İlk kayınvalide vakamı yaşadım 😳

Ben burada bir saygısızlık göremiyorum. Orta yaşlı kadınların dokunulmazlığı mı var? Aldatma gibi hassas bir konuda erkek-kadın ayrımı yapıp kimse saygı bekleyemez. Özür dilemeyin bence, dilerseniz dozu artırarak devam eder bu garipliklere, siz de yetişkin bir insansınız, yanınızda abuk subuk konuşan teyzelere cevap verdiniz diye özür dilemeniz beklenemez, bu ne kadar acınası ezik sinik bir kafanın ürünü…
Evet canım zaten böyle şeylere tahammül edemediğim için bunlar geldi başımıza 🙈

Özür dilemedim fakat muhabbetimi eskisi gibi yaptım.. Konunun devamında gelişmeleri yazmıştım fakat okuma fırsatınız olmamış sanırım.. Şöyle bir özet geçmek gerekirse evime geldi, başta sinirliydi asık suratlıydı sonrasında normale döndü ve eşime kızgın olduğunu söyledi.. Sanırım eşim Bana kızmadığı için içerlendi.. Bayramda mecburen bir araya geldik hatta eşim için evime gelmesin falan dedi de yine evlat olduğumuzdan gittik tabi ☺️orada çat pat konuşmaya başladı ama yine eşime karşı eskisi gibş değil..

Garip tarafı bana eskisi gibi davranıyor eşime cephe almış durumda..

Bizim aramız normal şuan.. Ama anlayamadığım bir şekilde eşimle konuşmuyor şuan.. Yani başta hiç konuşmuyordu da şuan limoni.. Gerekmedikçe konuşmuyor..

Evet canım doğru söylüyorsun onu üzen arkadaşlarının arasında böyle bir olay geçmesi oldu bence de.. Ama olan oldu.. Ben özür dilemedim fakat sonrasında birşey olmamış gibi eskisi gibi muhabbetimi yaptım.. Şuan tek sorunu eşimle maalesef
Eşinden kendine beklediği desteği görmediği için gönül koymuş. 😬

hahahahahh nasıl bir hırs bu ya hala mı oğluyla konuşmuyor
Evet canım yaaa.. Bayramda tabi el öpme falan biraz konuşmuş bulundu ama hala limoni..Bana geliyor mesela eşim gelince hemen mutfağa yanıma geliyor mutfakta oturuyoruz falan gibi saçma sapan bir durumun içindeyiz şuan..

O saygısızlık dediği şey belli. Eşinizin size esip gürlemesini bekledi büyük ihtimal. 🤭
Evet.. Eşime bilseydim bunu gelin diye almazdım demiş eşimde anne öyle şey olur mu hiç yakışıyor mu sana onu ben eş diye kendime seçtim demiş.. X bana bunu nasıl der gibisinden triplere girmiş.. Sözde buna bozulmuş ama totalde öyle görünüyor ki sizinde dediğiniz gibi bana esip gürleyecekti o zaman hayırlı evlat olacaktı..

Zaten bunu da anlayamıyorum bizim aramız kötü olunca mutlu mu olacaktı ne.
Sonuç olarak eşim ile alakasız bir olay tamamen eşimin başına patladı son durum tam olarak bu.. Artık anne oğul arasında ben karışmıyorum hiç lafını bile yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum..

Evet.. Eşime bilseydim bunu gelin diye almazdım demiş eşimde anne öyle şey olur mu hiç yakışıyor mu sana onu ben eş diye kendime seçtim demiş.. X bana bunu nasıl der gibisinden triplere girmiş.. Sözde buna bozulmuş ama totalde öyle görünüyor ki sizinde dediğiniz gibi bana esip gürleyecekti o zaman hayırlı evlat olacaktı..

Zaten bunu da anlayamıyorum bizim aramız kötü olunca mutlu mu olacaktı ne.
Sonuç olarak eşim ile alakasız bir olay tamamen eşimin başına patladı son durum tam olarak bu.. Artık anne oğul arasında ben karışmıyorum hiç lafını bile yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum..
Eşiniz iyi oturtmuş hoşuma gitti. 😂 Bak hele kendine gelin almış , bilse almazmış mış mış...
Bozulursa bozulsun. Bundan sonra ona göre davranır. Karışma karışma hiç gerek yok. Yorum bile yapma. Yarın barışırlar sen doldurdun olur.

Kadın seni onaylasa vay efendim kocamla aramızi bozuyor boşanmamizi istiyor derdin busefer de.bazi konularda haklı olabilirsin ama sencede çok üstüne gitmedinmi.bide arkadaşlarının yanında .bide kaynanam beni beğenmiyor arkadaş keşke böyle onu ağlatacak kadar bı gelini olsaydi

Eşiniz iyi oturtmuş hoşuma gitti. 😂 Bak hele kendine gelin almış , bilse almazmış mış mış...
Bozulursa bozulsun. Bundan sonra ona göre davranır. Karışma karışma hiç gerek yok. Yorum bile yapma. Yarın barışırlar sen doldurdun olur.
Aynen öyle canım.. İkisinin arasındaki mevzu artık ben bilmem 😝

Kızlar inanılmaz şaşkın ve şok içinde hala olay sıcaklığını korurken yazıyorum bunu sizlere..

3 yıllık evli ve ufak tefek tatlış laf sokmalar haricinde kayınvalidem ile bir kez bile tartışma, ses yükseltme, hakaret vs gibi bir durum yaşamadım.. Hatta aramız beklenenin de üzerinde iyidir.. Ya da iyiydi bilemiyorum 😂😝

Bugün kv arkadaşları kendisine misafir geleceklerdi ve beni arayıp " sevmiyorsun biliyorum ama arkadaşlarım gelecek ve bebeğini merak ediyorlar, hediyeler almışlar bana gelebilir misin, eğer gelmek istemezsen başka bir zaman sana gelmek istiyorlar" dedi.. Bende hem kv yi kırmamak hem de daha sonra misafir ağırlama derdim olmasın diye tamam gelirim dedim..

Bu arada bahsedilen arkadaşlarını bende tanıyorum ama tahmin edersiniz ki o yaştaki kadınlarla bir arkadaşlığım yok..

Neyse gittim.. Sıkıla sıkıla kahve içiyorum bunlar muhabbet ediyor bende arada burada takılıp arada onlara katılıyorum.. 🙈

Bunların bi arkadaşı var, kocası bunu bir yıldır aldatıyor hem de böyle ev tutmalı metres yapmış diğer kadını.. Ben sadece dinliyorum bu arada.. Birisi "akıllı olsaydı kocasını bırakmazdı o kadına" diyor diğerleri başıyla onaylıyor.. Diğeri "hemen boşanmak da nedir, kaç yaşında çocukları var" diyor.. O sırada benimki " kadın dediğin mücadele edecek, yuvasını kurtaracak biraz akıllı olacak, erkeği çekip çevirecek" demesin mi 😳😳😳😳

Bende istem dışı diyemeyeceğim gayet istekli olarak ve şok içinde " Yok artık" dedim.. Kv bana dönüp " bana mı dedin" dedi. Bende evet sana dedim diye cevap verdim.. "noldu beğenmedin mi kızım, yanlış mı söylüyorum şimdi x seni aldatsa kocanı o or... puya mı bırakacaksın" dedi.. 😳😳

Ona dönüp, x beni aldattıktan sonra kimle olduğunun benim için hiç önemi yok dedim. Arkadaşlarına dönüp "yeni yetmeler böyle işte okuduk iş sahibi olduk diye hemen boşanma peşinde, artık yuvalar kolay dağılıyor, kadın dediğin............" gerisini yazmıyorum işte anladınız başta dediği şeylere benzer şeyler..

Sonra dedim ki aynı şeyi ben yapsam oğluna der misin mücadele et yuvan için, çocuğun var karını o adama bırakma diye.. Bana" sen öyle biri değilsin "diyor 🤦🏻 yani senin oğlun öyle bir adam mı ki bana bunu söylüyorsun o zaman dedim.. Uzun uzun anlatmıcam ama işte özetle diyor ki erkeklerin nefsi kadınlardan çok.. Yani" erkektir yapar " muhabbeti..🥴

O arada işte bana anlatıyor güya nasihat ediyor kocaya sahip çıkılmalı falan. Bende dedim niye senin oğlun bulunmaz hint kumaşı mı ki asla onu kaybetmemeliyim?

Sonrası biraz aynı muhabbet derken konu kapandı gayet iyi devam ettik.. Sinir oldum ama uzatmadım o da hiçbirşey yokmuş gibi davrandı.. Misafirler gitti kapıdan uğurladık başladı ağlamaya😳😳

Eşim de geldi o sırada olayı anlatıyor ama bi taraftan hıçkıra hıçkıra ağlıyor.. Özetle ben onu küçük düşürmüşüm arkadaşlarına karşı.. Eşim de şaşkın tabi "anne Allah aşkına bende Black sana birşey yaptı sandım neden bu kadar ağlıyorsun" dedi.. Arada bana da bakıyor birşey de diye ama ne diyeyim?? Ne diyebilirim ki..

Sonra kurtarıcı prensesim uyandı ağlamaya başladı hemen kaçtım.. 😁 Annesi eşimle de konuşmuyor benle de.. "siz evinize gidin dedi" bizde evimize geldik..

Eşim yolda biraz güldü ama sonra "annem öyle çocuk gibi ağladı ya gerçekten üzüldüm, niye böyle yaptı bu kadar" dedi.. Eşim arıyor açmıyor. Babasını aradı gelmedi telefona..

Eşimde sen ara anne böyle yapma sadece fikrimi söylemiştim de diyor ama niye arayayım ki?? Ya da arasam mı ki?? Arasam da ne dicem bilmiyorum..??
Bence müthişti bayıldım böyle gelinler çogalsın..Kv diye karsındakininde bir birey oldugunu unutup hep alttan alınmayı bekliyor naz bebekleri..

Hadi canım hadi o gelinler .m.ö.de kaldı kimse kusurabakmasın..

Taviz tavizi d oğuracaktı bundan sonra bayan naz bebeği gelininin yanında daha mesafeli olmayı ögrenmiştir😎😎

Gerçi ögrenmese ne olur bu gelin hepsinin hakkından gelir yeni gelinlerden ders almak lazım bazen💕💕😂

Kadın seni onaylasa vay efendim kocamla aramızi bozuyor boşanmamizi istiyor derdin busefer de.bazi konularda haklı olabilirsin ama sencede çok üstüne gitmedinmi.bide arkadaşlarının yanında .bide kaynanam beni beğenmiyor arkadaş keşke böyle onu ağlatacak kadar bı gelini olsaydi
Neeee😳😳 Beni onaylasa aramızı bozmak isteyeceğini mi düşünecektim😳Öyle ince ince düşünülmüş içten fesatlık yaparak böyle bir çıkarımda bulunmam imkansız gibi duruyor.. Oturup düşünsem aklıma gelmez bu.. Ayrıca kayınvalideme karşı bir kinim ya da nefretim yok böyle birşey aklımın ucundan geçmezdi..Ki savunduğum bir fikri onaylayan birine karşı ince hesap yapacak kadar aptal bir kadın da değilim.. Nerelerden geliyor aklınıza böyle fikirler şaşırıyorum 🙈

Bir de söylemeden geçmek istemiyorum.. İmasını yapmışsınız ama kimse kendini ağlatan bir geliden hoşnut olmaz.. Yani kayınvalidenizi ağlatsanız yine sizi beğenmemeye devam edecek.. Hatta dozunu bir tık arttırarak beğenmemeye devam edecektir diye düşünüyorum☺️

Bence müthişti bayıldım böyle gelinler çogalsın..Kv diye karsındakininde bir birey oldugunu unutup hep alttan alınmayı bekliyor naz bebekleri..

Hadi canım hadi o gelinler .m.ö.de kaldı kimse kusurabakmasın..

Taviz tavizi d oğuracaktı bundan sonra bayan naz bebeği gelininin yanında daha mesafeli olmayı ögrenmiştir😎😎

Gerçi ögrenmese ne olur bu gelin hepsinin hakkından gelir yeni gelinlerden ders almak lazım bazen💕💕😂
Amacım asla çirkeflik değildi ama istediğim şeyi net olarak belirttiniz teşekkür ederim ☺️

Kendi fikri her ne olursa olsun bana saygısızlık yapıp yanımda böyle saçma sapan bir mevzuyu konu edip bir de bana kabul ettirmeye çalışmaz bundan sonra.. En azından yanımda ya da benim ailemin kızımın yanında böyle şeyler konuşmaması gerektiğini bilmesini hedefleyerek, bana göre gayet normal bir şekilde fikrimi belirttim..

Amacım asla çirkeflik değildi ama istediğim şeyi net olarak belirttiniz teşekkür ederim ☺️

Kendi fikri her ne olursa olsun bana saygısızlık yapıp yanımda böyle saçma sapan bir mevzuyu konu edip bir de bana kabul ettirmeye çalışmaz bundan sonra.. En azından yanımda ya da benim ailemin kızımın yanında böyle şeyler konuşmaması gerektiğini bilmesini hedefleyerek, bana göre gayet normal bir şekilde fikrimi belirttim..
En güzelini yapmışsınız..
Sorunları biriktirmek içinize atmak ve olmadık bir anda eşinize şikayet etmek yerine hastaya anında müdahelede bulunmuşsunuz oh miss..😉😉

Çok güzel cevap vermişsin hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil erkektir yapar kafası hala sürüyor maalesef

Misafirlerin yanında ayıp olmuş. Kadın küçük düşmüş. Fikirleri savunacak insanları da seçmek gerekiyor bazen. Her doğru her yerde söylenmez. 60 yaş grubu bu kadınlar. "Yok artık" diyerek Zaten fikrine saygısızlık etmişsiniz..."anneciğim ben öyle dusunmuyorum" da diyebilirdiniz mesela...yani Illaha birşey diyecekseniz.
Aslanı kediyle yarışa sokmuşlar kedi kazanmış...cunku aslan oturduğu yerden kalkmamış bile...hakaret saymış. Bu olay gibi bir olay sizin uste çıkma çabanız.

Misafirlerin yanında ayıp olmuş. Kadın küçük düşmüş. Fikirleri savunacak insanları da seçmek gerekiyor bazen. Her doğru her yerde söylenmez. 60 yaş grubu bu kadınlar. "Yok artık" diyerek Zaten fikrine saygısızlık etmişsiniz..."anneciğim ben öyle dusunmuyorum" da diyebilirdiniz mesela...yani Illaha birşey diyecekseniz.
Aslanı kediyle yarışa sokmuşlar kedi kazanmış...cunku aslan oturduğu yerden kalkmamış bile...hakaret saymış. Bu olay gibi bir olay sizin uste çıkma çabanız.
Siz olsanız aynı şeyi yapmazdınız yorumunuzdan bunu anlıyorum.. Fakat benim hiçbir zaman üste çıkm çabam olmadı.. Neden üste çıkayım ki.. Altta kalanın canı mı çıkıyor 🙈

Yok artık demiş olmam evet belki farklı veya biraz da sert olmuş olabilir o konuda belki de haklısınız.. Ama o an da o geldi içimden.. Gerisi tamamen kayınvalidemin fikrini kabul ettirme ve uzatmasıyla birlikte büyüdü maalesef.. Olayı ve sonucu ne kadar değiştirir bilemiyorum ama söylemek isterim.. Benim kayınvalidem 60lı yaş grubuna girmiyor.. Kendisi henüz 50li yaşların başında bir panter ☺️

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.. Sanırım gelişmeleri okuma fırsatınız olmadı ama kısacık bilgilendirme yapayım☺️ şuan kayınvalidem benimle eskisi gibi hatta hiçbirşey yaşanmamış gibi.. Ama maalesef eşim ile gerekmedikçe konuşmuyor.. Bu konu ile ilgili tutumu en baştan beri aynı ve bu durum nereye kadar devam edecek bunu kestiremiyorum..

Siz olsanız aynı şeyi yapmazdınız yorumunuzdan bunu anlıyorum.. Fakat benim hiçbir zaman üste çıkm çabam olmadı.. Neden üste çıkayım ki.. Altta kalanın canı mı çıkıyor 🙈

Yok artık demiş olmam evet belki farklı veya biraz da sert olmuş olabilir o konuda belki de haklısınız.. Ama o an da o geldi içimden.. Gerisi tamamen kayınvalidemin fikrini kabul ettirme ve uzatmasıyla birlikte büyüdü maalesef.. Olayı ve sonucu ne kadar değiştirir bilemiyorum ama söylemek isterim.. Benim kayınvalidem 60lı yaş grubuna girmiyor.. Kendisi henüz 50li yaşların başında bir panter ☺️

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.. Sanırım gelişmeleri okuma fırsatınız olmadı ama kısacık bilgilendirme yapayım☺️ şuan kayınvalidem benimle eskisi gibi hatta hiçbirşey yaşanmamış gibi.. Ama maalesef eşim ile gerekmedikçe konuşmuyor.. Bu konu ile ilgili tutumu en baştan beri aynı ve bu durum nereye kadar devam edecek bunu kestiremiyorum..
Fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum.orasi ayrı mesele. Hatta "dan dan dan" diye söyleyen kadınlara da bayilirim..ama dediğim gibi fikirleri tartışacak insanları da seçmek lazım.hatta şöyle bir örnek vereyim. Isyerine yeni bir eleman geldi başlama işlemlerini yaparken düğün izni istedi. Oğlu evlenecekmiş. Hayırlı olsun vb sohbet oldu.adam dedi ki oğlanı teyzesinin kızıyla evlendiriyoruz....sasirma mimiği bile yapmadım... ki bırakın bu devirde ne teyze kızı başka kız mi kalmadı vb gibi yorumları. Hayırlı olsun dedim geçti gitti.
Anne oğul elbet barışacak...hicbir şey olmaz. Siz arayı bozmayın hatta bazen biraz oyunculuk iyi oluyor. Biyik altından gülerek " aaa...anneciğim bu böyle mi yapılıyordu hiç bilmiyordum vb" gibi ego okşayıcı hareketler birşey kaybettirmez.

X