• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji İlk kez adet kabı taktım?

sprusormakicinuye

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
165
-39
18
Ya normalde tampon denemiştim birkaç regl dönemi boyunca,d kolay takıyordum bazen kuruluk oluyordu onda da bir damla bebe yağıyla vs hallediyordum. İlk regl olduğumdan beri adet kabının hayalini kuruyordum sonunda aldım ve bugün regl oldum. Direk takayım dedim ama kanama az olduğu için mi yoksa dün ilişkiye girdiğim için mi bilmiyorum fena bir kuruluk vardı. İnat ettim denedim tırnağım uzun olduğu için canımı acıttım takamadim. Bebe yağı denedim ise yaramadi en son çare duşa girdim rahatlayinca biraz sıcağın da etkisiyle taktım. Ana bir rahatsızlık hissediyorum anlayamadığım şekilde, açıldığına eminim elimle kontrol ettim. Çıkartmak da istemiyorum zaten zor taktim bir deneyeyim diye ama ucunu hissediyorum felaket sekilde. Ve ucu kisaltilacak gibi değil bu markanın, yumuşak ve yeterince kısa bence. Tabiki tedbir amaçlı ped takacağım ama bu adet kabı böyle hissediliyor mu ya tampon daha rahattı bence eğer bunun normali buysa :(

Doğru taktığınıza eminseniz tahriş nedeniyle hissediyor olabilirsiniz, bence bu dönemi tahriş sorununuz geçene kadar ped ile geçirin sonrakinde kuruluk sorunu yokken kabı deneyin

Hissetmemeniz gerekiyor, tam yerleştirememişsiniz. Son derece konforludur normalde taktıktan sonra 10-12 saat regl olduğunuzu unutturacak kadar. Bence çıkarıp yeniden deneyin.

Acil çikmam gerektiği için tekrar çıkarıp takamadim, çıktım. Hafif bir his kaldı ama yine de ped taktım. Gidince hala hissediyor olursam yikarip kabına koyarım birkaç gün sonra denerim. Sanırım tahrişten dolayı ;/ yoksa hiç kuruluk sorunum yoktur

Back
X