeğiştirdim en son ki dpktorumda kaldim ama hepsi de aynı şeyi söylüyor bir sorun yok eşimde de rahim filmi de çekindi bir sıkıntı yoktu çok şükür.. her ay klomen + çatlama iğnesi kullandım yine 3 ay gecti üstünden malesef sonuçlar negatif.. doktorum bu ay aşılama dedi. Bendeaşılama da ilaçlar farklı olucak beklerken bana yine klomen verdi okudum yorumlarıhepiniz de iğne var neredeyse.. benim doktorum yuumuurtaliklarin hap için yanıt veriyor iğneye gerek yok dedi doğru mu sizcr? Bugün kontrole gittim 3yumurtam gelişmiş pazartesi tekrargidicem sonra iğnesini vurup salı aşılama olucak nasip olursa.. korkuyorum nasıl birşey ağrı sizi falan olur mu :) çokistiyorum herkes gibi.. ilk denememiz olucak rabbim hayırlısını nasip etsinbizlere de inşallah:)