How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ilk kez aşılama yaptıracaklar .....

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.123
26.868
798
Merhaba Hanımlar..
Ben de 3 senelik özlemden sonra bebeğime kavuşmak için artık bir adım attık maddi manevi sıkıntılardan da bir adım atamadık artık ağla ağla çözüm de bulunamadı ....
Bakalım şimdi kısmetse şubat adetimde aşılamam yapılacak ALLAH HAYIRLARLA İZİN VERİRSE heyecanlıyım bir yandan da diyetteyim şimdi heyecanla bekliyorum sizlerden de dua bekliyorum hayırlsıyla hamile olduğumu öğrendiğimde tüm konulara hamişim diye yazacağım...:anneadayı::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İnşallah hamiş haberini verirsiniz.bende bugun ilk aşılamam yapıldı.inşallah rabbim tez vakitte hepimize nasip eder...

İnşallah hamiş haberini verirsiniz.bende bugun ilk aşılamam yapıldı.inşallah rabbim tez vakitte hepimize nasip eder...
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sen de bebeğine kavuşursun gülüm benim ...inşallah senin yanında ben de tüm isteyenler de sevinir hayırlarla inşallah amin

kaçıncı gün iğneler başlandı arkadaşlar sizlere?

yarın iğneleri almaya gidiyoruz doktora bakalım çok heyecanlıyım rapor çıkacak ksmetse

Kızlar ne yaptınız.aşılamanız tuttu mu.sizde ki sorun neydi? Sperm değerleriniz nasıldı? Ben de gün sayıyorım. Bıgün 8.günüm.zaman geçmiyor sanki? Umarım cevap yazan olur?

Kızlar ne yaptınız.aşılamanız tuttu mu.sizde ki sorun neydi? Sperm değerleriniz nasıldı? Ben de gün sayıyorım. Bıgün 8.günüm.zaman geçmiyor sanki? Umarım cevap yazan olur?
benim normaldi canım ama çok yumurtam oldu bazı yerlerde zaten o zaman aşılama yasak mış normal ilişki ile denedik nasip olmadı ama aldığım hormonların etkisi birkaç ay daha devam edermiş bakalım yine de bugün temizlendim çalışmalara devam ediyorum...
sen ağır işler falan yapma sakın inşallah hayırlı güzel haberler verirsin çoğu arkadaşımız aşılama ile sevindi

Kızlar merhaba hepinize öncelikle Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın insaAllah mübarek günler hürmetine bizleri çocuksuz bırakmasın tez zamanda bebislerimiz olur insaAllah.. yorumların çoğunu okudum hikayeler hep ayni sanırım bu zamanın hastalığı da bu bence ortada birşey yok ama bebiş de yok.. neyse ben temmuz da tam 3 yıllık evli olucam ve ben sadece 4 ay korundum oda ilaç falan değil eşim korundu.. sonra çocuk denemesine başladık sonuç her ay hüsran.. Ben ilk 6 7 ay boyunca gitmedim doktora sonra gitmeye başladım 3 doktordeğiştirdim en son ki dpktorumda kaldim ama hepsi de aynı şeyi söylüyor bir sorun yok eşimde de rahim filmi de çekindi bir sıkıntı yoktu çok şükür.. her ay klomen + çatlama iğnesi kullandım yine 3 ay gecti üstünden malesef sonuçlar negatif.. doktorum bu ay aşılama dedi. Bendeaşılama da ilaçlar farklı olucak beklerken bana yine klomen verdi okudum yorumlarıhepiniz de iğne var neredeyse.. benim doktorum yuumuurtaliklarin hap için yanıt veriyor iğneye gerek yok dedi doğru mu sizcr? Bugün kontrole gittim 3yumurtam gelişmiş pazartesi tekrargidicem sonra iğnesini vurup salı aşılama olucak nasip olursa.. korkuyorum nasıl birşey ağrı sizi falan olur mu :) çokistiyorum herkes gibi.. ilk denememiz olucak rabbim hayırlısını nasip etsinbizlere de inşallah:)

Back