İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Doğrucu davut evet ben..

Ama niyetim o değildi ki benim. Kendisi uzattı ve bana sordu. Olayı bana ve oğluna kendisi çevirdi..

Üstünde durma. Seni değil, oğlunu doğurdu, tabi onu düşünecek. Yani aranızda seçim yapması diye bir durum söz konusu bile olamaz. Beklentiye girme. Kabullen. Rahat et.

Ne sacma ya yaslisi gencimi var bu isin valla bence iyi soylemissin ne demekmis o akilli olsaydi kocasini birakmasaydi bilmem ne.simdi begenmedim atarlarlar bu yazima gercekden bukadar mi degersizsiniz yasliya soyleme ailene soyleme kocanin kulagina karpuz suyu kacirma iyi hic konusmayalim ot gibi yasiyalim.Yasli yasliligini bilmeyip elin o..birakma diosa bende konusurdum siz bence dogrusunu yapmissiniz

Aslında o kadar haklısınız ki.. yani bir insan kendi düşüncesini neden savunamasın kvsi bile olsa..
tabi yaşlı başlı insanların yanında kv sizinle münakaşaya girdiğinden üzülmüş belli ki arayabilirsiniz bence ama o konuyu açmadan özür dilemenize de gerek yok normal konuşmak için yarın veya diğer gün arayın derim biraz geçsin üzerinden kahvaltıya davet edin veya akşam yemeğine mesela

Okuyunca tekrar güldüm oğlum seni aldatsa kocanı o.. ya mı vericeksin nedir yahu KV bomba gerçekten adeta bir metres bükücü Seren Serengil
Ben bırakırım valla. Biraz da o geçsin yerime, yok öyle kahrı bana sefası ona.

Doğrucu davut evet ben..

Ama niyetim o değildi ki benim. Kendisi uzattı ve bana sordu. Olayı bana ve oğluna kendisi çevirdi..
Kim başlatmıştı ? Herneyse ya olan olmuş ne kv ne sen kotuniyetli değilsiniz. Kaldı ki tabikiiiii haklısın yani bunu anlatmama gerek yok ama o yaş grubunu degistiremezsin. Kaldı ki haksız bisey bile söylesem en yakınlarımın es anne millet içinde muhalefetim olmasına ben de sınıf olurum. Kv ni anlıyorum yani. Ama sen haklısın tabiki

Konu sahibi haklı bence. Bu kaynanalar kim ya bu kadar önemseyip özür dilenecek. Aldatılan kadının arkasından konuşup giybetini yapıp gülmüşler. Boşanınca da laf söyleyen bir kadına had bildirmesi lazımdı. Kaynanası birgün oğlu aldatırsa eşi,gelini suçlar elde tutamadı diye. Rezil olduysa,arkadaşlarına oldu. 3 yıllık gelinin kişiliğini bilmesi lazımdı. Bir kadın boşanmak isteyince laf eden kayınvalideden niye özür dilenecek. Kimse kusura bakmasın özür fln dilemeyin.

Ya zaten olaya direk kendim dalıp polemik yaratsam suçluluk hissedebilirdim.. Ama olayı kendisi bana çevirdi.. Arkadaşlar da millete malzeme verdiniz saygısızlık yaptınız diyor ama kadın bana soruyor oğlum seni aldatsa ne yapacaksın diye kendisi iki saat bana nasihat etti.. Valla orada kurduğum en fazla 3 4 cümle oldu ama kayınvalidem manas destanının devamını yazdı..

Ama varya yine de kv ye bilenmedim.. Seviyorum ya kadını

Muhabbetlerine katılmadan oturuyormuşsunuz devam etseydiniz aynı şekilde niye laf dalaşına girdiniz ki?

Senin oglun bulunmaz hint kumaşi mi vs demeniz cok yakisiksiz olmuş ya. Kvnin dedikleri dogru degil ama arkadaslarinin icinde kaynananizla bunu tartismanin ne yeri ne zamani degilmiş ki kadin en başında size konuşmuyormuş kendi kafasindaki kadinlarla kendilerince muhabbet ceviriyorlar. Ordan "yok artik" diye karisip kadini rezil etmeseydiniz, yaşli insanlar işte.

Benim kaynanam da pek gorusmedigi uzaktan bir akrabasinin yanindayken bizim birlikte oturdugumuz yalaninj soyledi. Gicik oldum ama kalkip "hayir ayni evde yasamiyoruz yalan soyleme" demedim o an. Ama benimle konustuklarinda muhabbeti acildiginda ayri yasadigimizi ben soyluyorum o ayri.

Sonrasinda kvdeme neden yalan soyluyorsun ayni evde yasiyoruz diye demistim.
"Kucuk düşermiş bir gelini yaninda tutamadi derlermiş." O yuzden bazilarina yalan uyduruyormuş.

Degisik bakiş acilari var o yaştaki insanlari degistiremezsiniz kolay kolay.

Son düzenleme:
Ya o kadar güzel yazdınız ki...

Özür dileyeceğim birşey yaptığımı zaten düşünmüyorum ama yine küs kalmam ben onla.. Özür de dilemem.. Ama konuşuruz 2 3 gün sonra diye tahmin ediyorum

Özür dileme de ne gerek vardı kötü birirsi değil diyorsun gereksiz uzamış konu. Eşinin aldatmasının muhatabı yine eşin o istediğini söylesin. Ara da alıver gönlünü

Söyle haklı kv konu icin değil milletin içinde sürtüşmeniz saygısızlık olmuş bence. Söylediklerinizi başbaşa söyleseniz hiç sorun yok ki doğru konuşmuşsunuz ama başkalarının yanında birde yaşlı tipler arkadaşlarının yanında ayıp olmuş bence de .gereksiz olmuş yani
Ama ozre falan gerek yok .konu unutulur gider yok gibi yapın

Anlattığıniz kadariyla kv gercekten anlayisli bir insan ve hic sorun yasamamissiniz. Herkesin icinde bu kadar dik konusmak olmus mu sizce? Senin oglun bulunmaz hint kumasi mi gibi laflara gerek yok. Sadece ben oyle dusunmuyorum, aldatmanin affi olmamali tarzinda fikir beyan etseydiniz yeterdi bence.

Zamanla şunu öğrendim karşımdaki insan ve ya insanlar beni anlayamayacak durumda ve kapasitede ise susuyorum. Yorum da yapmıyorum, he he deyip de geçmiyorum, sadece susuyorum. (Bu ve benzeri ortamlar için geçerli).

Söylediklerinizin haklılığı tartışılmaz ama karşıdakiler sizi anlayacak insanlar değilmiş ki

Bu arada kayinvalidenizin hareketlerini de abartılı buldum. En fazla hadi bi trip at, az bi surat as ya da misafirler gittikten sonra kızım bundan sonra başkalarının yanında böyle yapma zoruma gitti falan desin ama tepki abartılı geldi bana.

Bence bi iki gün geçtikten sonra arayabilirsiniz orta yolu bulmak için karar sizin tabii ki

Söylediklerinde haklisin oglu yapicak kadın mucadele edicek kadın yaparsa oğlan boşar zaten kadının adı başka olur haklisin

Ama bi yaştan sonra bunu anlatamasın ki heleki hepsinin oğlu var kizi var kadınlara hepsinin yaşı aynı zaten bide ordaki kadına da Ayıp edilmiş eşi aldatan kadına
Iste bu haklı savunmayı herkes gittikten sonra yapsaydin daha uygun olurdu
Yanlış yer yanlış zaman olmuş sizin ki hepsi bu

Muhabbetlerine katılmadan oturuyormuşsunuz devam etseydiniz aynı şekilde niye laf dalaşına girdiniz ki?
Fikir belirtmek ne zaman laf dalaşı oldu ki?? Ben kimseye fikrimi kabul ettirmeye çalışmadım ki.. Kayınvalidem yaptı bana bunu.. Kocaman konu yazdım orada söylediğim 2 3 cümle var.. Gerçekten laf dalaşı gibi mi duruyor? Sorulana cevap vermek falan. Bilemedim ama kayınvalidem kırıldı orası net. İstemeden kırdım ama laf dalaşına girdiğimi düşünmüyorım..

Ayıp etmişsiniz
Kocaman kadın eski kafalı
Ne diye polemiğe giriyorsunuz
Hele misafirlerin yanında
Çok çok ayıp
Birde gülüyorsunuz alaycı tavrınız var
Yani kocaman kadınlarla oturmuşsunuz muhabbetler herzaman bu şekilde dönüyor benim anneannem babaannem teyzem halam herkes bu şekilde ne bekliyorsunuz yaşlı onlar
insanları siz mi düzelteceksiniz
Çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…