Ilk kez anneliğe hazirlananlar yardim edecek hamile bayanlar hadi burayada bakiverin

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
merhaba KAFAMDA O KADAR ÇOK SORU VARKİ İNANIYORUM BİRİLERİ YARDIMcı olcak.ilk yeni doğan bebeğİniz için emzik kullandınızmı marka tavsiyeniz var mı biberon bir dünya çeşidi var hangisi alıncak hadi siz nele eldınız anlatında bizde tecrübelenelim

Merhaba ben bebeğime hiç emzik kullanmamıştım, bence sende kullanma. İçim acımıştı onu öyle boş boş çekiyor görünce onu emceğine memeyi emsin yazık yoruluyor dedim ve hiç vermedim.Biberonuda önermiyor doktorlar memeyi bırakır diye.Ama illa biberonla vericem diyorsan chiconun anne memesine en yakın biberonu var o iyi bildiğim kadarıyla
Sevgiler..

benimde içim acıdığı için boş boş emzik çekmesine gönlüm razı olmamıştı saatlerce emziriridim biberon almadı aventin alıştırma bardağını kullanıyoruz bez molfikste güzel primada ben kozmetik olrak set almada dr bize bi liste vermişti yağı bitkisel bir yağdı ismini istersen araştırı bulurum eğer doğum yapmadıysen göğüs ucu kremlerini kullan yara oluyo felaket şimdiden kullanıp yumuşat ben yapmamıştım çok çektima.s.a.s.

doğum yapmadan hamilelikte mi sürülecek bu göğüs ucu kremleri markası falan ne verirsen sevinirim zaten tek göğüs ucum var o da yara olursa yandık artık:roflol:

2 oglum var ıkısınede hıç emzık kullanmadım ama götürdüğüm dr karşı deıl emzıge zorunlu kalırsan kullanabılırsın sana chıcco marka önerebılırım bıberonu çok ıyı gögüs kremı dogumdan sonra yara olursa kullanmalısın eger gögsunun aerola bölümü (kahverengi bölge) ıle verırsen yarada yapmıyor krem olarak purelan kullanabılırsın bebek kremlı ıken alabılır gögsünü hıçbır zararı yok zaten prospektüsündede yazıyor

mrb benim sütüm olmadığı için mama ile besleniyor kızım. beni emmekten mahrum. chicco nun biberonunu kullanıyorum. çok memnunum. birde cam biberon kullanıyorum. masadan fayans zemine sert bir şekilde düştü ama kırılmadı. camı çok sağlam. emzikte kullanıyoruz. gündüz gece uyurken istemiyor. primanın bezini kullanıyorum. nıveanın atta çantası setini almıştık pişik kremi sabunu şampuanı ve ıslak mendili içinde. nıvea ürünleri kullanıyorum. benimde tek göğüs ucum vardı ve iltihap kapladı bıraktık zaten iki damla sütüm vardı. 3 günbırakınca verme artık sütün iyi olmaz dediler. öyle işte. göğüs ucu yarası için birsürü krem denedim ama geçmedi. inşallah böyle problemlerin olmaz. su veriyorum doğduğundan beri. ıhlamur da verdik ilk doğduğu 20 gün kışa doğru bir çay kaşığı pekmeze başlıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…