Gebeliğe Hazırlık Ilk kez adet gecikmesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vera06m

Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir :)
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.153
2.037
Merhaba Hanimlar,

yeni katildim. Eminim benimle ayni durumda olan bir cok kisi vardir. Belki cok erken diyeceksin bu sorular icin, ama asiri heycanliyim ve birileri ile paylasmam gerekiyor :)

Bir senelik evliyim. ilk alti hay dogum kontrol hapi kullandim ve ardindan biraktim.
haptan önce de sonra da cok düzenli adetim vardi.
2 aydir korunmuyor. normalde hesapladigim gün adet olurum, hatta iki gün öncesinden kesinlikle cok belirgin bel ve karin agrim olurdu.
ilk defa hesaplanan tarihi gectim. dün adet olmam gerekiyordu, halen olmadim. dün idrar testi yaptim negativ cikti. halen adet belirtilerim yok, arada kasik agrim oluyor, ama normal herzamanki adet sancilarim halen yok.

Sizce hamile olma ihtimalim var mi? test negativ ciktigi halte?
Biliyorum bekleyerek ögrenebilirim, ama sabirsizim xd acaba ayni durumda olanlar var mi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkürler, hepinizin gönlüne göre olsun hayirlisiyla :* :)

Kendini strese sokma eğer adetlerin düzenliyse pek çok sebepten gecikebilir endişelenme, bekle tekrar test yap eğer negatifse bir hekime başvur😘 inşallah gebesindir canım ♥️

Merhaba Hanimlar,

yeni katildim. Eminim benimle ayni durumda olan bir cok kisi vardir. Belki cok erken diyeceksin bu sorular icin, ama asiri heycanliyim ve birileri ile paylasmam gerekiyor :)

Bir senelik evliyim. ilk alti hay dogum kontrol hapi kullandim ve ardindan biraktim.
2 aydir korunmuyor. normalde hesapladigim gün adet olurum, hatta iki gün öncesinden kesinlikle cok belirgin bel ve karin agrim olurdu.
ilk defa hesaplanan tarihi gectim. dün adet olmam gerekiyordu, halen olmadim. dün idrar testi yaptim negativ cikti. halen adet belirtilerim yok, arada kasik agrim oluyor, ama normal herzamanki adet sancilarim halen yok.

Biliyorum bekleyerek ögrenebilirim, ama sabirsizim xd acaba ayni durumda olanlar var mi?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkürler, hepinizin gönlüne göre olsun hayirlisiyla :* :)
Stresöok etkiliyor maalesef beklememeye çalış adeti

Stresöok etkiliyor maalesef beklememeye çalış adeti

hayirlisi ya düsünmemeye calisiyorum cok, ilk heycan sadece.
ama daha stresli günlerim olmustu, hic bukadar gecikmezdi xd adet belirtilerim bile yok gögüs hassasligi haric :/

Yukarda yazmissiniz, herhangi bir sorun var mi veya tedavi? acikcasi yasim geregi biraz da korkuyorum, olur mu olmaz mi diye :/

hayirlisi ya düsünmemeye calisiyorum cok, ilk heycan sadece.
ama daha stresli günlerim olmustu, hic bukadar gecikmezdi xd adet belirtilerim bile yok gögüs hassasligi haric :/

Yukarda yazmissiniz, herhangi bir sorun var mi veya tedavi? acikcasi yasim geregi biraz da korkuyorum, olur mu olmaz mi diye :/
Bnm ve eşimde sıkıntı vardı ilk gebeliğin takviye gıdalar ve klomen çatlama iğnesi ile oldu dış gebelik ile sonlandı

Merhaba Hanimlar,

Benim hiç gecikmezdi bir ay beş gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı bir iki gün sonra adet oldum çok umutluydum

Benim hiç gecikmezdi bir ay beş gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı bir iki gün sonra adet oldum çok umutluydum

bir ay bes gün gecikmede ben de cok umutlanirdim. neden öyle oldu acaba :110:
cok umutlanmiyorum ozaman, hersey olabilir :/

Bnm de bu hafta 2 yılım doldu . beni hatırlarsın sen 3 aydır dış gebelik nedeni ile korundum bu ayda 5 gün gecikti korkuyorum test bile yapamadım
Ay kuzu sen gebeydin evet hatırlıyorum hatta birfincankahveyle aynı sürelerdeydi çok üzgünüm canım rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli nasip eder inşallah ♥️

Benimde adet belirtilerim hiç şaşmazdı. Adetim 2 gün geciktiğinde yaptım testi garanti olsun diye pahalı olan testten aldım pozitif çıktı umarım gönlünden geçen olur canım

X